- Konu Sahibi seker_pamuk
Bu arada sanırım tamamen ıstanbula yerleŞıyormuŞ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erry cim selam sana birkaç bir şey sormak istiyorum ne kadar sürede küçüldü seninkiler bir de boyun ve göğüs çevren kaç cm? 260 az değil neden o kadar küçük kaldı?bizim doktor istanbul a mı yerleşiyomuş ?? nası yani?!!! özele mi geçicekmiş
bnmkide aynı seninki gibi 260 söndü gitti şeker_pamuk çok mutsuzm ( bn de ksinlikle 350 cc istiyorum, protez+hastane dedi ne kdr yapıyo bilmiyrm daha
sana ne kdr dedi ki?
erry cim selam sana birkaç bir şey sormak istiyorum ne kadar sürede küçüldü seninkiler bir de boyun ve göğüs çevren kaç cm? 260 az değil neden o kadar küçük kaldı?
anladım canım doğru söylüyorsun fotolara baktım da senin boylarında genelde 300 cc ve üstü sanırım 2. bir operasyon düşünüyorsun umarım istediğin gibi olur valla ben de pazartesi gidiyorum muayeneye ne diyecek bakalımmrb cnm. 1 ayda şişlikler tamamen iniyo 1,5 ayda tamamen yerine oturdu bnmki, 2 ayın sonunda da dr a yaaa yeter artık daha küçülcek mi diye gttm . 260 cc dar omuzlu ve kısa biri için küçük değil ama bnm boyum 1,78 cm omuzlarım da geniş, göğüs çevremi ölçmedim hiç ama meme dokum da olmasına rağmen 260cc tam bi hayalkırıklığı oldu bnm için
erry senın implantın markası ne ?
anladım canım doğru söylüyorsun fotolara baktım da senin boylarında genelde 300 cc ve üstü sanırım 2. bir operasyon düşünüyorsun umarım istediğin gibi olur valla ben de pazartesi gidiyorum muayeneye ne diyecek bakalım