DKYN-be delicious
GUCCİ-envy me
DİOR-pure poison
LACOSTE- pour femme
J.P.G-ma damme ve classique
CALVİN KLEİN-euphria blossom
ESCADA- S femme ve sentiment
bunlar hakkında bilgisi olan varmıı nasıl kokular. kış için, kalıcı , çok ağır olmayan fazla hafifte olmayan(uçuveryo tenmde) çekici bi koku arıyorum.. bunlar ve bunların dışında tavsiye edebileceğiniz varrmı??
tüm topicleri okudum nerdeyse bu seferde çok kafam karıştı. parfüm kültürüm sıfffır. ve almaya gitmeden önce bi fikir sahibi olayım istiyorum parfümeriye girip'' bana bi şişe parfüm '' diyebilecek kadar sıfırım bu konuda noooolur bana yardımcı olun. buğday tenli ve genç birine gidermi bu parfümler????
kizlar ben simdi bu parfumu denicem alicam insallah herkes cok ovuyoo
aa bu sitenin parfümüüü o siteye burda tanıştığım çok gıcık bi kız üyeydiiiiii ıııg
escade sentiment'i ve gucci envy me ikisidee harika parfümlerr tavsiye ederimm:)
ama hafif istiosann kesinlikle bu ikisi arasından gucci envy me daha hafif :)
sen hala denemedin mi narcisoyu prenses :uhm:
sorma canimcim deneyemedim hala ev isleri vardi olmadi artik bundan sonra olur tatlimmcimm
canım kolay gelsin sana a.s
bekliyorum yorumlarını
a.s.
ben geçen gün aldım narciso rodrigez'i yılbaşı için üretilen ambalajından şu parlak iç gıcıklayıcı olanından bayılıyorum kokuya kıyamıyorum kullanmaya neredeyse.aylardır almaya niyetleniyordum en sonunda aldım çok güzel srekli kendimi kokluyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum...
ben parlak şişedekini aldım böyle gümüş rengi özel limitli üretimdi o ama kalıcı gelmedi sanki bana çok üzülüyorum inanın bir sürüde para verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?