• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar acil cvp ltfnn 260 takıldı çok mutsuzum 375 nasıl olur

bizim doktor istanbul a mı yerleşiyomuş ?? nası yani?!!! özele mi geçicekmiş

bnmkide aynı seninki gibi 260 söndü gitti şeker_pamuk çok mutsuzm :(( bn de ksinlikle 350 cc istiyorum, protez+hastane dedi ne kdr yapıyo bilmiyrm daha

sana ne kdr dedi ki?

hbr bekliyorum senden cnmm istabula gtcek diyince telaş oldum panik oldum amaaaa bennnakannehirmafoldumbengörüşmemiz lzmm bi an önce ama nasıl?? bi türlü burda denk düşemiyrz

erry cim 25 temmuzdan sonra yok die biliyorum bana fiyat vermedi henüz ama yüksek fiyat verir prof oldu çünkü canım.sen damlamı yaptırıcaksın yoksa yuvarlakmı peki.bide hoca ssana ne dio küçüklüğü hakkında

bende 375 yaptırıcam kocaman olsun sönüo bunlar ödemler gidince azıcık kalıo okadar moralım bozukki anlatamam okadar ağrı acı boşa gitti

canım bide ikinci ameliyatta dikiş olucakya yine ozaamn ilk dikişler ne olacakmış?hiç biliyormusun

cnm sanmıyorum ist a yerleşceğini. konferans falandır ya sürekli gidip geliyo ya zaten. yani gitmemeli !! :(( ben bi arayım o zmn ya stres oldum offffffff

senle bi türlü karşılaşıp konuşamıyoruz. mutlaka konuşmamız lzm cnmm

ya tatlım ben bundan sonra 350 cc ve yuvarlak istiyorum ama tıbben mümkün olur mu ayrıntılı knuşmadık. ama kenarlarının belli olcağını söyledi daha byk protezin. o öyle deyince moralim çk bozuldu bnm, yaparım ama pişman olursun dedi. kafam çk karıştı çk moralim bozuk ama ne olursa olsun olıcam ben böyle çk mutsuzm.
dikiş izleri 1cm fln daha büyücek aynı yerden kesilcekmiş tatlım

şeker pamuk bişe sorablrmiyim.göğüs altı çevresi ve göğüs çevresi ölçnü yazarmısın nekadar küçük merakettim.

cnm 260 la 375 arasında bayagı fark var,eminmisin,sonrada cok büyük olmasın,daha ortalama birşey istesen 300 gibi mesela,tabi yine sen bilirsin

bizim doktor istanbul a mı yerleşiyomuş ?? nası yani?!!! özele mi geçicekmiş

bnmkide aynı seninki gibi 260 söndü gitti şeker_pamuk çok mutsuzm :(( bn de ksinlikle 350 cc istiyorum, protez+hastane dedi ne kdr yapıyo bilmiyrm daha

sana ne kdr dedi ki?
erry cim selam sana birkaç bir şey sormak istiyorum ne kadar sürede küçüldü seninkiler bir de boyun ve göğüs çevren kaç cm? 260 az değil neden o kadar küçük kaldı?

erry cim selam sana birkaç bir şey sormak istiyorum ne kadar sürede küçüldü seninkiler bir de boyun ve göğüs çevren kaç cm? 260 az değil neden o kadar küçük kaldı?

mrb cnm. 1 ayda şişlikler tamamen iniyo 1,5 ayda tamamen yerine oturdu bnmki, 2 ayın sonunda da dr a yaaa yeter artık daha küçülcek mi diye gttm . 260 cc dar omuzlu ve kısa biri için küçük değil ama bnm boyum 1,78 cm omuzlarım da geniş, göğüs çevremi ölçmedim hiç ama meme dokum da olmasına rağmen 260cc tam bi hayalkırıklığı oldu bnm için

mrb cnm. 1 ayda şişlikler tamamen iniyo 1,5 ayda tamamen yerine oturdu bnmki, 2 ayın sonunda da dr a yaaa yeter artık daha küçülcek mi diye gttm . 260 cc dar omuzlu ve kısa biri için küçük değil ama bnm boyum 1,78 cm omuzlarım da geniş, göğüs çevremi ölçmedim hiç ama meme dokum da olmasına rağmen 260cc tam bi hayalkırıklığı oldu bnm için
anladım canım doğru söylüyorsun fotolara baktım da senin boylarında genelde 300 cc ve üstü sanırım 2. bir operasyon düşünüyorsun umarım istediğin gibi olur valla ben de pazartesi gidiyorum muayeneye ne diyecek bakalım

anladım canım doğru söylüyorsun fotolara baktım da senin boylarında genelde 300 cc ve üstü sanırım 2. bir operasyon düşünüyorsun umarım istediğin gibi olur valla ben de pazartesi gidiyorum muayeneye ne diyecek bakalım

hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun cnm;)

ben olıcam 2. ameliyatı yaz bi geçsin de bi bakalım

benım meme dokum hıc yoktu 375 e 350 hıgh profıl yuvarlak taktı doktorum.hıc olmayan bırı ıcın gayet ıyı. 375 bende abartı durmadı.suan bandajlı ama kontrole gıttıgımde gordum dolgun ve dıkler yanı tam ıstedıgım gıbı.aama meme dokusu olan bırınde nasıl durur bılmem

Back
X