Ben pudra kokusu gibi koku seviyorum öyle ağır kokulardan hoşlanmıyorum var mı öyle bir koku bilen bu arada hem pudra gibi hafif hemde kalıcı olması gerekiyor.
Yves Rocher/ Evidence! Mükemmel birşey çok kalıcı ama hiç ağır değil.. Kokuu da daha önce kullandıım hiçbi parfüme benzemio ama ne yazıkki sahtesi yok illa Yves Rocher mağazasına gidip alıyorsunuz.((
selam arkadaşlar,size şöyle diyim avon u kolay bulabileceğinizi düşünüyorum,1çeşit parfümü 3-4 ayda bir indirime giriyor bunu www.avon.com.tr den inceleyebilirsiniz,temsilci bulamasanızda kendinizde sipariş verebilirsiniz,çekici kokmak istiyorsanız(yarı yarıya fiyatlarnı yazıyorum çünkü parfüm delisiyim)urban flowers serileri 12,5ytl(çiçek ve meyve)true glow 30ytl(odunsu)today 32ytl(karışık çiçek)tomorrow(meyve)eğer tertemiz ve sade kokmak istiyorsanız pur blanca 21ytl(sandal ağacı)be spontaneous 19ytl(taze çimen ve papatya)blue rush 25ytl(okyanus gibi ferah)lyrical 27ytl(sadece çiçek)always 32ytl(sadece çiçek)ve bebek gibi kokmak istiyorsanız pur blanca blush 21ytl,birde bunları deodorantları ile beraber kullanırsanız gerçekten kalıcı oluyor,tabi bunlar benim beğendiklerim.....seçim sizinnnnnnnnn
parfüm ve ayakkabı özel ilgi alanım.gucci nin tüm parfümlerini denemeye çalışıyorum.hemen bitmiyor.bitmeden aldğmda oluyor.en son gucci por home aldım.amber ve ağaç kokuyor.aslında erkek kokusu.onu eşime devredip eskada denemek istiyorum.yaklaşık 10 sene huncanın asimetri parfümünü kullandım.ama fabrikası kapanınca gucciye geçtim.piyasada ne kadar asimetri varsa toplamıştım o sıralar.benim gibi almanyadan tatile gelen bir fanatikte almış.işte böyle..
:1hug: