bayanlar ekstra neler yaparak daha güzel olabiliriz? Buyrun içeriye...

mervealt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
158
1
gülmek, sürekli pozitif olmak insanı güzel kılar fakat bunlardan hariç neler bizi güzelleştirir :icecream: güzelliğimize güzellik katmak için herkes yorumlarını yazsın :dance:
mesela ben söyliyeyim, sigara içmemek..

hadi kızlar hep beraber fıstık gibi olalım kaydirigubbakcemile5 bizi kıskananlar daha çok çatlasın :roflol: erkeklerimiz pusulayı şaşırsın :bbo: sizleri seviyorum allahıım ne bu bendeki yüksek enerjiii kaydirigubbakcemile3 :eek: hihoyyyt

bence parfüm çok önemli artı hiç makyaj yapmasanız bile bi kalem bi allık sizi çok değiştirir. takılarda insana artı bi güzellik katar bennncee:)

brauecim çok haklısın önemli bir ayrıntı söylediğin tşkler cvbın için a.s.

Her zaman temiz ve bakımlı olmak saçların sağlıklı temiz olması da bence çok önemli insanın kendine güveni geliyo şahsen bana öle oluyoo sositososito

evet saçlar çok onemli bide unutmayalım guzellik ayrıntıda gizlidir bi elbise guzel bi kemerle cok daha sık durablir

Naturel olmak,fazla makyaj cildi bozaarrr arkadaşlar......................................

bir kadına yakışan en güzel şey enerji bazen görüyorum mıy mıy hasta gibi sürekli duran kadınları bence enerjik olmak lazımen güzel kıyafeti giymişsin kuaförden yeni çıkmışsın neye yarar gözlerinde enerji yoksa donuk bakıyorsan
enerji dediğim öyle herşeye gülen kahkaha atan değil..
mesela çok gülen tuaf hareket eden, birde bağırıp çağıran sürekli sinirli duran kadınları çok itici buluyorum.....

Enerji de pozitiflikten geliyor.Hayata olumlu bakmaktan.
Ozaman insan hayattan çok daha fazla zevk alabiliyor........................................

ben her evden çıkmadan evvel yıkanırım bir güzel banyo duş jeliyle köpüklenerek yıkanırım,
sonra saçlarımı kuruturum, makyajımı da sevgilim her ne kadar az yap diyorsa da az yapmaya çalışır boyanırım bir güzel hihoyyyt
sonra giyinirim baştan aşağı özenle, en son parfümümü sıkıp bolca, çıkarım.
çıkmadan evvel biraz atıştırırım ki acıkmayayım.
ve evet gülümsemeye iyi niyetli olup pozitif enerji saçmaya gayretli olurum, çünkü moralsizken hiiiç çekilmiyorum. yerimseniben

Erken yatıp erken kalkmak :) Mesala benim gözler yarın çok kötü örüncek bu saatte yatım için.:KK43:

yeni kıyafetler alarak

saçımızı boyatarak

yazda geliyor şöyle güzel bir bronzlaşarak

güzel renkte ojeler sürerek

güzel tenimize yakışacak bir parfüm kullanarak

cilt bakımı , manikür , pedikür ,masaj vs... türü şeyler yaparak

spor yaparak ve bol bol gidip yüzerek çok güzelleşebiliriz bence...

ben bugunlerde çok bakımsızım.kendimi de negatif hissediyorum.saçlarımı boyatsam, kendime biraz ciciler alsam kendime gelirim :)

niçin biz bayanların mutluluğu alışveriş yapmamıza veya süslenmemize endeksli???
küçük şeylerden bile mutluluğu yakalayabiliyyoruz da ondan sanırım...

bence kendine vakit ayıran her kadın güzelleşir bir banyo düzgün saçlar hafif makyaj ve size yakışan bir kıyafet ama extralara gelince saymakla bitmezki kim neresinden memnun değilse orasıyla uğraşsın kiloysa zayıflasın saçlarından sıkıldıysa boyatsın her zaman kaşlar alınık olsun mesela ben ela gözlüyüm ve saçlarımı karamel yapınca lens almak istiyorum işte değişiklik belki yakışır belki yakışmaz denemek lazım:dance:

X