Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var 🤗

Çok güzel birşey sağlıklı büyüsün annesi sana ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah cevapların için çok teşekkür ederim dualarında bana da yer ayir olur mu
inşallah rabbim gönlüne göre verir canım içini ferah tut süpriz oluyor hiç ummadığın bi anda geliyor bu müjde hayırlısıyla bizede haber ver yarın

Canım gecikme haricinde bu da gebelik belirtisi diyebileceğim net bir durum yok..evet gebelik belirtileri arasında da bunları sayabiliriz ama adet belirtileri ile gebelik belirtileri çok benziyor.. Bir de sabah bulantısı da 4 gün gecikme ile çok erken gibi geldi.. Tabi kişiden kişiye değişir bu ama genelde en erken 7. Haftadan sonra başlıyor bulantılar.. Hormonal bir durum çünkü.. Diğerleri de dediğim gibi adet öncesi belirti de olabilir gebelik belirtisi de olabilir tabi ki..

Ama sabrın karşısında saygı ile eğiliyorum 4 gün geçtiği halde test yapmamışsın ne bekliyorsun kız hadi ama artık...

Korkum bekletiyor beni sanırım sürekli almak istiyorum ama kendimi sıkıyorum yarın sabah yapacağım inşallah çift çizgiyi görürüm

Korkum bekletiyor beni sanırım sürekli almak istiyorum ama kendimi sıkıyorum yarın sabah yapacağım inşallah çift çizgiyi görürüm
İnşallah canım inşallah.. Gecikme olması gebelik ihtimalinş kuvvetlendiriyor.. E hadi hayırlısı bakalım

Kızlar test yaptım ne c çıktı ne de t yani c çıktı ama belli belirsiz ve ortada kocaman bir kırmızı çizgi çıktı boydan boya bozuk olabilir mi test

İnşallah yine negatif görmekten çok korkuyorum sizin belirtileriniz neydi acaba
Hiç belirtim olmadı canım halada yok sadece içine doğdu adetime 5 gün kala sabah uyandım dedim ben şu ucuz testi yapayım baktım silik çizgi sonra dr gittim zaten bende 3 senedir uğraşıyordum polikistik over bendede var canim

Bana umut oldun resmen :') Allah'ım yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bu ay beklediğim sonuca kavuşurum

Bende gebelik planladığım yıllar çok kez yalancı belirti yaşadım keşke test yapsanız
Özellikle adet dönemi yaşıyor insan..umarım hamilesinz

Kızlar test yaptım ne c çıktı ne de t yani c çıktı ama belli belirsiz ve ortada kocaman bir kırmızı çizgi çıktı boydan boya bozuk olabilir mi test
Test bozuktur.. Yani seninde nasıl bir şansın varsa bir türlü sonuç öğrenmek nasip olmadı.. Keşke iki üç tane farklı marka alsaydın.. Ama en güzeli gidip kan vermek.. Hastaneye gidip kan ver bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…