Bayanlar için Parfüm önerileriniz

ben clinique marka bir parfüm aldım,clinique happy ismi,mis gibi kokuyor,zambak var sanırım içinde,fresh bir koku,ağır değil,tavsiye ederim.

Cacharel Amor Amor ilk çıktığından beri vazgeçilmezim diyebilirim.Bıkmadım bıkmamda bu kokudan çok yakışıyor tenime.
Givenchy Very Irrestible çok hoş bir koku; ne çok ağır ne çok hafif uçucu her mevsim için ideal şekerimsi ve ağırlıklı çiçek karışımı.
Ve Versace Red Jeans

kızlar bende givnchy very irrestble kullanıyorum..gerçekten ertesi gün bile fresh bir kokusu var..ama geçenlerdede bir parfüm keşfettim o da süper adı: Dior addict...tavsiye ederim...

angie de hoş kokuo,vanilyalısı özellikle

cecile var bide o da çok hoşş kokuo,pembesi ama

kızlar ben şu anda escade collection kullanıyorum.hot couter,amor amor,avon un for away,cerutti 1881 kullandım.hepside çok hoş kokular

Cecile aurora,dolca gabbana,viva cappio,jagler..

Benim takildigim bir marka yok,sadece hosuma gitisn kokusu yeter.

bende Bulgari Omnia Amethyste parfümüne bayılıyorum. almak istiyorum ama kalıcımı bilmiyorum. kullanan var mı?

bende Bulgari Omnia Amethyste parfümüne bayılıyorum. almak istiyorum ama kalıcımı bilmiyorum. kullanan var mı?

selam senem.bulgari marka parfüm kullandım fakat çeşitleri varmı bilmiyorum.ben sadece alırken bulgari istiyorum diyordum.o kokuyu veriyorlardı.çok hoş bi kokusu var canım.fakat fazla kalıcı değil.yinede denemeni öneririm

selam senem.bulgari marka parfüm kullandım fakat çeşitleri varmı bilmiyorum.ben sadece alırken bulgari istiyorum diyordum.o kokuyu veriyorlardı.çok hoş bi kokusu var canım.fakat fazla kalıcı değil.yinede denemeni öneririm

bugün aldım harikaa bi kokusu var rüzgarda burnuma geliyorrr... süperrrrr.....:dance:

ıssey miyake,davidoff coll water,lilttle black,naomi bunlar yerine göre değişiyor kimini gece,kimini gündüz eskiden beri klasik hiç değişmeyen kokum ise caldion

çok klasik bi koku caldion kullanıyorum.ama herkes bu parfüm ne çok güseeell dio.bana gidiyo demekki

christian dior pure poison.süpeeeer.ama ben baharat kokularını severim derseniz hypnotic poison.ikisi de çok güzel.

X