Slinn,tatlım rahatsız edecek boyutta değil ama bir damlacık da olsa abdest bozuluyor,ben bundan rahatsızım,dr gittim daha önce normal dedi
slinn bende aşırı var cocouklugumdan berı
doktor tahlıl hıc bısey cıkmadı
topıgı acan arkadasda doktorluk bı sorun yok demıs
mesajına bı daha bak ıstersen
ama canim sen abartmisin o zaman cunku oranin o kadar nemli olmasi cok dogal , zaten kuru olmasi gerekseydi bizi yaratan kuru yapardi .. sen icini ferah tut ve namazini huzur icinde kil ..
canım benimde aklıma takılıyordu akıntının abdest bozup bozmadığı.namazlarımı aksatmamaya çalısıyorum ve iş yerindeyken sorun oluyordu abdest almak..Dr.Nihat Hatipoğluna mail atıp sordum.aradan 1 ay gecti ama sükürler olsun dogru cevabı dogru kişiden aldım..elimizde olmadan gelen akıntı abdesti bozmuyormuş.ama zevk suyu(cok affedersiniz)abdesti kesinlikle bozuyormus.
bekar oldugum için bilmiyorum ama pamuk koymak sağlıklı gelmedi bana.ben günlük pedi öneririm kaydirigubbakcemile5
canım benimde aklıma takılıyordu akıntının abdest bozup bozmadığı.namazlarımı aksatmamaya çalısıyorum ve iş yerindeyken sorun oluyordu abdest almak..Dr.Nihat Hatipoğluna mail atıp sordum.aradan 1 ay gecti ama sükürler olsun dogru cevabı dogru kişiden aldım..elimizde olmadan gelen akıntı abdesti bozmuyormuş.ama zevk suyu(cok affedersiniz)abdesti kesinlikle bozuyormus.
bekar oldugum için bilmiyorum ama pamuk koymak sağlıklı gelmedi bana.ben günlük pedi öneririm kaydirigubbakcemile5
canım diğer arkadaşların dediği gibi akıntının dışarı çıkmasıyla abdestimiz bozulur.
mesela pamuk veya tuvalet kağıdı sıkıştırıp abdest aldık o sabit olduğu sürece abdestimiz vardır.ama yerinden çıktığı anda abdestimiz bozulur..
yani her bayanda bulunması normal görülen sıradan akıntı çamaşırımıza değdiğinde bozuluyor abdestimiz..
ama Nihat Hatipoğlu'ndan gelen cevap mailinde bozmaz diyordu akannehir bende doğru kişiden bilgi aldım diye gönlüm rahattı.simdi benimde kafam karıstı kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?