Bayanlar neden gece dar kamyor?

istememek , istemediğin için cıkmak farklı..
burda senin kendi iradenle verdiğin bir karar ver..
istemiyorum diyorsun ve uyguluyorsun..
bizim bahsetiğimiz dayatmalar..
aile yada sevgili yada ne bilim insanlar tarafından bize zorla yamanan kılıflar..
ikisi farklı..

ben gece avlanıyorum:jeyyar: nasıl cıkmam

allahım burnuma kan kokuları geliyooo :jeyyar: :jeyyar:

Valla ben oyle bi çıkıyorum kiii...hem de canım nere isterse....

kim ne karışırmış...ohhhh hayat benm hayatımm...

al işte bi asi daha -tatlicadiarzu-
sefiorum kızım sendeki deli ruhu benŞeniz

gece sokaklar bayanlar için tehlikeli evet, bunun sebebi de aynı sokakta erkeklerin olması
kızlar evde oturmaya devam ettikçe, daha çok alışacaklar bu baskıya :mymeka:

ayy evet tuçem yaaa ..
tehlike adamlar aslında..bize gelebilecek her türlü zarar onlardan geliyo..
kız kıza dolastığımızda kime ne olur

yaşadığımız yer ile alakalı.
gerçi tam olarak buda değil galiba..
bak ben bu konuda ne kadar saplantılıyım..
ekek kadın eşitlii bilmem ne yırtarım kendimi..
annemi görsen bildiğin kadın kadındır erkek erkektir formatlı tipik türk kadını..
deli ediyo beni deliiiikötükedihüso kötükedihüso
çoktur kapıştığımız bu konuda onunlar..
ve çoüu zaman bana dehşet içinde bakar bu kızı ben mi yetiştirdim diye mirmirmirmir

ne alaka istememek doğru okumamışın aksine çok istediğim ama bana dayatılan bişey.annem arada kaldığı için de benim sindiğim bişey.üniv okumuşun kariyerin var ama arkadaşlarına ailem kem küm deyip ekmek zorunda kalıyorsun.

Belkide yaşanan yerle alakalıdır..Biz annemle çok sinemaya gitmişizdir akşam....kaydirigubbakcemile Ya da Bostanlı sahilinde turlamışızdır...Dondurma yemeye çıkmışızdır..Çok kez yani....

yaşadığınız il ya da çevre ile çok alakalı bir durum
ben burda asla 9-10 da sonra dışarı çıkmam, çıkamam..
çünkü geç saatlere kadar dışarda kalınca; laf atanlar, tacize kalkışanlar vs..
hatta çok daha kötü boyutlara ulaştığını da duydum (tecavüze uğrayıp, öldürülen bi genç kız)
bunları duyduktan sonra ne ben çıkarım, ne ailem ne de sevgilim izin verir.

maalesef ki bazı şeyleri değiştirmek mümkün olmuyor..
keşke biz de özgürce, dilediğimizi yapabilsek ama Türkiye de çok zor..

Belkide yaşanan yerle alakalıdır..Biz annemle çok sinemaya gitmişizdir akşam....kaydirigubbakcemile Ya da Bostanlı sahilinde turlamışızdır...Dondurma yemeye çıkmışızdır..Çok kez yani....

bizde çıkıyoruz bak..ama gündüz delikafadulden
bak saat öğlen 1 gibi cıkıyoruz böle laylaom gez dolaş takıl bide eglencelidir annem baen gerikafalılığı tutmasa çatlak bi hatun aslında..
işte tüm gün takılırız akşam saat 7 ye yaklasınca anamın kanı bitleniyo..
bakıyorum bi fokurdama var anlıyorum bişide diyemıyo ben cırlamıyım die..
aksam 7 bile gec ona göre
bende gece saat 11 olur..benı ararlar hadi nerdesin die anca aklıma gelır saate bakmak..
ki, benim anam öğretmendir bu arada

bu ülkenin kaderi zaten keşke..
keşke..
keşke..

türkiyede de bulunursun da yazık olur hani harcanırsın delikafadulden delikafadulden
,
dipnot : duydumki krem alcaaamışın yefrimm -tatlicadiarzu-
artık paylaşursun bu kardeşinle

Benim annem de öğretmen emeklisi........a.s

gelenek ve goreneklerımız boyleymış malesef kız kısmıı akşam ezanından sonra evde olmalılaelaelaelaelae

yav gece nie dışarı çıkar ki insan. kesseler istemem yazlık mekanda olmadıkça. kadın erkek farketmez yani sevmem. ama çok dışarda gece yarısı dolaşmışlığım var mecburiyetten. okulum avrupa evim anadolu yakasında, okulda takımla proje yetiştirmeye çalışıp 11de okuldan çıkıp 1 saatte eve gelmişliğim var hem de baya. hiç de eğlenceli değildi yaaaani. belki de bıktım ondan böle düşünüyorum.. ama yok ya bikaç defa iftar ayağına falan geç saate kdr durmuşluğum var dışarda ama ne bileyim her zaman gündüzü tercih ederim...

bir bayan niye gece dışarı çıkamıyo
bi tartışma yapalım...
...
suçlu tek erkekmi?
yoksa tek kadınmı?
yoksa her ikisidemi?
????

ben çıkıyorum valla. üstelik bayanım. barada giderim sabah 4 lerde dönerim hatta sabaha karşı bir de işkembe çorbası içip doğru eve atarım kendimi....
ohhh. pekte güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her köşe başında tinercisinin, serserisinin, yankesicisinin olduğu yerde gelde tek başına gece dışarı çıkyasakkelime

Bayanlar gece dışarı çıkamaz diye bir kavram elbette yoktur ama bunu yapabilmek bulunulan yere göre de değişiyor bana göre.

başlığı görünce hemen cevabı verdim
tacizciler olduğu için tabikide

çok tehlıkleıı dışarısıı buzamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…