Bayanlar için Parfüm önerileriniz

şüphenmi var şeker tabede zevkliyz:lepi:tamam kuzu gördüğün an hemen pas at bana :içelim:sakın sakın unutma kışta gelıo stok yapımmmmzemuszemus

şüphenmi var şeker tabede zevkliyz:lepi:tamam kuzu gördüğün an hemen pas at bana :içelim:sakın sakın unutma kışta gelıo stok yapımmmmzemuszemus

tamm tatlm hiç merak etme sen katologları takibime alıyorum-zemuszemus

bugun pembesini aldim kizlar cok guzel tavsiye ederim ama kaldikca guzellesen bir koku dip not olarak belirtmek isterim

Ben bazen bu kokuyu bazı kadınlarda duyuyorum ve o kadar çok beğeniyorum ki, peşinden gitmek istiyorum ama çekiniyorum. Bilen varsa adını yardımcı olursanız sevinirim. Çok kalıcı ve etkili bir parfüm galiba.

Pudra ve şeker kokularının karşımı gibi

kızlar ben far away avonun:) parfümünü kullanıyorum müthiş bir koku bırde james bond avon

herkese selam arkadaslar....harika bir site burasi....su anda kullandigim parfüm chopard vish cok hos bir kokusu var.ancak daha cok aksamlari kullanilacak bir parfüm.bana gündüz kullanabilecegim cicek kokulu bir parfüm önerebilirmisiniz...

Tom Ford'un ilk gözağrısı olan Black Orchid, lüks ve duyulara hitap eden bir parfüm. Ylang, siyah trüf, bergamot, patchouli, vanilya, lotus ve kuş üzümü gibi farklı kokuları barındıran parfüm, pek çok çiçek ve meyveyi bir arada içeriyor. Lalique tarafından tasarlanmış siyah kristalden şişesi ise koleksiyonerlerin şimdiden gözdesi.
Yaratıcı kadınlar için tasarlanan Chloé parfümde, pudralı çiçek kokularından bir buket var. Şakayık, frezya, gül, manolya, zambak gibi kokular, parfümün amber ve sedir kokusundan oluşan alt notasına eşlik ediyor.

Modern kadınlar için odunsu ve kehribarımsı bir parfüm.
Sofistikeliği, merak uyandırıcılığı ve şehveti taşır.
Koku güneşin öpücüğü cildin sıcak tonlarına doğru nazikçe gelişir.

Üst notalarda Bal Çiçeği, Portakal Çiçeği, Amberlyn ve Vanilya;
Orta notalarda taktil misk ve kalıcılığı sağlayan taktik ağaç kullanılmıştır.

Jean Paul Gaultier classique yi tavsiye ederim özellikle kışın koyu kumral ve esmerlee çok yakışır.çok ağır olmamakla beraber çok hafifte değil..

Jean Paul Gaultier Classique, dişi cazibesinin mükemmel bir şekilde somutlaştırılmış hali, yoğun bir duygusallıkla cazibeyi yüceltir. Cildinizin üzerindeki dantel kadar hafif bir his bırakan eşsiz pudralı yapısı ile kokuyu yeniden keşfedin: gülün şaşırtıcı tazeliği nefis portakal çiçeği notaları ile karışıyor ve dip notada şehvetli bir vanilya notasına dönüşüyor.

cristin dior JADOR tabikide üstüne koku tanımam şaka tercih meselesi tabi.Bi dönemde özel günlerim için burbery london kullanmıştım oda mükemmeldi tavsiye edrim...

Tommy Girl kullanmıştım çok harikaydı.şimdi de tommy dreaming kullanıyorum kokusuna bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…