- 11 Kasım 2020
- 50
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi Sunmoontruth
-
Yarın sabah yapacağım cevabın için çok teşekkür ederimBöyle olunca gebelik belirtisi gibi duruyor evet bazen psikolojik olarak da oluyor inşallah sizinki gebeliktir hakkınızda hayırlı olsun Rabbim gönlünüze göre versin en kısa zamanda test yapın
değilim canim dogdu bebegim 1 yaşında çok şükür rabbim isteyen herkeze nasip etsinAa hamilemisin? Allahim yavrunu kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallahgöğüsüm sizlamiyor sadece ağırlaştı gibi sol ve sağ kasığımda batma çok fazla
Çok güzel birşey sağlıklı büyüsün annesi sana ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah cevapların için çok teşekkür ederim dualarında bana da yer ayir olur mudeğilim canim dogdu bebegim 1 yaşında çok şükür rabbim isteyen herkeze nasip etsin
inşallah rabbim gönlüne göre verir canım içini ferah tut süpriz oluyor hiç ummadığın bi anda geliyor bu müjde hayırlısıyla bizede haber ver yarınÇok güzel birşey sağlıklı büyüsün annesi sana ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah cevapların için çok teşekkür ederim dualarında bana da yer ayir olur mu
İnşallahinşallah rabbim gönlüne göre verir canım içini ferah tut süpriz oluyor hiç ummadığın bi anda geliyor bu müjde hayırlısıyla bizede haber ver yarın
Canım gecikme haricinde bu da gebelik belirtisi diyebileceğim net bir durum yok..evet gebelik belirtileri arasında da bunları sayabiliriz ama adet belirtileri ile gebelik belirtileri çok benziyor.. Bir de sabah bulantısı da 4 gün gecikme ile çok erken gibi geldi.. Tabi kişiden kişiye değişir bu ama genelde en erken 7. Haftadan sonra başlıyor bulantılar.. Hormonal bir durum çünkü.. Diğerleri de dediğim gibi adet öncesi belirti de olabilir gebelik belirtisi de olabilir tabi ki..Merhaba kızlar 25 yaşındayım, 20 yaşında evlilik yaptım ilk sene çocuk istemedik yaşimizin gençliği ve maddi sebeplerden ötürü . Sonraki sene oluruna bıraktım doktora bile gitmedim bir senede öyle geçti olmadı. Sonra doktora gittim inofolic combi verdi sadece onu da kullandım. Macunlar aldım tedavi gördüm olmadı.
Polikistik over sendromu hastalığına sahibim ama adetlerim 28 güne bir olur. Her zaman düzenli adet aralığına sahip oldum . Sonra elbet olur diye zamana bıraktım ama bu ay göğüslerimde sadece ağırlık hissediyorum sol kasığımın hafif üstünde bıçak saplanması gibi bir şey oluyor ara ara genellikle sağ tarafta da oluyor beyaz akıntım var . Adetim gecikeli 4 gün oldu hala adet olmadım. Göbek deliğim bazen çok acıyor ve iki saate bir idrara çıkıyorum. Sabahları mide bulantım oluyor, ama özellikle bu sabah çok kötü şekilde yaşadım bir saat kadar sürdü. Bu belirtileri yaşayıp da gebeliği olan var mı ?
Korkum bekletiyor beni sanırımCanım gecikme haricinde bu da gebelik belirtisi diyebileceğim net bir durum yok..evet gebelik belirtileri arasında da bunları sayabiliriz ama adet belirtileri ile gebelik belirtileri çok benziyor.. Bir de sabah bulantısı da 4 gün gecikme ile çok erken gibi geldi.. Tabi kişiden kişiye değişir bu ama genelde en erken 7. Haftadan sonra başlıyor bulantılar.. Hormonal bir durum çünkü.. Diğerleri de dediğim gibi adet öncesi belirti de olabilir gebelik belirtisi de olabilir tabi ki..
Ama sabrın karşısında saygı ile eğiliyorum4 gün geçtiği halde test yapmamışsın ne bekliyorsun kız hadi ama artık...
İnşallah canım inşallah.. Gecikme olması gebelik ihtimalinş kuvvetlendiriyor.. E hadi hayırlısı bakalımKorkum bekletiyor beni sanırımsürekli almak istiyorum ama kendimi sıkıyorum yarın sabah yapacağım inşallah çift çizgiyi görürüm
bence bugün bi kan testi yaptırınKızlar test yaptım ne c çıktı ne de t yani c çıktı ama belli belirsiz ve ortada kocaman bir kırmızı çizgi çıktı boydan boya bozuk olabilir mi test
Aynen test bozuktur c çünkü kopkoyu çıkar kontrol çizgisi o net çıkmazsa test bozuk oluyorKızlar test yaptım ne c çıktı ne de t yani c çıktı ama belli belirsiz ve ortada kocaman bir kırmızı çizgi çıktı boydan boya bozuk olabilir mi test
Bende öyle düşündüm artık en sagliklisini öğrenirimbence bugün bi kan testi yaptırın
Çok teşekkür ederimAynen test bozuktur c çünkü kopkoyu çıkar kontrol çizgisi o net çıkmazsa test bozuk oluyor
İnşallahSonucunu bizimlede paylaş canim merak ettim inşallah hamilesindir
Hiç belirtim olmadı canım halada yok sadece içine doğdu adetime 5 gün kala sabah uyandım dedim ben şu ucuz testi yapayım baktım silik çizgi sonra dr gittim zaten bende 3 senedir uğraşıyordum polikistik over bendede var canimİnşallahyine negatif görmekten çok korkuyorum sizin belirtileriniz neydi acaba
Bana umut oldun resmen :') Allah'ım yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bu ay beklediğim sonuca kavuşurumHiç belirtim olmadı canım halada yok sadece içine doğdu adetime 5 gün kala sabah uyandım dedim ben şu ucuz testi yapayım baktım silik çizgi sonra dr gittim zaten bende 3 senedir uğraşıyordum polikistik over bendede var canim
Bende gebelik planladığım yıllar çok kez yalancı belirti yaşadım keşke test yapsanızCevabın için çok teşekkür ederim ancak bu bahsettiğim sabah bulantısı şu şekilde oluyor tiksinmeye başladım. Bu sabah eşim yumurtayı soydu ben kötü hissettiğim için ve ben yumurtayı yiyemedim sanki pislik içindeymiş gibi gelmeye başladı sigara kullanan biriyim ama sigara kokusu kendi içtiğim değil bir başkası içince iğrenç geldi
Test bozuktur.. Yani seninde nasıl bir şansın varsa bir türlü sonuç öğrenmek nasip olmadı.. Keşke iki üç tane farklı marka alsaydın.. Ama en güzeli gidip kan vermek.. Hastaneye gidip kan ver bence..Kızlar test yaptım ne c çıktı ne de t yani c çıktı ama belli belirsiz ve ortada kocaman bir kırmızı çizgi çıktı boydan boya bozuk olabilir mi test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?