Gelinlik Modelleri bayanlar yardıma ihtiyacım var acilll

klinik_psiko

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
14
0
6
Karaman
bu gelinlik hakkında fikriniz nedir. etek ucuna ve duvak ucuna dantel koydurmayı düşünüyorum. sizce nasıl olur?üst kısım ışıltılar eklenmiş güpürdür. ayrıca duvağı uzun mu yaptırmalı, kısa mı?

Son düzenleme:

Böyle bir modelin etek ucu sadece bol tül olmalı bence. Duvak yapılacaksa uzun tek kat ince dantel detaylı olmalı ki gelinlik kapanmasın. Hatta düğünde duvak atılıp saç aksesuarıyla devam edılebılır. Gelinlik nereden bakıldı bu arada? Çok hoş

anladım, iyi fikir bence. çok teşekkürler mersin rose's ten aldım gelinliğimi.

bende sosyologeline katılıyorum etek ucu sadece tül olarak kalmalı canım duvak konusuna gelince ben 2tane yaptırıyorum dış mekan çekimleri için uzun duvak salonda kullanmak içinde uçları dantelli kısa duvak olucak hatta uzun olan için ücret bile talep etmediler sade tül olduğu için moda evinle bu konuyu bi konuş istersen..

canım uzun duvak dantelsiz sade bir tül olacak, kısa duvağın da uçları dantel olacak anladığım kadarıyla. aslında iyi fikir çift duvak olması çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…