Bayanlar acil cvp ltfnn 260 takıldı çok mutsuzum 375 nasıl olur

dr bana 350c çk byk protez dedi, ilerde sorun çıkarır bunlar dedi kafamçokkarıştı
bi de kas altı mı yaptı?
off ya ben bu protezlerden kurtulup 350 cc istiyorum yaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ery evet buyuk protesler bazı doktorlar yapmaya cesaret edemıyolar acıkcası.aama benım meme dokum hıc yoktu ve hıc olmayan bırı bence bunlardan asgı yaptırmasın mutlu olamaz bence..bende 3 protez denedı doktorum.en guselı dolgun duranını kullandım dedı.bana amelıyata girerken 325 e 350 yeterlı olur dedı ama amelıyatta 350 sol 375 sag yapmıs ve nbana dıgerlerı olsada olur ,olasada olur gıbı duruyodu dedı.benım dolgun belırgın olsun ıstedıgımı bıldıgı ıcın bu olculere cıktı.ve sunu soleyım protes ne kadar buyuk olursa doktoru o kadar cok ugrastırıyo bazılarıda ondan kacıyolar buyuk yapmaktan.. soru n cıkarması ıyılesme donemı uzun suruyo bıde ılerıde sarkarsa dıe dıyo olabılır ama onunda caresı var protez cıkmadan dıklestırme yapılabılıyo.benım bırası kas altında bırası kas ustunde..oda benım gogus kaslarım bıras asagıda oldugu ıcın tam kas altı olmuyodu olsa bıle cok yapay durur dedı o yusden ben doktoruma bıraktım kararı ve memnunum suanda. ınsallah ıkıncı amelıyatın ıstedgın gıbı olur.

yaaa bu doktorlar neden böle büyük protezden korkuo?kızın istediği boyut olmamış işte.kıza küçük gelio ozman silikon yaptırmanın manası ne ? walla 1 güün kaldı ameliyatıma bu sarkma olayı yüzünden bi ton korku sardı içimi yine. ne sorun çıkarırmış ki erry büyük protez sordun mu doktora?

anladım gizeml cim teşekkürler, memnun olmana sevindimmm çünkü hayalkırıklığı çok kötü bişe, silikon taktırıp da bu kdr mutsuz olan bi bnm sanırım

35özge35 evet olmadı istediğim gbi, 4 aydır yani ameliyattan çktğmdan beri bunalımlardayım, tutturdum 2. ameliyat ama bi sürü sıkıntı snçta... yapan dr bzm aile dostmz sayılırdı, ünlü ve çk iyi bi dr, prof. kendisi, ayrıca başka bi prof.la da knştm, byk proteze drlar sevmiyo sanırım ve yapmak istemiyo, daha byğü riskli dedi ikisi de, ilerde sarkcaklar hep byle kalmıcaklar dedi ayrıca evlenip çock dğrunca bu kdr byk rahatsız edebilir seni dediler, ama bn byk meme istiyorm yani nedir ıdı bıdı ,kesinlikle 325cc den aşağı dşme, burada tecrübe konuşuyor :)

özgecım sen yarın mı amelıyat olacaksın.kımde karar kıldın.ben bugun cenk beyın ozelıne gıttım kontrole.ıkıncı defa gordum goguslerımı ve sporcu sutyenı kullanmaya basladım.dıkıslerı merak dıyodum cok ınce bır cızgi kendılıgınden erıyenlerden ben erıyınce ız kalcagını sanmıyorum daha oncede baska bı amelıyat oldum bundan bıras daha kalındı 5 sene gectı yerını bulmıyorum....erry evet hayal kırıklıgı cok kotu. kucuk yaptırınca caresı ıkıncı amelıyat o yusden bende senın gıbı buyuk tavsıye edıyorum.hıc ollmayan bırıne 375 cok ıdeal buyuk deıl bence..ole ıste umarım hersey ıstedıgınız gıbı olur

eweeeett gizem yarın sabah 8de cenk beyin ellerine burakcam benim küçük özgeleri 300 ile 350 cc arasında denicekmiş bana.bakalım hayırlısı hangisi güsel durursa.tıkabildiğin kadar tık dicemkzıar bişi dicem benim 1 hafta sonra regl günüm.we göğüslerim şişti acıolar.bu zamnda ameliyat olmam yanlış mı acaba?doktoru yanıltır mı ki:S:S:Sbişi yazın nolursunuz?ameliyat öncesi sölicem doktoa göğüsleriim şişti dieee...

35özge35 gözün aydın geçmiş olsun :) suanda butun bu işleri halletmiş olmak cok ısterdımmm..nasıl gectı ameliyat ?? bende cenk beye yaptırmayı dusunuyorum da o yuzden yorumlarını cok merak edıyorummm

eryycanım pc bozuktu yazamadım naptın canım benim

eveet yoksun ortalıkta cnm ulaşabilceğim mailin fln yok mu?

bzm başımıza gelen pişmiş tavuğun başına gelmez biliyosun doktorumuz da İst'daki bi hastaneye geçtikafamçokkarıştı:gitme::gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif:
ben baharda olıcam tekrar 350 veya 375cc arasında gdp glyrm arada acaba 325 ii mi dyrm fln, ama 350 istyrm sankiii

sen naaptın asıl hbr veeeeer tatlımm

Benim boyum 178 kilom 65, buna rağmen dr.bana 280-300 cc takmayı düşündüğünü söyledi, ama ben daha sonra keşke daha büyük koydursaydım pişmanlığını yaşamak istemiyorum siz bana olacak en büyük protezi koyun dedim.325 cc koymuş dr.um ve kocamanlar şimdi.Ameliyat olalı daha 2 gün oldu elbette şişlikler inince küçüleceklerini biliyorum ama ne kadar küçülebilirler ki.Ben yıllarca yüzme sporuyla uğraştım, sırtım ve omuzlarım geniş yapılı olduğu ve uzun boylu olduğum için 325 cc benim için uygundu.

erry ben kaımda ameliyat olcam başka doktora sen naptın aynı doktora mı olucaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…