önemli olan akıntını dışarı çıkıp etrafa yayılmaması çıkıp yayılırsa abdetin bozulur
konunun tam yeri neresi emin olamadım,fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.Allah kabul etsin,uzun zamandır dikkat ediyorum namazlarımı aksatmamaya.Ama abdestle ilgili sıkıntılarım var.çok afedersiniz ama akıntım oluyo sürekli(jinekolojik bir problem yok,ama abdeste engel)evdeyken sürekli tazeliyorum abdestimi ama dışarda çok sıkıntı oluyor,bi yere giderken abdest alıp çıkıyorum ama malesef gidene kadar dayanmıyor.çoğu zaman bundan dolayı kılamıyorum dışarda namazlarımı.biliyorum bu konuda sıkıntısı olan çok,ne gibi yöntemler uyguladığını söyleyebilir misiniz.bazıları pamuk,vs. gibi şeyler kullanıyormuş ama bu ne kadar sağlıklı acaba???(içinde namaz vs geçtiği için lütfen dini tartışma gibi düşünerek konuyu kapatmayınız,bu tartışma oluşturacak bir konu değil bilgi almak istiyorum):1hug:
bende günlük pedler kaşıntı yapıyor ,, normal sıradan tuvalet kağıtları da hemen parçalanıyor ,, kağıt havlulardan kullanıyorum hem onlar çok çabuk parçalanmıyor hemde günlük ped gibi kaşıntı yapmıyor .
es- se canım ya pamuk kullanan bi arkadaşım çişini tutamaz oldu. sende bi sorun olmadı mı?
es- se canım ya pamuk kullanan bi arkadaşım çişini tutamaz oldu. sende bi sorun olmadı mı?
gerçekten ilk defa duydum çişini tutamama mesane kasları ile ilgili bir sorun vajinayla ne alakası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?