How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Birde annem ilk çıktığı zaman Kenzo Flower kullanmaya başlamıştı. Herkeste ve heryerde olsada artık çok değişik ve özel olduğunu düşünüyorum hala.:49:

Uploaded with ImageShack.us

Baby Phat
Golden Goddess EDP
Met parfüm şampanya öpücükleri ve Havyar rüyalarının düşüncesi Hayata geçirir.
Sizi hayat İstek desteklenmiyor, şehvetli ve Şımarık yapar.
Açılışı şampanya yapar.
Orta notalarda yabani yasemini, mavi zambakları ve gece orkidesini Bir Araya getirir;
alt notalarda imkb Karamel, vanilya çiçeği, paçuli ve vetiver kullanılmıştır.

kızlar elimde bu var değişim yapmayı düşünen varmı acaba 100ml 'dir bikaç fıs kullandım tabi :) alışamadım düşünen olursa kendi fotosunuda çeker koyarım. Düşünen olursa özelden msj atabilir...

Son düzenleme:
1-chopard Wish EDP Bayan Parfümü 75 ML
2- Lacoste Touch Of Pink EDT Bayan Parfümü 90 ML
ikisi arasında kararsız kaldım bunlardan hangisini kullandınız

1-chopard Wish EDP Bayan Parfümü 75 ML
2- Lacoste Touch Of Pink EDT Bayan Parfümü 90 ML
ikisi arasında kararsız kaldım bunlardan hangisini kullandınız

wish şekerli bir koku.Ağırdır tam kış kokusu. touch of pink kullanmadım.ama çiçek kokusuymuş.bahar için daha uyar...

geçenlerde loya çamaşır mağazasından parfüm aldım mood roxanne mavisi çok güzel pahalı parfümlere görede bayağı kalıcı 3 tl tavsiye ederim şisesi küçük ama bayağı gidiyor:46:

arkadaslar suana kadar parfümlerimi hep parfümeriden aliyorum....internetten parfüm ismarlayip memnun kaldiniz mi? önerebileceginiz adres var mi acaba? cevap icin tesekkürler

parfümler bana ağır geliyor başıma ağrıyor bu sebeple body mist kullanıyorum victoria's secret secret garden koleksiyonun ürünlerini şiddetle tavsiye ederim :21:

arkadaslar suana kadar parfümlerimi hep parfümeriden aliyorum....internetten parfüm ismarlayip memnun kaldiniz mi? önerebileceginiz adres var mi acaba? cevap icin tesekkürler

fragrancex ve extrascents die siteler var oralardan alabilirsin canım ben hep internetten alıyorum çokta memnunum.

gerçekten avon parfümlerini beğeniyormusunuz? Ben hiç beğenmiyorum petrol gibi kokuyorlar beni çok rahatsız ediyorlar

Back