Başvurduktan sonra aradım.altta iletişim yazan yerde sitenin mail adresi var orayada yazıp sorabilirsin.birde sitemi istedi cv yi yoksa başvurulan firmamı?
o zaman elemanonline da firmanın linkini tıklayıp firmanın sitesinden göndermen gerek.başvurular için olan yerdenBaşvurduktan sonra aradım.
İlanda ismi olan kişiyle görüştüm bana cvnizi yollayın dedi.
Mail adresinizi göremedim burada dedim, gerek yok elemanonlinedan başvurduysanız oradan yollayın dedi.
o zaman netten bak CV nasıl hazırlanır diye. Bir format bul kendine uygun uyarla onu.Hayır, daha önce hiç çalışmadım bile.
Özgeçmiş oluşturdum.özgeçmiş oluştur diye bir form var oradan denedin mi
Telefon numaraları ve faks var, sitesi yok.o zaman elemanonline da firmanın linkini tıklayıp firmanın sitesinden göndermen gerek.başvurular için olan yerden
Cv hazırlamayı anladım ama yollamayı beceremedim.o zaman netten bak CV nasıl hazırlanır diye. Bir format bul kendine uygun uyarla onu.
orada mutla bir mail adresi vardır. kendi özel mailinden göndermeyi dene. ama bence güvenilir bir yol değil.Cv hazırlamayı anladım ama yollamayı beceremedim.
Onu yaptım, o zaman tamam.
Ben ayrıyeten gönderiliyor sanmıştım.
siteye mail at yada telden arayıp sor.firmaya duyurmadan halletmiş olursun.Telefon numaraları ve faks var, sitesi yok.
Şimdi aradım tekrar sordum.Evet tamda bunu demek istiyor onlar.. başvur yapıp çekiliyosun kenara... onların aramasını bekliyorsun.
Allah kolaylık versin.. ben baya haşır neşirim bu sitelerle
Sordum şimdi.orada mutla bir mail adresi vardır. kendi özel mailinden göndermeyi dene. ama bence güvenilir bir yol değil.
kariyer.net gibi bir üyelik vermiyor mu da online işlem yapamıyor musun?
bence arayıp sorun çekinmenize gerek yok geç ulaştırmaktansa sormanız daha mantıklıÖzgeçmiş oluşturdum.
Ama yollama seçeneği yok sadece kaydediyorsun ve seçtiğin ilana başvuruyorsun.
Yolla diye bir seçenek göremedim şimdi arayıp sorsam nasıl olur acaba?
Şimdi aradım tekrar sordum.
İnfolu adres verdi, şimdi hangi formatta cv yollamam gerek?
Nasıl yapacağım?
ay sen hiç bir şey bilmiyorsun. hangi formatta hazırdın canım?Sordum şimdi.
İnfolu bir adrese yollamamı istedi.
Hangi formatta yollayacağım?
word ne bilmiyor ki PDF ye dönüştürcek.Verdilerse daha iyi. PDF dosyası oluştur.
Büyük ihtimalle Word de hazırladın cv ni ?
Pdf ye dönüştür. Yinede sen bilirsin ben öyle yapıyorum
Pcde hazırlamadım, siteye öz geçmişimi girdim mailden yollanmayacak diye.ay sen hiç bir şey bilmiyorsun. hangi formatta hazırdın canım?
yani CV hazırlarken PC de neye tıkladın?
word formatı dedim de o ne dedin o yüzden bilmediğini sandım.Pcde hazırlamadım, siteye öz geçmişimi girdim mailden yollanmayacak diye.
Wordun ne olduğunu tabi ki biliyorum, microsoft office programlarıyla çok sıkıntım yok excel hariç.
Kastettiğim word nedir değildi, word formatında göndermek nasıl oluyor anlamında sordum.word formatı dedim de o ne dedin o yüzden bilmediğini sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?