- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
Aynen Can'ım biz üç ay oluyo düşünüyoruz ama insan hemen olsun istiyo nasip ya daha beş aylık evliyiz elbet rabbim nasip eder tüm isteyenlereİlk hamilelik olunca heyacan ve bekleyiş 2 katına çıkıyor inanki ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen Can'ım biz üç ay oluyo düşünüyoruz ama insan hemen olsun istiyo nasip ya daha beş aylık evliyiz elbet rabbim nasip eder tüm isteyenlereİlk hamilelik olunca heyacan ve bekleyiş 2 katına çıkıyor inanki ..
Galiba öyle oldu A tabi ki mutlaka ama çok beklemiyorum hani yine de bilemeyiz sadece tuhaf yazdım ya göğüs Ağrı'm yok çikolata isteğim yok birden sıcak basıyo ama hiç gebeliğe yoramadım beklemiyorum bu ay belki de ondanEn erken sensin aramızda hadi bakalım belirtilerin olursa paylaşşş
Erken başlamışsınız strese döküp ilişkini yorma..tadında bırak eşine ilişki önce Türk kahvesi ve bitter ısmarlamayı unutma çok etkiliyor..gün aşırı yapıyorsanız özellikleAynen Can'ım biz üç ay oluyo düşünüyoruz ama insan hemen olsun istiyo nasip ya daha beş aylık evliyiz elbet rabbim nasip eder tüm isteyenleresabır
İyiymiş gülüm ya kahve çok severiz tavsiyene uyucam mutlaka tşk ederim inşallah ilk önce senin güzel haberlerini alırızErken başlamışsınız strese döküp ilişkini yorma..tadında bırak eşine ilişki önce Türk kahvesi ve bitter ısmarlamayı unutma çok etkiliyor..gün aşırı yapıyorsanız özellikle
Bitaneeeemmm çoook mutlu oldum çok sevindiiim hayırlısı olsun canım beniimm rabbim nasip etmiş hamd olsunMerhaba Zeliha bugün test yaptırdım yüce rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah dualarım hepinize çok ama çok SEVİYORUM hepinizi eabbim yar ve yardımcınız olsun hep ama hep dua edicem emin olun
Evet Can'ım gecikince yaptım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda allah yardımcıları olsun hep dua edicem sana ve tüm arkadaşlaraBitaneeeemmm çoook mutlu oldum çok sevindiiim hayırlısı olsun canım beniimm rabbim nasip etmiş hamd olsun
Dualarını esirgemee Allah kabul etsin inşallah.
Adetin gecikince mi yaptırdın test hayatım :)
Allah hayirlisiyla sag salim Bebeğinizin kucağında almayi nasip etsin inşallah ne mutlu size :)Evet Can'ım gecikince yaptım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda allah yardımcıları olsun hep dua edicem sana ve tüm arkadaşlara
Allah kabul etsin btnem benim :)Evet Can'ım gecikince yaptım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda allah yardımcıları olsun hep dua edicem sana ve tüm arkadaşlara
Ne güzel bir haber bu konumuzun yeni taze haberi hayırlı haberle geldin ..dua et bizeeeeeMerhaba Zeliha bugün test yaptırdım yüce rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah dualarım hepinize çok ama çok SEVİYORUM hepinizi eabbim yar ve yardımcınız olsun hep ama hep dua edicem emin olun
Her zaman ediyorum sizde bana edin lütfen. Sağlıkla kalp atışlarını duyayımNe güzel bir haber bu konumuzun yeni taze haberi hayırlı haberle geldin ..dua et bizeeeee
Hayıt tohumu adet sancisini giderir zaten cnm bende eskiden içiyordum
Hayır tohumunu neden içiyorsun ?
Peki bu Ağrının sebebi nedir doktora göründün mü hiçInternetten arastirdim cnm cok iyi geliyo hormonlara sancilara kabizlik siskinlik.. hormonal denge bazen bozulabiliyor bu dengeyi sagliyor. Ve cok sancm olurdu regl oncesi falan insallah boyle devam eder de hic sancim olmaz.
Hem regl oluyorum hamile degilim diye agliyorum hemde agrim o kadar cokki ona agliyrum her ay
Her zaman ediyorum sizde bana edin lütfen. Sağlıkla kalp atışlarını duyayım
Peki bu Ağrının sebebi nedir doktora göründün mü hiç
bulmuşsun en azından çareni hayır tohumunun birçok faydasını okumuştum bende içmeye cesaret edemedim en son incir kürü yapmıştım prolaktin hormonumu etkilediMajezik verip yolluyolar cnm pek bir caresiz vakaayim yani :)