• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanlar kış düğünü yapan varmı? kasım-aralık-ocak-şubat-mart

Merhaba Canım ;

Biz bayanlar biraz sabırsız oluyoruz maalesef erkeklerde biraz gevşek oluyor her konuda ama düğün yapmak için gerçekten ciddi bi para harcanıyor ve nişanlın yeni iş bulmuş eğer düğünü yapacak parası yoksa bi tarih verememesi çok normal herşey para benimde inşallah 19 kasımda düğünüm olacak ve eksikler bitmiyor yıllardır çeyiz hazırladığım halde hep bişeyşer çıkıyor ve hepsi paraya bakıyor paran varsa bi hafta içinde bile düğünü yapabilirsin ama maddi olarak sorun varsa bence hiç sıkıştırma yapabileceği bişey yokki elinde biraz para biriktirmesine zaman ver ailesi destek oluyormu bunları bilmiyorum tabiki ama benim annemde öz olduğu halde hep evlenmem için baskı yaptı bu kötülüğüm için değil ona göre evlenip başımın bağlanmasını istedi görü arkada kalmasın istedi diye düşünüyorum.Bizde nişandan 4 ay sonra düğün yapıyoruz aslında seneye düşünüyorduk ama ailelerin isteği biran önce olsun oldu bu yüzden sıkıştık maddi olarak buda insanı geriyor ister istemez çok baslı yaparsan nişanlını bile kaybedebilirsin zaten evlenmek istemeyen bi insan nişan yapmazdı içini rahat tut bence. :)

canım sana kendimden şöyle bir özet geçiyim. sevgilimle 1.5 senedir çıkıyoruz planımıza göre sevgilimin okulu haziranda bitecek ağustosta askere gidip ocakta dönüp mart nisan gibi nişan ve yaza da düğündü.... fakaaatt okul bitmedi tek ders sınavına kaldı o da ağustosta olduğu için ağustos celbini kaçırdı kasıma kaldı burdan 3 ayımız gittii... sonra kasım celbine yetişti ama 2. gruba kaldığı için 14 aralıkta teslim olacak buradan da gittimi 1.5 ay.... yaklaşık 4-5 ayımız boşa gitti.. ama ben hiçbir zaman ona ne şikayet ettim ne başka bir şey kısmet böyleymiş dedim. şimdi noolcak haziran 2014'te askerden döncek yazın söz nişan yapıp ancak kışa düğün olacak ki biraz kendimizi maddi manevi toparlamamız lazım. asla kış düğünü istemem özellikle dış mekan çekimi düşünerek olmaz diyen ben 2015 yazına kadar bekleyeceğime kışa olsun da bir an evvel kavuşalım diyorum çünkü hiç planda olmayan ertelemeler çıktı hep. şimdi düşünüyorum dış mekan çekim olmayıversin arkadaşların dediği gibi çok güzel eski köşk tarzı yerler var. balayı antalyada kemerde olmasında abantta uludağda olsun. nolcak yazın yine tatile gideriz. zaten dışarıda durmuyorsun bile arada kürk giyer birde gelinliğinin altına beyaz ince jartiyer türü çorap da giyersin ayacıkların da üşümez. hem ayrıca yazın onlarc düğün insanlara gına geliyor kışın özel olur herkesin oynayası gelir bir de kış düğün mekanlarının %50 daha ucuz olduğunu söylememe gerek yok sanırım. hiçç takma kafana yani...

Merhaba Canım ;

Biz bayanlar biraz sabırsız oluyoruz maalesef erkeklerde biraz gevşek oluyor her konuda ama düğün yapmak için gerçekten ciddi bi para harcanıyor ve nişanlın yeni iş bulmuş eğer düğünü yapacak parası yoksa bi tarih verememesi çok normal herşey para benimde inşallah 19 kasımda düğünüm olacak ve eksikler bitmiyor yıllardır çeyiz hazırladığım halde hep bişeyşer çıkıyor ve hepsi paraya bakıyor paran varsa bi hafta içinde bile düğünü yapabilirsin ama maddi olarak sorun varsa bence hiç sıkıştırma yapabileceği bişey yokki elinde biraz para biriktirmesine zaman ver ailesi destek oluyormu bunları bilmiyorum tabiki ama benim annemde öz olduğu halde hep evlenmem için baskı yaptı bu kötülüğüm için değil ona göre evlenip başımın bağlanmasını istedi görü arkada kalmasın istedi diye düşünüyorum.Bizde nişandan 4 ay sonra düğün yapıyoruz aslında seneye düşünüyorduk ama ailelerin isteği biran önce olsun oldu bu yüzden sıkıştık maddi olarak buda insanı geriyor ister istemez çok baslı yaparsan nişanlını bile kaybedebilirsin zaten evlenmek istemeyen bi insan nişan yapmazdı içini rahat tut bence. :)

ama biz çok sık görüşemıyoruz nişanlılık süremız cok sıkıntılı gecıyor ben onu sıkmamak istiyorum ama en azından tarih alsak o yine çalısmaya devam etse hemen evlenelım demıyorumki:)
düğünü ailesi yapacak bunun sözünü vermişlerdi sadece oğlumuz işe girecek gerisi bizimdir dediler ama icraat sıfır
benım ailemın su sıra maddı durumu iyi degıl bazı nedenlerden ötürü ama babam gerekırse kredi ceker yaparım dıyor
o böyle dıyorken nişanlımın aılesının evıne 2 emeklı maaşı griyor maddıyatları iyi babası hala çalısıyor anlamadım canım yaa::) hayırlısı nedıyelım

canım sana kendimden şöyle bir özet geçiyim. sevgilimle 1.5 senedir çıkıyoruz planımıza göre sevgilimin okulu haziranda bitecek ağustosta askere gidip ocakta dönüp mart nisan gibi nişan ve yaza da düğündü.... fakaaatt okul bitmedi tek ders sınavına kaldı o da ağustosta olduğu için ağustos celbini kaçırdı kasıma kaldı burdan 3 ayımız gittii... sonra kasım celbine yetişti ama 2. gruba kaldığı için 14 aralıkta teslim olacak buradan da gittimi 1.5 ay.... yaklaşık 4-5 ayımız boşa gitti.. ama ben hiçbir zaman ona ne şikayet ettim ne başka bir şey kısmet böyleymiş dedim. şimdi noolcak haziran 2014'te askerden döncek yazın söz nişan yapıp ancak kışa düğün olacak ki biraz kendimizi maddi manevi toparlamamız lazım. asla kış düğünü istemem özellikle dış mekan çekimi düşünerek olmaz diyen ben 2015 yazına kadar bekleyeceğime kışa olsun da bir an evvel kavuşalım diyorum çünkü hiç planda olmayan ertelemeler çıktı hep. şimdi düşünüyorum dış mekan çekim olmayıversin arkadaşların dediği gibi çok güzel eski köşk tarzı yerler var. balayı antalyada kemerde olmasında abantta uludağda olsun. nolcak yazın yine tatile gideriz. zaten dışarıda durmuyorsun bile arada kürk giyer birde gelinliğinin altına beyaz ince jartiyer türü çorap da giyersin ayacıkların da üşümez. hem ayrıca yazın onlarc düğün insanlara gına geliyor kışın özel olur herkesin oynayası gelir bir de kış düğün mekanlarının %50 daha ucuz olduğunu söylememe gerek yok sanırım. hiçç takma kafana yani...

ahh tatlım kışıda geçicez biz böle giderse kaç bahar geçicek bilmıyorum:) hala ses soluk yok şu tarih konsada öyle beklesek degılmı nişanlıma aileside baskı yapıyor tarıh koyunda ev bakmaya başlayalım diye beyimizden hala ses yok ne gururmuş ne çalısma ıstegıymış anlamadm ben hep kavga edıoz bu yuzden sık görüşemıoz tatlım nısanlılık skıntı bızım ıcın kavusmamız lazım :) nişandan 3 ay sonra düğün dendi kasım 25 de 1 sene dolcak nişanlanalı bende herşeye razıyım dış mekan istıodum olmasın dedım :) ama benım ıstememle olmuyor... sizde çok pozıtf bı cıftsızn maşallah:nazar: ben hayata hep acele davrandım hiçbişiyi kaçırmak ıstemem yapım bu sabırsız:)

kızlar biz geçen sene ekimde nişanlandık sözde nişandan 2 ay sonra düğün yapacaktık ama nişanlım iş sıkıntısı çekti çok bekledik çok stres olduk çok üzüldük ama bu ay allaha şükürler olsun işe başladı . biraz çalışayım bir kaç ay duruma göre 1 ay içindede düğün hazırlıklarına başlarz dedi hala net tarih koymaya yanaşmıyor ailesi zaten bi tuhaf hiç girmicem o konulara kızlar::/ ama üvey annem beni dolduruyor seni oyalıyor falan diyor seni çok sevse beklemez işe girer girmez tarih koyardı diyor :( çok moralım bozuk daha işe girmesinin sevincini yaşayamadan baskı kurmaya başladılar ustumde istenmiyorum evde bununda farkındayım allah kimseyi annesiz bırakmasın.çeyize heveslensem açsam üvey anneme sizin nolcagınız belli değil umudum yok benım diye üzüyor beni hevesimi kırıyor.çok mutsuzum :S kızlar bu başlığı açmamdaki neden eğer olurda nişanlım ikna olursa baharı beklemeyı dusunmuyorum allahın ıznıyle kar kış düğün yapacagım kasım ,aralık ,ocak,subat,mart nezamana denk gelırse içinizde kış düğünü yapan varmı zorlukları oldumu ? bunları merak edıyorum... dua edin kızlar :( kısa zamanda allahın ıznıyle düğün tarıhını koyalım...
Ben yeni üyeyim okudum çok etkilendim ve şimdi çok merak ediyorum üzerinden iki yıl geçmiş.. Oldu mu düğün?

Şubatta düğün yaptım :) hava çok güzeldi ama düğün gününden bi gün önce yağmur yağmaya başladı ve 1 hafta boyunca hiç durmadan yağmur yağdı ve üstüne mersin gibi bir yere kar yagdi. Şok geçirdim resmen artık sansizligimmm mi yoksa şansım mi bilemedim :)

Biz ocak 24 te yaptik dugunu. Yazin istemedik hava cok sicak.oynuyosun tepiniyosun yapis yapis makyaj akicak sac bozulcak insanlr ter kokucak emin ol kis dugunu daha iyi :))) tek sikintimiz dis cekim yapamadik hava sartlarindan dolayi. Baharda yapicaktik hamile kalinca o da yatti :D icimde kaldi mi kalmadi yani

Biz ocak 24 te yaptik dugunu. Yazin istemedik hava cok sicak.oynuyosun tepiniyosun yapis yapis makyaj akicak sac bozulcak insanlr ter kokucak emin ol kis dugunu daha iyi :))) tek sikintimiz dis cekim yapamadik hava sartlarindan dolayi. Baharda yapicaktik hamile kalinca o da yatti :KK70: icimde kaldi mi kalmadi yani
Valla katılıyorum kışın yapmak ter açısından çok iyi oluyor. Bide olarak yorulmuyorsunuz. Benimde dış mekan çekimimim olmadı düğün albümüne bakınca içimde kaldı şahsen çünkü ne nişan ne kına ne düğün hicbiseyim güzel olmadı. Sadece albümüm guzel olsun istiyordum kısmet olmadı kar ve yagmur yuzunden. Ve düğünü memleketimizde yapıp izin bitmeden iş başı yapmamız gerekiyodu. Tamamen yattı dış mekan ama ben bebegim dogsun 1 yaşından sonra çekim yaptırılan eşim ben ve bebegimle birlikte. Beyaz bi abiye giyicem çünkü gelin gime bile doyamadimm :( dusununce çok zoruma gidiyor. Benim gelinligimi bile kaynanam cikarmisti. Hiç çıkarmak istemiyordum giydim ama içimde kaldı gelinligimi almadığıma çok pişmanlık duyuyorum

Evet bebisim dog
Valla katılıyorum kışın yapmak ter açısından çok iyi oluyor. Bide olarak yorulmuyorsunuz. Benimde dış mekan çekimimim olmadı düğün albümüne bakınca içimde kaldı şahsen çünkü ne nişan ne kına ne düğün hicbiseyim güzel olmadı. Sadece albümüm guzel olsun istiyordum kısmet olmadı kar ve yagmur yuzunden. Ve düğünü memleketimizde yapıp izin bitmeden iş başı yapmamız gerekiyodu. Tamamen yattı dış mekan ama ben bebegim dogsun 1 yaşından sonra çekim yaptırılan eşim ben ve bebegimle birlikte. Beyaz bi abiye giyicem çünkü gelin gime bile doyamadimm :( dusununce çok zoruma gidiyor. Benim gelinligimi bile kaynanam cikarmisti. Hiç çıkarmak istemiyordum giydim ama içimde kaldı gelinligimi almadığıma çok pişmanlık duyuyorum
Evet bebisim dogsun bizee dusunyoruz forograf cekimi:)) bu kayinvalideler gormedikleri icin gelinleri kiskaniyolar anacim bosver :D

merhaba. ben kış mevsimini çok severim. yetiştirebilirsek şubat 2017 gelini olmak isterim ya da en olmadı mart. kar kış romantik oluyor bence :) hepimiz için en hayırlısı ve bizi en mutlu edecek şeyler olsun inşallah

Dış mekan çekimini yazın yap sende iki albümün olur fena mı

Back