- Emoji Skoru
- 165
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
Bat 9Haziran yalniz bu ay yumurtlama gecti rahim filminden dolayi.Yani bu ay kafamda senaryo yazmicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapmadınız şansın daha yüksek olduğunu söylüyorlarBat 9Haziran yalniz bu ay yumurtlama gecti rahim filminden dolayi.Yani bu ay kafamda senaryo yazmicam
Hoşgeldin Can'ım yumurtlama dönemindesin bu durumdabenimde 6 haziran benide aranıza alın kızlaarrr
Belki yerleşme kanamasıdır Can'ım..umudumuzu yitirmek yok belirtilerin var en azındanbat 26 mayıs ama benim adetten önce azar azar kanamalarım oluyor. Ama karın ağrılı kesin başlangıç tarihi bence 26 mayıs. Bu sabah çok az kan gördüm sanırım bu ay olmadı. hayırlısı insallah.
Belki yerleşme kanamasıdır Can'ım..umudumuzu yitirmek yok belirtilerin var en azından
Öyle deme bu da bir sınav önce çalışcaz sonra rabbimizden isteyeceğşz5 haziran ve bugun yumurtlama gunum fakat sinavim kotu gecti limoniyiz degerlendiremeyecegim
Öyle deme bu da bir sınav önce çalışcaz sonra rabbimizden isteyeceğşz
evet cumartesi ovüde koyu çizgiyi gördüm buayda hsg çekindim inşş hayırlı sonuçlarımız olurrrHoşgeldin Can'ım yumurtlama dönemindesin bu durumda
Merhaba Zeliha bugün test yaptırdım yüce rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah dualarım hepinize çok ama çok SEVİYORUM hepinizi eabbim yar ve yardımcınız olsun hep ama hep dua edicem emin olun
Mucizen şahit oluruz inş..belirtilerini bizimle paylaşmayı unutmaevet cumartesi ovüde koyu çizgiyi gördüm buayda hsg çekindim inşş hayırlı sonuçlarımız olurrr
Canım ağrılar bazen yanıltıcı olabiliyor ama gergin hissetmek bende de var ve bat benimde 1 haziran :)Merhaba kizlar dilerim herkes bir an once bebegine kavuşur benim adetim 1 haziran ama olmaz umarimbir andan da korkuyorum ama kasiklarimda ani agrilar oluyo ve karnimi cok gergin hissediyorum bunun disinda da hic bir sıradışı birsey yok acaba bunlar belirti olabilir mi?
Bata kadar herşey belirti Can'ım inşMerhaba kizlar dilerim herkes bir an once bebegine kavuşur benim adetim 1 haziran ama olmaz umarimbir andan da korkuyorum ama kasiklarimda ani agrilar oluyo ve karnimi cok gergin hissediyorum bunun disinda da hic bir sıradışı birsey yok acaba bunlar belirti olabilir mi?
Ay umarim güzel haberler alırız tesekkur ederimCanım ağrılar bazen yanıltıcı olabiliyor ama gergin hissetmek bende de var ve bat benimde 1 haziran :)
İnşallah canm benm :)Ay umarim güzel haberler alırız tesekkur ederim