• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

ben 25 öncesinde lacoste touch of pink , hugo boss veya burbery weekend kullanıyordum bunlar çok güzel kokular.ha ayrıca avondan da arada sırada alıyordum avonun parfumleri su gibi ama kokuları çok hos, purblanca, perceive (hala kullanıyorum annem evlenirken 2 tane almıştı) blue rush mıydı bir de mavi bir parfum vardı cok fresh bir koku.
şimdi ise yves saint laurent pembe, burbery touch, rose ,212 kullanıyorum haa lady milion u şiddetle öneririm eğer yeni alırsam ilk alacağım parfum ama biraz pahalı geldi bu aralar indirimde olmasına rağmen 270 lira. biraz beklemeye aldım :)

noa da çok fresh bir koku onu da ykm den kucuk standdan alıyordum bir keresinde ..

ben 25 öncesinde lacoste touch of pink , hugo boss veya burbery weekend kullanıyordum bunlar çok güzel kokular.ha ayrıca avondan da arada sırada alıyordum avonun parfumleri su gibi ama kokuları çok hos, purblanca, perceive (hala kullanıyorum annem evlenirken 2 tane almıştı) blue rush mıydı bir de mavi bir parfum vardı cok fresh bir koku.
şimdi ise yves saint laurent pembe, burbery touch, rose ,212 kullanıyorum haa lady milion u şiddetle öneririm eğer yeni alırsam ilk alacağım parfum ama biraz pahalı geldi bu aralar indirimde olmasına rağmen 270 lira. biraz beklemeye aldım :)

noa da çok fresh bir koku onu da ykm den kucuk standdan alıyordum bir keresinde ..

kesinlikle almalısın lady million u.. Ben kullanıyorum çok tavsiye ederimi hayran kalıyor herkes kokusuna çok soran olmuştu parfümün ne diye... (:

Son düzenleme:

kesinlikle almalısın lady million u.. Ben kullanıyorum çok tavsiye ederimi hayran kalıyor herkes kokusuna çok soran olmuştu parfümün ne diye... (:

tavsiyen için saol canım. eşim çok beğendi lady milionu sonra bende kokusuna bakınca gerçekten de çok güzel bayıldım . ama kalıcı mı ?aslında ben bundan sonra kalıcı olsun ve bir yere gittiğim zaman bir kaç saat sonra bile püfür püfür benim parfümüm koksun istiyorum.
açıkcası ysL kullanınca o kokuyu çok hissetmiyorum yani sanki hemen ucuyor gibi mesela bugun 212 sexy sıktım 1 saat oldu sıkalı ve kokusu şu an bana bile geliyor. bundan çok memnunum fakat biraz daha farklı bir koku arıyorum ..
bulgary jasmin noir 'i çok merak ediyorum, alışveriş merkezine ilk gittiğim zaman kokusunu test edeceğim :)

arkadaşlar merhaba.. :) haftaya sevgilim geliyor buluşacağız birazcık gezeceğiz falan inşallah :) ama güzel parfümüm yok ve ben güzel kokmak istiyorum. kokum üzerine sinsin ve kokumu özlesin, içine çeksin istiyorum. iz bırakmak anlayacağınız. :) bende D&P den armani she var. Mystical den Ecada collection ve Lolita lift var. armani she yeni aldım tamam yorumlarda güzel diyor ben de beğendim ama çok klasik bi kokuymuş herkeste varmış, sanki klasik spor ferah pudramsı bi koku. günlük anlayacağınız ama ben özel bi parfüm istiyorum.. collection ve lift 1 yıldır bendeler belki kokuları bozulmuştur diye sıkmak istemiyorum. öğrenci olduğum için de D&P den alabilirim parfümlerimi.. sevgilim aslan burcu romantik biri. ben de 19 yaşında esmer bi kızım. bana önerebileceğiniz D&P parfümleri var mı? liste yaptım hatta :)

- miss dior cherie
- britney spears fantasy
- escada magnetism
- ck euphoria
- tommy girl

hangisi olabilir?? ha bu arada havalar bi sıcak bi soğuk ona göre de 4 mevsim uyabilen bi koku olursa sevinirim :)

arkadaşlar merhaba.. :) haftaya sevgilim geliyor buluşacağız birazcık gezeceğiz falan inşallah :) ama güzel parfümüm yok ve ben güzel kokmak istiyorum. kokum üzerine sinsin ve kokumu özlesin, içine çeksin istiyorum. iz bırakmak anlayacağınız. :) bende D&P den armani she var. Mystical den Ecada collection ve Lolita lift var. armani she yeni aldım tamam yorumlarda güzel diyor ben de beğendim ama çok klasik bi kokuymuş herkeste varmış, sanki klasik spor ferah pudramsı bi koku. günlük anlayacağınız ama ben özel bi parfüm istiyorum.. collection ve lift 1 yıldır bendeler belki kokuları bozulmuştur diye sıkmak istemiyorum. öğrenci olduğum için de D&P den alabilirim parfümlerimi.. sevgilim aslan burcu romantik biri. ben de 19 yaşında esmer bi kızım. bana önerebileceğiniz D&P parfümleri var mı? liste yaptım hatta :)

- miss dior cherie
- britney spears fantasy
- escada magnetism
- ck euphoria
- tommy girl

hangisi olabilir?? ha bu arada havalar bi sıcak bi soğuk ona göre de 4 mevsim uyabilen bi koku olursa sevinirim :P

- miss dior cherie
- britney spears fantasy
- escada magnetism
- ck euphoria
- tommy girl

hangisi olabilir?? ha bu arada havalar bi sıcak bi soğuk ona göre de 4 mevsim uyabilen bi koku olursa sevinirim :)

ben bi ara tommy girl kullanıyordum fena değil yani :))

ben bi ara tommy girl kullanıyordum fena değil yani :))

dp de 2 tane tommy girl var ikisini de koklamadim. kokusunu bildiklerim euphoria ve magnetism ve ikisi de cok hostu. euphoria daha asil magnetism daha genc isi tatli biseydi ya veremiyorm karar. digerleri nasil onu da bilmiyorum yarin filan koluma surdureyim en iyisi

arkadaşlar merhaba.. :) haftaya sevgilim geliyor buluşacağız birazcık gezeceğiz falan inşallah :) ama güzel parfümüm yok ve ben güzel kokmak istiyorum. kokum üzerine sinsin ve kokumu özlesin, içine çeksin istiyorum. iz bırakmak anlayacağınız. :) bende D&P den armani she var. Mystical den Ecada collection ve Lolita lift var. armani she yeni aldım tamam yorumlarda güzel diyor ben de beğendim ama çok klasik bi kokuymuş herkeste varmış, sanki klasik spor ferah pudramsı bi koku. günlük anlayacağınız ama ben özel bi parfüm istiyorum.. collection ve lift 1 yıldır bendeler belki kokuları bozulmuştur diye sıkmak istemiyorum. öğrenci olduğum için de D&p yada mysticalden alabilirim parfümlerimi.. sevgilim aslan burcu romantik biri. ben de 19 yaşında esmer bi kızım. bana önerebileceğiniz D&P veya mystical parfümleri var mı? liste yaptım hatta :)

- miss dior cherie
- britney spears fantasy
- escada magnetism
- ck euphoria

hangisi olabilir?? ha bu arada havalar bi sıcak bi soğuk ona göre de 4 mevsim uyabilen bi koku olursa sevinirim :P
hala kararsızımmm :):)

narciso rodrigez(çok bayıldığını söylemişler nette araştırdığım kadarıyla)
lolita lempicka(araştırdığım kadarıyla herkes soruyormus bu kokuyu)
lady million(bunu biliyorum kokusu hoşuma gitti ama harikamı değilmi kararsızım)
hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim şuan hypnotic poison sensuelle kullanıyorum.Alternatif olarak çekici bi parfüm varmı vanilya misk içerikli olabilir Sadece çok şeker gibi çilek gibi çocuk kokmak istemem.?

narciso rodrigez(çok bayıldığını söylemişler nette araştırdığım kadarıyla)
lolita lempicka(araştırdığım kadarıyla herkes soruyormus bu kokuyu)
lady million(bunu biliyorum kokusu hoşuma gitti ama harikamı değilmi kararsızım)
hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim şuan hypnotic poison sensuelle kullanıyorum.Alternatif olarak çekici bi parfüm varmı vanilya misk içerikli olabilir Sadece çok şeker gibi çilek gibi çocuk kokmak istemem.?

NArciso Rodriguez'in klasiği bu en beğenilenidir tavsiye ederim
BellaMola | Narciso Rodriguez - Narciso Rodriguez For Her

vanilya miskli tatlı şekerli ama baymayan koku önerim de :
BellaMola | Carolina Herrera - 212 VIP

Britney Spears Fantasy ( Kadın arkadaşlarım da erkek arkadaşlarımda bu kokuya bayılıyor)
Hypnothic Poisition
Escada Magneteisim
Escada Collection
Gloria
Kyle Minoque Sexy Darling
Gloria

Hepsi çok güzel ama Britney Spears Fantasy'den şaşmayın derim. Hem yaz hem kış hem gündüz hem gece cok tutan bir parfüm. Asla pişman olmazsınız :)

kafamda şuan olan britney spears ve naomi campbell diğerleri bana uymuyo bunların içeriği güzel gibi ama yinede denemek lazım hangi parfümler acaba naomi campbell birçok kokusu var??

canım naomi campbell hangisi harika açıkmı ullandın orjinalmi bikaç çeşidi varda ona göre deniyim?

açık kullandım canm hemen hemen her açık parfümcüdede kokuları aynı.ama ben çeşitlerini bilmiyorum yeni çıktı herhalde çeşitleri.çünkü ben direk naomi campbell diyorum onu veriyorlardı..

Back