• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var 🤗

Çok güzel birşey sağlıklı büyüsün annesi sana ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah cevapların için çok teşekkür ederim dualarında bana da yer ayir olur mu☺️
inşallah rabbim gönlüne göre verir canım içini ferah tut süpriz oluyor hiç ummadığın bi anda geliyor bu müjde hayırlısıyla bizede haber ver yarın 😘

Merhaba kızlar 25 yaşındayım, 20 yaşında evlilik yaptım ilk sene çocuk istemedik yaşimizin gençliği ve maddi sebeplerden ötürü . Sonraki sene oluruna bıraktım doktora bile gitmedim bir senede öyle geçti olmadı. Sonra doktora gittim inofolic combi verdi sadece onu da kullandım. Macunlar aldım tedavi gördüm olmadı.
Polikistik over sendromu hastalığına sahibim ama adetlerim 28 güne bir olur. Her zaman düzenli adet aralığına sahip oldum . Sonra elbet olur diye zamana bıraktım ama bu ay göğüslerimde sadece ağırlık hissediyorum sol kasığımın hafif üstünde bıçak saplanması gibi bir şey oluyor ara ara genellikle sağ tarafta da oluyor beyaz akıntım var . Adetim gecikeli 4 gün oldu hala adet olmadım. Göbek deliğim bazen çok acıyor ve iki saate bir idrara çıkıyorum. Sabahları mide bulantım oluyor, ama özellikle bu sabah çok kötü şekilde yaşadım bir saat kadar sürdü. Bu belirtileri yaşayıp da gebeliği olan var mı ?
Canım gecikme haricinde bu da gebelik belirtisi diyebileceğim net bir durum yok..evet gebelik belirtileri arasında da bunları sayabiliriz ama adet belirtileri ile gebelik belirtileri çok benziyor.. Bir de sabah bulantısı da 4 gün gecikme ile çok erken gibi geldi.. Tabi kişiden kişiye değişir bu ama genelde en erken 7. Haftadan sonra başlıyor bulantılar.. Hormonal bir durum çünkü.. Diğerleri de dediğim gibi adet öncesi belirti de olabilir gebelik belirtisi de olabilir tabi ki..

Ama sabrın karşısında saygı ile eğiliyorum 😂 4 gün geçtiği halde test yapmamışsın ne bekliyorsun kız hadi ama artık...

Canım gecikme haricinde bu da gebelik belirtisi diyebileceğim net bir durum yok..evet gebelik belirtileri arasında da bunları sayabiliriz ama adet belirtileri ile gebelik belirtileri çok benziyor.. Bir de sabah bulantısı da 4 gün gecikme ile çok erken gibi geldi.. Tabi kişiden kişiye değişir bu ama genelde en erken 7. Haftadan sonra başlıyor bulantılar.. Hormonal bir durum çünkü.. Diğerleri de dediğim gibi adet öncesi belirti de olabilir gebelik belirtisi de olabilir tabi ki..

Ama sabrın karşısında saygı ile eğiliyorum 😂 4 gün geçtiği halde test yapmamışsın ne bekliyorsun kız hadi ama artık...
Korkum bekletiyor beni sanırım 😂 sürekli almak istiyorum ama kendimi sıkıyorum yarın sabah yapacağım inşallah çift çizgiyi görürüm

Korkum bekletiyor beni sanırım 😂 sürekli almak istiyorum ama kendimi sıkıyorum yarın sabah yapacağım inşallah çift çizgiyi görürüm
İnşallah canım inşallah.. Gecikme olması gebelik ihtimalinş kuvvetlendiriyor.. E hadi hayırlısı bakalım 🥰

Kızlar test yaptım ne c çıktı ne de t yani c çıktı ama belli belirsiz ve ortada kocaman bir kırmızı çizgi çıktı boydan boya bozuk olabilir mi test

İnşallah 😓 yine negatif görmekten çok korkuyorum sizin belirtileriniz neydi acaba
Hiç belirtim olmadı canım halada yok sadece içine doğdu adetime 5 gün kala sabah uyandım dedim ben şu ucuz testi yapayım baktım silik çizgi sonra dr gittim zaten bende 3 senedir uğraşıyordum polikistik over bendede var canim

Hiç belirtim olmadı canım halada yok sadece içine doğdu adetime 5 gün kala sabah uyandım dedim ben şu ucuz testi yapayım baktım silik çizgi sonra dr gittim zaten bende 3 senedir uğraşıyordum polikistik over bendede var canim
Bana umut oldun resmen :') Allah'ım yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bu ay beklediğim sonuca kavuşurum

Cevabın için çok teşekkür ederim ancak bu bahsettiğim sabah bulantısı şu şekilde oluyor tiksinmeye başladım. Bu sabah eşim yumurtayı soydu ben kötü hissettiğim için ve ben yumurtayı yiyemedim sanki pislik içindeymiş gibi gelmeye başladı sigara kullanan biriyim ama sigara kokusu kendi içtiğim değil bir başkası içince iğrenç geldi 😓
Bende gebelik planladığım yıllar çok kez yalancı belirti yaşadım keşke test yapsanız
Özellikle adet dönemi yaşıyor insan..umarım hamilesinz

Kızlar test yaptım ne c çıktı ne de t yani c çıktı ama belli belirsiz ve ortada kocaman bir kırmızı çizgi çıktı boydan boya bozuk olabilir mi test
Test bozuktur.. Yani seninde nasıl bir şansın varsa bir türlü sonuç öğrenmek nasip olmadı.. Keşke iki üç tane farklı marka alsaydın.. Ama en güzeli gidip kan vermek.. Hastaneye gidip kan ver bence..

Back