Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var 🤗

Sunmoontruth

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
50
19
3
29
Merhaba kızlar 25 yaşındayım, 20 yaşında evlilik yaptım ilk sene çocuk istemedik yaşimizin gençliği ve maddi sebeplerden ötürü . Sonraki sene oluruna bıraktım doktora bile gitmedim bir senede öyle geçti olmadı. Sonra doktora gittim inofolic combi verdi sadece onu da kullandım. Macunlar aldım tedavi gördüm olmadı.
Polikistik over sendromu hastalığına sahibim ama adetlerim 28 güne bir olur. Her zaman düzenli adet aralığına sahip oldum . Sonra elbet olur diye zamana bıraktım ama bu ay göğüslerimde sadece ağırlık hissediyorum sol kasığımın hafif üstünde bıçak saplanması gibi bir şey oluyor ara ara genellikle sağ tarafta da oluyor beyaz akıntım var . Adetim gecikeli 4 gün oldu hala adet olmadım. Göbek deliğim bazen çok acıyor ve iki saate bir idrara çıkıyorum. Sabahları mide bulantım oluyor, ama özellikle bu sabah çok kötü şekilde yaşadım bir saat kadar sürdü. Bu belirtileri yaşayıp da gebeliği olan var mı ?

Her ihtimal olabilir... Neden test yapmadınız ki? 4 gün gecikme var üstelik.

Tam gebelik belirtileri özellikle sabah bulantısı ve gecikme. Umarım hamilesindir test yaptın mı?
Bulanti gebelik belirtilerinde yoktur. 7. 8 Haftalarda baslar bulanti. Siz bulanti yasadiysaniz baska sebepten olmus denk gelmistir. Gecikme en net belirti evet. Cogunlukla burada göğüs hassasiyeti, koku hassasiyeti ve regl agrilari gibi agrilar görülüyor. Bir kisminda da yerlesme kanamasi.

Her ihtimal olabilir... Neden test yapmadınız ki? 4 gün gecikme var üstelik.
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim . Yapmak çok istiyorum aslında ama korkuyorum. Bugün anneme belirtileri anlattığımda gaz sıkışmasıdır dedi. Kendimi kötü hissettiğim için cesaret edemiyorum

Cevabın için çok teşekkür ederim ancak bu bahsettiğim sabah bulantısı şu şekilde oluyor tiksinmeye başladım. Bu sabah eşim yumurtayı soydu ben kötü hissettiğim için ve ben yumurtayı yiyemedim sanki pislik içindeymiş gibi gelmeye başladı sigara kullanan biriyim ama sigara kokusu kendi içtiğim değil bir başkası içince iğrenç geldi

Koku hassasiyeti iste bu. Bulanti sebepsiz de oluyor çünkü o süreçte.

Bence yarın ilk işiniz test yapmak olsun sonuçta gebelik varsa da gebeliğin sağlıklı olup olmadığını öğrenmeniz, gerekli ilaç - vitaminlere başlamanız lazım. Bence geciktirmeyin ve buraya da yazmayı unutmayın

Hamilelik testi neden yapilmiyor

Daha önceden çok test yaptırırdım adete 3 gün kala 5 gün kala ama hep negatif gördüm regl oldum bir seferinde kayınvalidem sende oğlumun paralarını tek çizgi görmek için alıp duruyorsun erkek gibi biseysin deyince çok ağladım ve hep kan testi verdim ama eşim yarın al ve öğrenelim diyor duaniza ihtiyacım var

Öyle yapacağım tabiki yazarım çok teşekkür ederim

acaba test mi yapsanız en önemli belirti adet gecikmesi diğerleri psikolojik olabiliyor.

Böyle olunca gebelik belirtisi gibi duruyor evet bazen psikolojik olarak da oluyor inşallah sizinki gebeliktir hakkınızda hayırlı olsun Rabbim gönlünüze göre versin en kısa zamanda test yapın

ben gecikmemin 3. günü test yaptim kopkoyu çıkmıştı canım sol kasigimda batma oluyordu göğüs sizlamasi belkide gebesindir
Aa hamilemisin? Allahim yavrunu kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah göğüsüm sizlamiyor sadece ağırlaştı gibi sol ve sağ kasığımda batma çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…