Bayanlar için Parfüm önerileriniz

amor amorrrrrrr...herkes sorar parfümünüzün adı ne diyeeee..ama bu aralar değişiklik yapmak istiyorum

ben öriflame temsilcisiyim ama henüz kendime göre bir parfüm bulamadım hepsi çok harika.kullanan var mı?

yaz için kenzo l'eaupaır favorim. bi de nina ricci'nin premier jour çok güzel. yasemin severlere iyi gider.
victoria's secret'in supermodel'i meyveli sakızlar gibi, onu da çok seviyorum.
tabi amor amor'un yeri de ayrı..

Son düzenleyen: Moderatör:
avonun pur blanca parfümünü kullandım 2 yıl ama çok güzel bi parfüm ama şuan favorim far away paradise mükemmel bir koku herkese tavsiye ederim

ben avonun treselle ve celebre parfumlerini kullandim ikiside cok hos.tavsiye ederim.

Kızlar bence Euphoria (CK) ...Harika...Her kokladığımdaa bayılıyorum ya...Benim bi parfümü en çok kullanma sürem 1 aydır..Ama bu 1 ayı geçti bakalım gerçi hamişken kullanmadım ..Doğallrı tercih ettim..sevgiler...

çiçek karışımlı kokuları sevenler ve açık tenliler için avonun celebre, perceive ve wish of love güzel birde hugo boss feminia yeni aldım eşim çok beğendi...

ilk önce muhteşem sexsi kokulardan başlayayım..dolce & gabbana ve cristian dior- jadore, kış kokusu harikalar yaa..ayrıca lancome - miracle, estee lauder-pleasuses ıntense...çok çeşitli parfüm kullanırım ve orjinallerini tavsiye ederim..bu doldurmalar çok basit kokuyo bana...
bir de avon dan tek geçtiğim bir diğer parfüm...for away..gerçi avonun kokuları hepsi çok kaliteli bu tartışmasız bir gerçek öğrenciyken kullanmıştım, sadece ucuz olanların kalıcılığı az oluyor....

ayy arkadaşlarr bugün saçımı röfle yaptırdım öldüm beklemekten ben şeker kokularını seviyorum açık tenliyim bana hangi parfümü önerirsiniz

avonun canlı çiçek kokuları içeren always muhteşem avanonun diğer parfümlerine göre kalıcı ve çekici tavsiye ederim.

kızlar acill helpp kenzo amor kullanan varmı acaba.erkek arkadasım cok begenmıs nolur sende al dedı.benım hıc bır bılgım yok

bende BURBERRY WEEKEND kullanıyorum çok hoşuma gidiyor biras pahalı ama çok kalıcı

bende BURBERRY WEEKEND kullanıyorum çok hoşuma gidiyor biras pahalı ama çok kalıcı

aslında suanda ben de burberry classıc kullanıyorum ama artık herkes bılıyo kenzo amor nasıl bısey cok merak ettım.yanı benım sewgılımı etkıledıgıne gore guzel olmalı o fazla begenmez her kokuyu:bbo:

canım kenzo amor bir parfümmü. ben hem kenzo hemde amor amoru biliyorumda senin dediğin hangisi. güzelse bende alayım

avon diyorum ve kesinlikle surrender çok çekici bi kokusu var erkeğide çok güzel tavsiye edrim

canım kenzo amor bir parfümmü. ben hem kenzo hemde amor amoru biliyorumda senin dediğin hangisi. güzelse bende alayım

canım bende once ayrı olduklarını dusundum ama kenzo amor dıye bır parfum var cok guzel de bır sişesi var ınternetten gordum ama kokusunu bılmıyorum sanırım yenı cıkmıs ama bana bılgı lazım olmadı d p ye gıdıp denıcemÇok üzgünüm çoook

ben bugün YKM de lancom hypnose,miracle ve dior jadore sürdüm hepsi de birbirinden ağır kokular hiç bir özel yan bulamadım bu parfümlerde unutmadam daha önce de armani she ve amor amor denedim hiç birini beğenmedim bu kokuların kolumda durdukça güzelleşir belki dedim ama nafile yazık onlara verilen paralara erkekler seksi buluyomuş hiç inanasım gelmiyo.gayet sıradan kokular ben sevmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…