Bayanlar için Parfüm önerileriniz

merhaba ben aranıza yeni katıldım.bende parfüm manyağıyım diyebilirim.ve şu anda kullandığım sekiz parfüm var.en favori kokum cerrutı 1881 klasik olan benim vazgeçilmezim.özel bir günse kesin cerruttı kullanırım.gece gezmelerinde guccı envy ve paco ultravıolet ve jean paul gaultıer(klasik) tercih ederim.gündüz ise acquadı gio armanı,burberry(klasik),hugo boss ıntense ve gıvenchy ırresıstıble kullanırım.ama yeni kokular için tavsiyelere açığım.çünkü parfümlere bayılıyorum.

ben very irresıstıble yi kullanıyorum harika kokuyo yatabi biraz pahalı ama inanın değer

sport jil sander kullanıyorum.yanında birde vucüt şampuanı vardı.aynı kokuda.süper bi koku ve fresh.

ben amor amor + cicile (mare) kullanıorum cicileyi gecen hafta aldım cok kalıcı ya fiyatı da bi okadar uygun :dance:

pink sugar delisiyim şekerli bikoku ama yazın pekde kullanılacak tarzda deil yazın adidasın dreamini kullanıyorum hafif bikoku bide buara lacoste pink almayı düşünüyorum denemedim daha ama sevilen bikoku sanırım

kızlar bende bi ara yaklaşık 4 sene:) erkek arkadaşm çok sevio die armani she kullanmştım.eskiyi bir daha hatırlatmsın die deiştirdim parfümümü:)şimdi ise diorun jülietini kullanıorum.çok güzel şekerli bi koku.açık tenlilere tavsiye edrim.

kızlar ben vanilyamsı hafif ama kalıcı bi koku arıyoru tavsiye edebileceğiniz bi koku var mı?

lulu tam benim aradığım şeyi yazmışsın orji parfümler ve fiyatları:) peqi nasıl temin ederim? öptüm docaman

Christian Dior Hypnotic Poison
Zambak, yasemin ve Jacaranta ağacının karışımı.

miss o edt oriflame , exotic beach avon , be sensual avon , notherlights oriflame parfumcuyummm ezeldennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…