Bausch&Lomb kötü markamı(lens için)??

ben önceden freshlook kullanıyodum sonradan optilçi çok mat durduğundan baush&lomb ın lenslerini önerdi ben çok memnunum çok doğal duruyor hiçde sorun yasamadım.

lenslerimi kullanıyorum rahatlar.internetten 35 milyona getirttik.bence fiyatına göre çok çok mükemmel.

ben 5 senedr renu kullanıorum hiç sorun yaşamadım cnm hergn temzledikten sona bi sorun olmaz tatlım bnce

Bausch&Lomb kullanıyorm sağlık açısından çok memnunum...rengine bişey diyemicem şeffaf numaralı lens benimkiler

Bausch&Lomb-Purevision kullanıyorum.1 aydır lens kullanıyorum ve bu denediğim ilk lens doktorum tarafından verildi.Gayet memnunum.Solisyon olarak da opti-free kullanıyorum, ondan da çok memnunum.

Bausch&Lomb-Purevision kullanıyorum.1 aydır lens kullanıyorum ve bu denediğim ilk lens doktorum tarafından verildi.Gayet memnunum.Solisyon olarak da opti-free kullanıyorum, ondan da çok memnunum.
Aynen.Daha ilk günüm ama kayma sorunu yaşamadım.Sadece gözümde birşey varmış (ki var zaten) hissi var.İnşallah bir sorun çıkmaz.

canım sanırım sen yıllık b&l kullandın yıllık lensleri piyasadaki en kalınlarından eğer 3 aylıklarını denersen çok memnun kalırsın çünkü o da en incelerindenkaydirigubbakcemile5

Ben opti free express kullanıyorum yıllardır ve çok memnunum. Renu, Solo Care Aqua ve B&Lomb da kullandım ama en iyisi opti free benim için. Tavsiye ederim.

Lens kullanmaya başlayalı neredeyse 1 hafta olacak.B&L Soflens 38 ve Soflens 66 toric kullanıyorum.66 toric gayet rahat takarken de çıkarırken de kolay alıştım.Soflens 38 ise bayağı ince.Göze yerleştirirken gözde katlanıp düşebiliyor bayağı sinir bozucuydu.Daha yeni yeni katlanmamasını sağlamayı başardım.sırnaşık şey

ben B&L kullandım aylarca,ilk bi hafta falan hafif yanma olmuştu,sonra gözüm alıştı,cok rahat ettim,varlığını hissetmiyordum bile.bence iyi bir marka

arklarrrr nolur bana yardım edin gözlerim 2 derece miyop ve 2 aydır lens kullnıyorum gözlerimde alerji var ama lensler sorun yapmıo kullanmaya devam etmem uygun olur mu?

kızlar bnde bugün alıcam lens b&l soft 59 almayı düşünüyorum.
kullanan varsa yazabilir mi?yanında da solüsyonu bedava hem de renu
bi ara renu solüsyonlar toplatılmış ama şimdi sağlık açısınıdan bi sorun yokmuş.

aldım canım aldım.sağ gözüm çok net ama sol gözüm bi tuhaf bulanık görüyorum ya.normal mi
bilmiyorum.yardımcı olabilecek varsa yazsın lütfen

ben grilerini aldim cok pisman oldum vallah baskasini bilemem....cok damarli ve gözlerim örtlek gibi ortaya fiskirdi....su an freshlook kullaiorum....solotica lensleri siparis verdim gelmelerini bekliorummm...burda kullananlar var ve cok harika görünio herkezte ben cok begendim vallah o yüzden arastirdim buldum

ılk taktığın için normaldir herhalde böyle bir şey.Benim bilgim yok ama umarım düzelir.
Takmakta zorlandın mı canım?Fiyatını da söylersen çok sevinirim.

ayy canım sorma ya ağlicaktım nerdeyse takarken kullanamicam zannettim.sonra taktım çıkarmak daha kolay valla.yarın nasıl takcam bilemiyorum :))
bn 2 kutu aldım göz numaralarım farklı o yüzden.
2 kutuyu 80 e aldım.inşallah görmem düzelir canım yaa

Umarım düzelir canım ama ilk takışın olduğu için bir tuhaflık olur tabi alışamama gibi bi durum olmuştur 1-2 hafta sonra tamamen alışırsın diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…