• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

bulmuşsun en azından çareni hayır tohumunun birçok faydasını okumuştum bende içmeye cesaret edemedim en son incir kürü yapmıştım prolaktin hormonumu etkiledi

Benim prolaktinim dolorexi kullandigm gunden beri genelde yuksek gecen ayy biraktim dolorexi apranax basladm bu ay insallah gerek kalmaz hayit tohumu sayesinde. Bata da bisey kalmadi. Belirtiler umutlanacak kadar ama aldirmiyorum tabiki... onceden olsa koşa koşa gidip kan vermiştim negatifide gorup gelmiştim...
Ama yarin eger unutmassam ilk idrarimla test yapicam varsa cikar yoksa cani sagolsun :) zaten cocuk icin hic musait bir zaman degil zaten bu ayda cocuk yapmadik belki diyorum bende :)

Benim prolaktinim dolorexi kullandigm gunden beri genelde yuksek gecen ayy biraktim dolorexi apranax basladm bu ay insallah gerek kalmaz hayit tohumu sayesinde. Bata da bisey kalmadi. Belirtiler umutlanacak kadar ama aldirmiyorum tabiki... onceden olsa koşa koşa gidip kan vermiştim negatifide gorup gelmiştim...
Ama yarin eger unutmassam ilk idrarimla test yapicam varsa cikar yoksa cani sagolsun :) zaten cocuk icin hic musait bir zaman degil zaten bu ayda cocuk yapmadik belki diyorum bende :)
İlaç dostinex demek istedin galiba ..bende 4.haftama gireceğim ilaç tedavimde bakalım ne çıkacak umut az ama dediğin gibi

İlaç dostinex demek istedin galiba ..bende 4.haftama gireceğim ilaç tedavimde bakalım ne çıkacak umut az ama dediğin gibi

Hayir canim dolarex dedim agri kesici...! Uzerinde de yaziyor zaten hamilelik planladiginizda 3 ay once ilaci birakin diye agrilarim o kadar kotu ki bittek bu kesiyordu bende kullaniyordum... gecen ay biraktm bilmiyorum birkac gunn sonra regl oldugumda halim ne olurrr :(

Hayir canim dolarex dedim agri kesici...! Uzerinde de yaziyor zaten hamilelik planladiginizda 3 ay once ilaci birakin diye agrilarim o kadar kotu ki bittek bu kesiyordu bende kullaniyordum... gecen ay biraktm bilmiyorum birkac gunn sonra regl oldugumda halim ne olurrr :KK43:
Prolaktin de bir sorun o yüzden dedim..hayıt tohumunun prolaktine de iyi geldiğini duydum hatta..doktor böyle bir sorunu gördüyse dostinex vermemesi kaçınılmaz..senin adet sancısı ağır geçiyor ..2 sebebi vardır derler..ya iyi yumurtlama ya da kistsel sonuç..o da kişiden kişiye değişir tabiki ...

Kullandm btnem 14. Gün yumurtladım normalde 18 ile 22 günleri arası ymurtlardm
Erken yumurtlamışsın özellikle birşey kullandın mı..ben bu ay yumurtlamadım sanki :( baksana

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    30,8 KB · Görüntüleme: 97
Erken yumurtlamışsın özellikle birşey kullandın mı..ben bu ay yumurtlamadım sanki :KK43: baksana
Yumurtlamışsın işte canım ilk testte yumurtan oluşmuş, sonra çatlamaya başlamış bi ton daha silik görürsen kesin yumrtan çatladı.
Kullandım canım inofolic diye bi folikasit kullandım inozitol ve folikasit karışımı inozitol yumurtlamayı sağlayıcı yumurta geliştirici etki yapıyor

Yumurtlamışsın işte canım ilk testte yumurtan oluşmuş, sonra çatlamaya başlamış bi ton daha silik görürsen kesin yumrtan çatladı.
Kullandım canım inofolic diye bi folikasit kullandım inozitol ve folikasit karışımı inozitol yumurtlamayı sağlayıcı yumurta geliştirici etki yapıyor
Aaa bende kullandım ve halen devam ediyorum normalde silikleşmeye başlayınca bırakın dediler kullanıcılar.. Ben devam ediyorum..adetimin döngüsü 43 ..12.günü başladım ne kdr etkili oldu bilemem

Sen devam ediyor musun inofolic e

Aaa bende kullandım ve halen devam ediyorum normalde silikleşmeye başlayınca bırakın dediler kullanıcılar.. Ben devam ediyorum..adetimin döngüsü 43 ..12.günü başladım ne kdr etkili oldu bilemem
Geç başladığın için geç etki olmştur hayatm ama silikleşirse bırak sen yinede

Anladım ovü testini yapmayı bıraktım zaten şuan ne durumda bilmiyorum ..folbiol normalde kullandığım..bebe aspirini diyorlar hem düşünü de engelliyormuş hiç duydun mu?

Anladım ovü testini yapmayı bıraktım zaten şuan ne durumda bilmiyorum ..folbiol normalde kullandığım..bebe aspirini diyorlar hem düşünü de engelliyormuş hiç duydun mu?
Canım onu herkes kullanamaz onu kan pıhtılaşma sorunu olanlar kullanıyor kanı sulansın pıhtılaşma sorunu olmsın diye. Bence herkesn kullanması tehlikeli bilmiyorz çnkü kanımızın sıvılık derecesini

Back