Bayanlar için Parfüm önerileriniz

burberys weekend yillarca kullandim harika bir kokudur

gecen sene Armani Code aldim birakamiyorum inanin herkes soruyor bu ne bu ne diye muthis bir koku..

armaniye bende bitiyorum hem code hemde she beğendiğim kokuları arasında.

bide gucci ruch, D&G ligte blue, channel canddy, kenzo beğendiklerim arasında

ben guccinin kokusuna bayılıyorum hem haff hemde çok çekici erkek arkadaşım bayılıyor

ben guccinin kokusuna bayılıyorum hem haff hemde çok çekici erkek arkadaşım bayılıyor

Bu kokuyu bende biliyorum ama hiç kullanmadım..Alsam mı acaba diye düşünüyorum..Hem erkek arkadaşında beğenmiş benimkide beğenir mi acaba

Bu kokuyu bende biliyorum ama hiç kullanmadım..Alsam mı acaba diye düşünüyorum..Hem erkek arkadaşında beğenmiş benimkide beğenir mi acaba

erkek arkadaşın eğer hafif kokuları seviyorsa bence gucciyi deneme çünkü biraz ağırdır. ama istersen ne tür bi koku sevdiğini öğrenebilirsen ona göre hareket edebilirsin. yada beraber gidip beğenin gucciyi dene bakalım beğenecek mi a.s

Hımmmm ben ağır kokuları sevmem zaten. Ayrıca erkek arkadaşım askerdeeee yemin törenine giderken (dua edin kıslar gideyim) sürmek istiyorum özellikle..Ben tipik bir teraziyim en belirgin özelliğimde kararsızlığım bu parfüm işi çok zor olacak yani kafam karışacak o yüzden bikaç isimle gitmek isterim parfümerine..Başka fikri olan var mı?Önerebileceği hafif ama etkileyici hoş bir kokufisfisfis

o zaman sana D&G light blue öneriyorum bence memnun kalacaksın. benim erkek arkadaşımda terazi burcu ve bu parfümü yurt dışından çok beğenip bana almıştı. kendisi de senin gibi hafif kokukları seviyor. en azından kokusuna bak beğenmezsen almazsın. bide armani code ve she bunlarda tam senlik

Teşekkür ederim canım a.s. Not kağıdına isimlerini yazdım en kısa zamanda bir parfümerine uğrarım

umarım memnun kalırsın canım. eğer memnun kalırsan bende çok sevinirim:dance:

Dior Addict
Ultraviolet
Gucci Envy Me2
Empporio Armani

Nina Ricci

arkadaşlar parfümlere aşık biri olarak kesinlikle kullandığım ve önerdiğim parfümler var bunlar;
christian dior(diorrisima) ve posion
carolina herra 212 (tek geçerim süper bir koku)
giorgia armani (sensi)
moshion (son çıkan bir kokusu)mükemmel
gucci envy me ve lancome hypnose 'da beğendiklerim arasında...

avon be kissable
escada rockin' rio
lacoste touch of pink
escada island kiss
versace baby rose jeans
hepsi de harika kokular hiçbirinden pişman olmazsınız

Hadi Kizlar Parfümleirnizi Yazinn.benden Başka Kokosh Yok Galiba

ben kokoşun önde gideniyim herkesin diline düştüm
benimkisinin adı amor amor tam bir aşk kokusu çok pahalı ama parası önemli değil kokusu önemli herkes çok beğenio

Dior j'adore kullanıyorum çok kalıcı ve haff bi koku 20'li yaşlara uygun
Estee Lauder Pleasures de güzeldir 30'lu yaşlardan sonrası için

Escada -magnetizm Süper Ve Kalici Bir Koku Dolabini Actiğinda Bile Ortalik Harika Kokuyor...gün Boyu Gectiğin Yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…