Bausch&Lomb kötü markamı(lens için)??

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
Merhaba arkadaşlar ben Lens kullanıyorum ama hiç bilgim yok az önce forumda rastladım Bausch lombReNu(Lens suyu) içinde gözü kör edebilcek kadar kötü bi madde içeriyomus bilgisi olan varmı Lenslerimin ilk suyu Alcon du sonra ReNu aldım Buğulanıyo gözlerim arada bi sizce su olarak ne kullanayım Bide Alcon iyi bir markamı hem lens hemde su için??

Lenslerim bunlar kullanan varmı üstünde bide 38 yazıyo one acaba
Bausch&Lomb
Soflens
(polymacon)

Son düzenleme:
yaa ben hep renu kullanıyorum korktum şimdii
ama bi sorun yaşamaıyorum gayette güzel bence hem benim bildiğim en ii iki marka solo care ve renu.

Merhaba, ben 4 yil bounca hep bausch & lomb kullandim,cok sükür hic bisey olmadi.

ben nette okudumda renu MoistureLoc kötümüş toplatılıomus flnn ama ben Renu multiplus kullanıyorum gaytte memnunumm

bazı dönemlerde bu lens suyu yapan firmaların üretiminde hata oluyor sanırım. bazı ürünleri toplatıyorlar ama eminim bu size gelene kadar depolardan toplatılmış oluyor.

lens olarakta iyi markadır. çok marka kullandım. ama yinede lensi tavsiye etmiyorum. özel günler haricinde gözlük takın arkadaşlar.

canım iyilerinden bousch&lomb renu'dan 5 kat iyi bir marka.ben ikisinide kullandım.bousch&lomb 1 yıllık lensimi 3 yıl ilk günkü gibi kullandım.taki tekini kaybedene kadar.renu daha kalın olur ve göze batma yapar.o yüzden kesinlikle tavsiye ederim bousch&lomb'ı.. zaten kendin dene diğer markalarıda .kendinde farkedersin.

lens suyu ucun optimum free harikadir ben uzun sure kullandim cok rahat ettim
lens markasi icin de air optix i cok tuttum cok rahat bi lens herhangi bi kayma batma sorunu yasamiyorum.

canım sen nasıl bakıyosun bilmiyorum ama göz doktoruna gittim muayene oldum gözümün ölçüsüne göre aldım.öyle siparişle lens alınmaz.çünkü çok emanet durur.lens olduğu çok belli olur.

ben 2 senedir baush&lomb un gece gözde kalabilenini kullanıyorum. gece çıkaıyorum ama. ben çok memnunum. solisyon olarak solo cara aqua öneririm. temiz kullandıktan sonra hiç bi sorun olmaz.bide doktor kontrolü şart

5 yıldır lens suyum bausch&lomb renu.gözlerim de miyop.bişi olmadı şimdiye kadar gözlerime.

Son düzenleyen: Moderatör:
önceden ben de b&l kullanıyodum oksijen geçirgenliği yeterli diil diye dr değiştirdi şimdi focus kullanıyorm dr verdi

ben de 5 yıldır kullanıyorum B&L diğer markalarda sorun yaşadım ama bausch l çokk memnunum tavsiye ederim kesinliklee

en iyisi B&L 'dur..11yıllık lens kullanıcısıyım..başka markalar da denedim zaman zaman ama en iyisi bu bana göre..

Renu solüsyonlarda geçmiş te bir problem oldu ve toplatıldı ancak şu an bir problemi yok. B&L lensler diğer lenslere oranla biraz rahatsızlar, en azından bende öyleler. Renklerinden çok güzel olanları var ama gözümde fazla tutamıyorum nedense..

B&L lensleri ben de kullandım.Renk seçenekleri diğer markalardan çok daha fazla ve doğal olmasının yanısıra ne yazık ki çok sert bir lens.Gözlerimi mahvetti.Uzun süre lens kullanımı sonucunda göz kuruluğu hastalığı olan konjonktivite oldum.Bunun için de yapay göz yaşı damlası kullanmak zorunda kaldım.Fakat bu da çözüm olmadı ve lensleri bırakmak zorunda kaldım.Fakat fresh look denedim.İnanılmaz rahat.Ama ne yazık ki onun da renk seçenekleri istediğim gibi değil.Ben de artık kullanmayacağım.Ne yapayım.Allahtan gözüm bozuk değil sırf zevk için kullanıyorum.Yoksa lens kullanmak zorunda olanlara allah yardım etsin.Zor iş.Sigara dumanı yasak,klimalı ortam yasak,makyaj yaparken göz farı kaçtı mı eyvah.Zor iş....

bende 1 yıllık lensimi 2 yıl oldu hala ilk günkü gibi kullanıyorum.hiçbir sorun yok lensimde hala.bousch&lomb bencede iyi

bende 12 yıldır kullanıyorum ama lensini solüsyon olarak alcn opti free kullanıyorum çok memnunum

tam 9 senedir kullaniyorum. temiz bir insan da değilim, lensle uyudugum da çok olur. hatta ellerimi yıkamadan taktığım da çok oldu:) dürüst olayım.
hatta lensi hiç çıkarmama rekorum 8 gün. tatildeydim hiç çıkarmadim. (havuz, deniz bahsetmeme gerek yok)

başka hiçbir marka kullanamadım gözüme batıyor protein ürettikçe. ben memnunum valla 10. seneye giricem hala kullaniyorum

tek dikkat edilmesi gereken: BARKODLU lens alın.

bu lensi ortadoğu ülkelerinden bazı bazı kaçak getiriyorlar. avrupa girişi olması gerekirken irandan geliyor. 1 kere başıma böyle bişey geldi barkodu yoktu bende lensi aldım taktım. ve gözüm 1 ay bandajlı gezdim sonuç itibariyle dava açtık. meğer lens avrupa değil başka yer menşeili imiş.

barkodu olduğu sürece sorun yok. küçük gözlükçülerden lens almayın mümkün olduğunca barkodları kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…