Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var 🤗

Kızlar negatif ...
Hadi ya üzüldüm canım ama pkoda stres çok önemli bana dr normal yolla kalamazsın dedi tedavi bile tutmaz tüp bebek bile zor dedi bende Rabbim sana bıraktım dedim hiç kafama takmadım sonra bir anda içime doğdu sende herşeyi Allaha bırak o zamanı gününü biliyor canım ama stres olma kesinlikle ve bebek düşünerek ilişki yaşama o zaman beyin asit salgılayıp spermi öldürüyormuş dr öyle dedi bana eşini zorlama kendini zorlama yoksa hiç olmaz dedi

Hayırlısı olsun artık sanırım alışmaya başlıyorum benim için de en kötüsü bu oluyor çevremdekiler bile olacağına inanmiyor artık yinede cevaplarınız için teşekkür ederim vaktinizi aldım :)

Önemli değil canım ama sen umudunu kaybetme stresten uzak dur bende ilk evlendiğinde düşük yaptım sonra 3 sene her gecikmede test yaptım en son artık dedim bırakıyorum olursa olur olmazsa rabbimin yazgısı inşallah sanada nasip edecek hemde hiç ummadığın anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…