Iyi aksamlar, beni üzen bi tartışma hakkında sizlerin fikrini almak isterim.
Sevdigim adamın en iyi ahiretligim dediği bir arkadaşı var, ilk konuşmalarımızdan beri sürekli bahseder ve aramıza hiç bir nedenle giremezsın diye ikaz eder. Ben ilişkilerini normal karşıladım, en eski en yakın arkadaşı ve en zor zamanların da yanında kalan tek kişi. Benimle de ilk tanıştırdığı kişi. Buraya kadar herşey normaldi ama bir gün kıyaslama yaparak “sen X kadar önemlisin benim için, seni kıyaslayabileceğim tek insan o” dedi, benim hiç hoşuma gitmedi bu kıyaslama çünkü sen eşit gördüğünü kıyaslarsın öyle değil mi? oysa yâr yârdir, arkadaş arkadaş. Ne gerek var ikisini kıyaslamaya?
Sonra çok sıklıkla X ile bana karışma derdi konuşmalarımızda, benim hiç öyle bir şeye yeltenmediğim halde yani durduk yere, oysa çok şukur akıldan noksan değilim, bir şeyin veya kişinin ne kadar önemli olduğunu sizin için bir defa yahut iki defa tekrar ederseniz tutarım aklımda ve saygı duyarım değer verdiğim için. Ama bu kadar göze batırarak söylemek neden?
En son bardağı taşıran bana “evlendiğimizde de X gece üç te ararsa senin koynundan ayrılır giderim yanına” oldu. Bir insan evini barkını eşini gecenin bir yarısı kankisinin canı sıkılıyor diye bırakıp gider mi? Normal mi? Hani deseydi darda olur, ihtiyacı olur, yardıma muhtaç olur arar giderim, anlardım ama senim koynundan kalkar giderim çok çirkin bir cümle olmadı mı?
Yapısal olarak en kötüsünü düşünürüm ve düşündüm de, birazda öfkeyle kalktım gittim adama sen biseksüel misin diye sordum
iki gündür görüşmüyoruz ve konuşmuyoruz. Çok mu ağır oldu? Abartıyor muyum?