bayan soforler dahami fazla araba sigortasi verir?yardimci olurmusunuz?

ay sanırım ben anlatamadım kadın olduğumuz için farklı bi ücret ödedik ikinci yıl ise kazadan dolayı anlaşma bozulduğu için indirimde olmadı neyse ya yalan söylemiyoruz herhalde böyle uygulama yapanlar var

sigortayı bilmem ama kaskoda dediğiniz doğru
bizzat yaşadım çünkü
eşim şırnaktaydı araba aldık kasko bana 600 tl daha fazla çıkardı bende kayınpederim üstüne yapmıştım arabayı ama sigortda durum ne bilemem

Aynen sizin dediğiniz gibi.

Sürücünün ilk kez trafiğe çıkıp çıkmadığı, yaşı, bulunduğu il fiyatta oynama yapıyor. Ama kadın erkek olarak bir fark yok.

Ya arkadaşınız bilip bilmeden konuşmayı çok seviyor, yada sizi keklemek istemiş.

Şimdi biraz araştırdım da, arkadaşınızın dediğine sadece bir kasko firmasında rastladımi sigorta da değil bir xxx firmanın kasko poliçesinde şöyle bir ibare var. Kasko poliçelerimizin fiyatlandırılmasında, hususi kullanımlı araçlar için bayan-erkek sürücü ayrımı yapılmakta, ayrıca erkek sürücüler için yaş aralıklarına göre indirimler uygulanmaktadır.

Arkadaslar ben sigortaciyim.sigorta yapilirken ilk once tc kimlik numarasindan hasar gecmisi varsa bu etkiler.sonra cinsiyet etkiler ( bayanlarin kaza riski yuksektir gozuyle bakiyor sirketler ) sonra yaş ( cok genc oluncada yuksek cikar ).sonra arac yeni alindiysa indirim olmadigi icin tabiki ilk sene yuksek cikar.ama ilerki senelerde hasarsizlik indirimi devreye girer.
Kaskoda 100 tl 200 tl ucuzuna kacmamak lazim.cunku her sirkette olmayan mini onarim hasarsizlik koruma klozu var.eger boyle bir sirketten yaptirirsaniz hasar olursa bir sonraki sene hasarsizliginiz bozulmaz.

Trafik teminatlari a yada b sirketinde aynidir.fiyatlar farkli cikar.ama genede dikkat edin cunku bi kaza aninda karsi tarafin hasarini sizin sigortaniz odicegi icin odeme konusunda sknti yaratmicak bir sirket olmasi lazim.

Umarim aciklayici olmustur.

Bu durum hayat sigortasında da tam tersi.Ev için kredi çektim.Bankacı krediyi eşiniz çeksekdi onun hayat sigorta ücreti daha yüksek olacaktı dedi.Nedeni erkeklerin ortalama ömürlerinin bayanlardan daha kısa olmasıymış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…