arkadaslar lutfen ortayı germeyın
sıze uymuyo dıye bu kadar sert olamassınız
dını kolaylasıtırıyım derkendogruyu yanlıs dıyemem
yarın bu konuyu arastırıp topığe doncem
pamuklu pamuksuz kıms e kımseyı yargılamıyo
su konudada bısey cıkmasın guzel paylasım olsun...
ama Nihat Hatipoğlu'ndan gelen cevap mailinde bozmaz diyordu akannehir bende doğru kişiden bilgi aldım diye gönlüm rahattı.simdi benimde kafam karıstı kafamçokkarıştı
hazir konusu acilmisken tuvalet kagidi kullanmak zararli mi kizlar pamuk yerine yani?
pamuk cok saglıksız..benim düsüncem bu.zaten doktorlarda zararlı diyor.sağlıga zararlı olan seylerde dinen yasak zaten yerimseniben
bende bu konu hakkinda simdiye kadar cok arastirma yaptim buldugum cevaplar aynen burdaki gibi celiskili bunun asli nedir hala cozemedim:uhm:
benim bu ise buldugum tek cozum sogan kuru oldu arkadaslar sizde yapin ve en az bir ay iciniz rahat olsuna.s
kur soyle gunde bir bas sogani dis kabuklarini soyup icini soymadan yikayin dorde bolup uc bardak suda haslayin ogun sabah ve aksam o suyu icin bir hafta bu kuru uygulayin uyguladiginiz donemde dahada artacak ama sonra bir ay hatta daha uzun sure kupkuru gunler sizi bekliyecek
en güzel çözüm bu sanırım vereliniortak
abdest bozulmasın diye pamuk tıkamak bana inanılmaz saçma geldi..o akıntı vucuddan zaten çıkmış.pamuk ise dısarıya cıkmasını önlüyor.akıntı çamasıra deyince abdest bozulur düsünceside gereksiz bence.zaten vucuddan cıkmıs o akıntı.çamasıra deyince neden bozulsun.abdesti pamuk mu tutacak..
Peygamber Efendimizin sözünü hatırlayalım;"DİNİ ZORLASTIRMAYALIM,KOLAYLASTIRALIM"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?