Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

bat 26 mayıs ama benim adetten önce azar azar kanamalarım oluyor. Ama karın ağrılı kesin başlangıç tarihi bence 26 mayıs. Bu sabah çok az kan gördüm sanırım bu ay olmadı. hayırlısı insallah.
Belki yerleşme kanamasıdır Can'ım..umudumuzu yitirmek yok belirtilerin var en azından

Belki yerleşme kanamasıdır Can'ım..umudumuzu yitirmek yok belirtilerin var en azından

Yok ben bugün baya baya regl olduğumu hissediyorum. Neyse kısmet değilmiş. Zaten ilk denememizdi. Kandilde de hayırlı bir evlat için dua etmiştim. Demek ki hayırlısı bu ay değilmiş.
Böyle böyle diyorum ama üzülmedim desem yalan olur.

Merhaba Zeliha bugün test yaptırdım yüce rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah dualarım hepinize çok ama çok SEVİYORUM hepinizi eabbim yar ve yardımcınız olsun hep ama hep dua edicem emin olun

ÇOK GUZEL HABER
saglıkla dogsun ve dualarında bizi eksik etme

Merhaba kizlar dilerim herkes bir an once bebegine kavuşur benim adetim 1 haziran ama olmaz umarimbir andan da korkuyorum ama kasiklarimda ani agrilar oluyo ve karnimi cok gergin hissediyorum bunun disinda da hic bir sıradışı birsey yok acaba bunlar belirti olabilir mi?

Merhaba kizlar dilerim herkes bir an once bebegine kavuşur benim adetim 1 haziran ama olmaz umarimbir andan da korkuyorum ama kasiklarimda ani agrilar oluyo ve karnimi cok gergin hissediyorum bunun disinda da hic bir sıradışı birsey yok acaba bunlar belirti olabilir mi?
Canım ağrılar bazen yanıltıcı olabiliyor ama gergin hissetmek bende de var ve bat benimde 1 haziran :)

Bata kadar herşey belirti Can'ım inş

• 1-gelecekelbetgelecek ~04 haziran:KK200::nazar::KK200: 2-EdineAhsen ~ 2 haziran. 3- Love_angell ~25 mayıs. 4-ZelihaGencer~ 1 haziran. 5-mmmerwe ~1 haziran. 6-caninfistigi~26 mayıs. 7-birmucizelazim ~6 haziran 8-doruk90~ 27mayıs. 9-sessiz_sedasiz ~ 5 haziran. 10-dsuzun ~15 mayıs. 11-mavikara~3 haziran. 12-Satos74~ 5 haziran. 13-Duam23~25 mayıs. 14-İntizar1 ~ 9 haziran 15-birmucizelazim~6 haziran 16 - titiz gelin ~15 haziran. 17- nslhngnldldl ~

Back