• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Aynen Can'ım biz üç ay oluyo düşünüyoruz ama insan hemen olsun istiyo nasip ya daha beş aylık evliyiz elbet rabbim nasip eder tüm isteyenlere:dua:sabır
Erken başlamışsınız strese döküp ilişkini yorma..tadında bırak eşine ilişki önce Türk kahvesi ve bitter ısmarlamayı unutma çok etkiliyor..gün aşırı yapıyorsanız özellikle

Erken başlamışsınız strese döküp ilişkini yorma..tadında bırak eşine ilişki önce Türk kahvesi ve bitter ısmarlamayı unutma çok etkiliyor..gün aşırı yapıyorsanız özellikle
İyiymiş gülüm ya kahve çok severiz tavsiyene uyucam mutlaka tşk ederim inşallah ilk önce senin güzel haberlerini alırız:KK200:

Merhaba Zeliha bugün test yaptırdım yüce rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah dualarım hepinize çok ama çok SEVİYORUM hepinizi eabbim yar ve yardımcınız olsun hep ama hep dua edicem emin olun

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    31,3 KB · Görüntüleme: 121
Merhaba Zeliha bugün test yaptırdım yüce rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah dualarım hepinize çok ama çok SEVİYORUM hepinizi eabbim yar ve yardımcınız olsun hep ama hep dua edicem emin olun
Bitaneeeemmm çoook mutlu oldum çok sevindiiim hayırlısı olsun canım beniimm rabbim nasip etmiş hamd olsun :anneadayı::KK200:
Dualarını esirgemee Allah kabul etsin inşallah.
Adetin gecikince mi yaptırdın test hayatım :)

Bitaneeeemmm çoook mutlu oldum çok sevindiiim hayırlısı olsun canım beniimm rabbim nasip etmiş hamd olsun :anneadayı::KK200:
Dualarını esirgemee Allah kabul etsin inşallah.
Adetin gecikince mi yaptırdın test hayatım :)
Evet Can'ım gecikince yaptım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda allah yardımcıları olsun hep dua edicem sana ve tüm arkadaşlara

Evet Can'ım gecikince yaptım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda allah yardımcıları olsun hep dua edicem sana ve tüm arkadaşlara
Allah hayirlisiyla sag salim Bebeğinizin kucağında almayi nasip etsin inşallah ne mutlu size :)
Testi adet geçtikten kaç gün sonra yaptınız

Ne güzel bir haber bu konumuzun yeni taze haberi hayırlı haberle geldin ..dua et bizeeeee

Hayıt tohumu adet sancisini giderir zaten cnm bende eskiden içiyordum

Çok saskinim evet :) insallah regl olursamda agrim olmaz cok cektm cunku regl sancilarindan. Sancilarim olmasa belki cocuk meselesini bu kadsr takmam.
Yanliz bu hayit tohumu kasilma ve yumurtlk agrisi yapiyormu ???
Boyle rahmimde kasilmalar oluyo saniyelik birde agrisiz oluyo. Bu hayit tohumundan heralde gecen gecede ilk hamilelgmdeki gibi kasilma oldu cok umitlendim sonra gecti. Bende yarin idrar testi yapicam umutlanmamak icin. Negatifi gorimde rahatlayim yoksa herseyi belirtiye yormaya baslicam yine.!

Hayır tohumunu neden içiyorsun ?

Internetten arastirdim cnm cok iyi geliyo hormonlara sancilara kabizlik siskinlik.. hormonal denge bazen bozulabiliyor bu dengeyi sagliyor. Ve cok sancm olurdu regl oncesi falan insallah boyle devam eder de hic sancim olmaz.
Hem regl oluyorum hamile degilim diye agliyorum hemde agrim o kadar cokki ona agliyrum her ay

Internetten arastirdim cnm cok iyi geliyo hormonlara sancilara kabizlik siskinlik.. hormonal denge bazen bozulabiliyor bu dengeyi sagliyor. Ve cok sancm olurdu regl oncesi falan insallah boyle devam eder de hic sancim olmaz.
Hem regl oluyorum hamile degilim diye agliyorum hemde agrim o kadar cokki ona agliyrum her ay
Peki bu Ağrının sebebi nedir doktora göründün mü hiç

Back