- 25 Eylül 2011
- 7.439
- 11.196
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Lutfen bilen biri varsa bilgilendirebilirmi.benim icin cok onemli.bir tanigim bayan soforlerin normal araba sigortasinin iki kati yuksek oldugunu soyledi.sebebi ise kaza yapma olasiklarinin daha fazla olmasiymis.araba almayi dusunuyordum.boyle biseyin dogrulugu nedir?
olurmu öyle şey dalga geçmiş senınle o kişi kimse...
Degilmi...banada sacma geldi..
öyle birşey yok, ödeme miktarı eşit.
bunu söyleyen kişi kendi çapında dalga geçtiğini varsaymış. he annem! deseydin.
Diycem bugun...cok kizginimmm
evet biraz daha fazla para öderler daha geçen yıl yaptırdım çün ki yanlış hatırlamıyorsam 130 tl fark ediyordu....
ya özellikle konuştuk hatta eşimn üztüne yaptırsak acaba diye bile düşündük acentadan acentaya farketmiyorsa böyle yani.........o kadın oldugunla değil başka bir şeyle alakalı olabilir çünkü ben normal ödüyorum arabamın sınıfındakiler neyse benımki de yanlısın var
ya özellikle konuştuk hatta eşimn üztüne yaptırsak acaba diye bile düşündük acentadan acentaya farketmiyorsa böyle yani.........
güneş sigorta ... ayne dediğinz gibi ufak bi kaza geçirince hasarsızlık indirimi olmadı........valla ne trafik sigortası ne kasko yaptırırken böyle birşeyle karşılaşadım ha bu sene kasko ındırımı alacaktım ama küçük bir kazam olunca gecen yıl ki parayı ödedim hangi sigorta bu cok merak ettim gerçekten
güneş sigorta ... ayne dediğinz gibi ufak bi kaza geçirince hasarsızlık indirimi olmadı........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?