Bayanlar acil cvp ltfnn 260 takıldı çok mutsuzum 375 nasıl olur

bu arada memelerim küçük ama sekli süper doktorumun hakkını da yemek istemem ameliyattan sonrada bi komplikasyon olmadı yalnız o ilk iki gün agrıdan delirmek üzereydim Allahım saglıgıma kavusayım bundan sonra herseyi kendime dert edinmeyecegim dedim simdi üç haftayı bitirdim gayet iyiyim allah saglık versin gerisi hallolur diye düsünüyorum

Bayanlar acil cvp ltfnn 260 takıldı çok mutsuzum 375 nasıl olur

canım yaa mutsuz olman çok normal.260 cc diyorsun aman tanrım dicektim kiii arkadaşın biri 170 cc taktırdım diyor :1shok: şaka gibi yaa biz zaten küçük göğüsten şikayet ediyoruz,bide küçük prıtez takılırmı allah aşkına ..ben 2 ay önce 325 cc taktırdım ve şişlikler gittiği halde küçüldü bayağı ..mutsuzum diyordum ama daha küçük taktıranda var..arkadaşlar amaç zaten küçük olan göğüslerimizi büyütmek değilmi ? taktıracak olanlara tek tavsiyem eğer mutlu olmak istiyorlarsa 350 cc den aşağı taktırmasınlar

Arkadaşlar bence saçmalamayın. Doktorunuz size mutlaka en doğal görüntüyü verecek protezi takmıştır. 350 cc herkesin kaldırabileceği bir protez boyutu değil. Benim boyum 1.73 kilom 56. 5 ay önce high profile yuvarlak 300 cc protez taktırdım. Doğal durabilecek maksimum büyüklük olsun dedim. Doktorum da 325 i de denedim ama ameliyat kesiğin protezin üstünde kaldı her yerden taştı dedi sonra 300 cc takmış. Şimdi bakıyorum bazen küçükmüş gibi geliyor ama C cup sütyen takıyorum. Bence doğal durması, büyük ve yumuşamayan yapay göğüslerden çok daha iyidir.

evet aynen öle suan benim dokrotumda tekrar ücret istiyor o yüzden ne yapıcağımı bilemiyorum

ankara gazıde olanlar doktorlarınız kım acaba ? benm kuzenımde orda oldu doktorun adını unuttum.şarkı yarısmasına falan katılmıs bır doktor. fıyat ve ısım verırmısınz..

hlala memnun evet sühan ayhan. subatta oldu. hıc yoktu onun goguslerı ama artık var dıye cok mutlu :)

görüntü olarak nasıl peki ?
hangı teknık e silikonla oldu . ben de suhan ayhana muayene olmak istemiştim. ama randevu almak için aradıgımda bana uymayan bir tarih verdikleri için görüşemedim. randevu alamadım.

canım msjını okudum aynı doktır sen den ne fiyat istedi 2. ameliyat için sana özelden yazamıyorum 50 olmamış henüz msj

Ben damla taktır demıstım oda oyle yapmıs. Ama o cok sorunlu bır gogus yapısına sahıptı. Göğüs kafesı icerı dogru oyuktu falan.300 lerde bısı taktıgı halde 75-80 gorünümüne geldı. Ama kuzen son derece memnun. Doktor cok ılgılı..

arkadaşlar benim çok kafam karıştı ya. ben de 2 hafta sonra ameliyat olucam, anladığım kadarıyla boyutunu tamamen doktora bırakmak çok tatmin edici sonuçlar vermiyor :KK43: benim boyum 163 cm kilom 52. şimdiben 250 civarında ideal olur diye düşünmüştüm küçük diyor herkes ya :KK43: bunlar sonradan çok mu küçülüyor. yaptırmışken deysin bari ama ben doğal dursun istiyorum yardımcı olun lütfen. bir de kas altı daha doğalama küçük duruyormuş. kas altı için 300 den aşağısı kurtarmaz o zaman öyle mi?

erry canım yaa sana özelden yazamıyorum doktor ne kadar istedi senden ikinci amliyat için seninle konuşmam lazım acil

erry canım özelden msj atamıyorum umarım burayı okursun ben memnun değilim söndüler 375 yaptırcam kafaya taktım ama doktor çok yüksek fiyat verdi sana ne kadar dedi

X