• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Kızlar 8 martta kürtaj oldum sonra 27 nisan sat. Bu ay 5 gün geçti dün kan testim 1,2 çıktı negatif doktorum adet söktürücü verdi geç döllenme olabilir mi ya :( bel Ağrı'm kasık Ağrı'm var idrar rengi biraz koyu ve kokulu. Akıntım bir haftadır çok fazla sünen biçimde.. Ne yapacağımı şaşırdım bir yandan hamileyim diyorum bir yandan değilim diyorum korkuyorum var mı benim gibi yaşayan :bicak:

Kızlar 8 martta kürtaj oldum sonra 27 nisan sat. Bu ay 5 gün geçti dün kan testim 1,2 çıktı negatif doktorum adet söktürücü verdi geç döllenme olabilir mi ya :KK43: bel Ağrı'm kasık Ağrı'm var idrar rengi biraz koyu ve kokulu. Akıntım bir haftadır çok fazla sünen biçimde.. Ne yapacağımı şaşırdım bir yandan hamileyim diyorum bir yandan değilim diyorum korkuyorum var mı benim gibi yaşayan :bicak:
İlacın adı ne Can'ım ?

Kızlar benim de bat a 5 gün kaldı göğüslerimin uçları falan hassaslaştı normalde koltuk altımdan yayılırdı ağrı bu ay içi falan da sertleşti :bicak:
Uyku
Gaz
Akıntı
Metalik tat
Baş ağrısı
İştah ta cabası...
Sizce belirti olabilirmi?
B Balmm1606 seninle aynı batlarımız sanırım:KK19:
Sende varmı belirtiler?
Canım bata 5 günün kaldıysa erken gebelik testinde çıkar büyük ihtimal ama bence 5 gün daha sabret derim. Belirtilerin ihtimal veriyor çünnkü.

Kızlar 8 martta kürtaj oldum sonra 27 nisan sat. Bu ay 5 gün geçti dün kan testim 1,2 çıktı negatif doktorum adet söktürücü verdi geç döllenme olabilir mi ya :KK43: bel Ağrı'm kasık Ağrı'm var idrar rengi biraz koyu ve kokulu. Akıntım bir haftadır çok fazla sünen biçimde.. Ne yapacağımı şaşırdım bir yandan hamileyim diyorum bir yandan değilim diyorum korkuyorum var mı benim gibi yaşayan :bicak:
Umut her daim olmalı bebiş yolunda bence. Ama doktor bi sıkıntı yok demiş ilaçda bebeğe zarar vermediğine göre tek çare beklemek. Canım SABIR

İnşaallah Can'ım ya ağzından bal damlıyor :KK15:
Bekliyorum bakalım oyy oy:KK51:
Canım benim de bat 8 haziran bende umutla heyecanla ve sabırla beklemeye çalışıyorum zor biliyorum ama
Gerçi insan adet olsada üzülüyo gebelik testi negatif çıksadaa

Pazartesi günü bir daha kan vereceğim umudum yok gibi var gibi :KK43: şu erken gebelik testleri ne kadar doğru acaba yapsam çıkar mı ki
Yani hamile olupta çıkmayanı okumadım şimdiye kadar en erken 2-3 hafta arası gebeliği bile verenler var ama tabi hiç kullanmadığım için kesin diyemem canım.

He geçen aynini bizde yaşadık 10 gun kala yaptım negatif daha çok erken diyor:KK48:
Beklemem artık :110: testi gördükten sonra morel bozulunca ümidim filan kalmadı bende :110: benimki de yoksa yok ne üzülüyosun dedi bende senin baya moralin yerinde dedim oda ben adetini bekliyorum dedi bende ya adet olursam dedim oda önümüzdeki maçlara bakarız artık dedi :KK12:

Kızlar benim de bat a 5 gün kaldı göğüslerimin uçları falan hassaslaştı normalde koltuk altımdan yayılırdı ağrı bu ay içi falan da sertleşti :bicak:
Uyku
Gaz
Akıntı
Metalik tat
Baş ağrısı
İştah ta cabası...
Sende varmı belirtiler?
Canım aynılarını yaşıyorum sadece akıntım çok fazla olcak derece de yok bide göğüslerim dediğin gbi koltuk altımdan başlayarak çok faZlasıyla hassaslaşırdı bu ay hiç bi ağrı sızı yok bu çok ilginç bide ben inofolic kullandım bu ay ondanmıdır bilmiyorum sürekli kasıklarımda batma yumurtlama sancısı gbi oluyo hadi hayrlısı bazen var gbi hiissediyom snra ümitlenme her ay olduğu gbi yok işte diyom

Uyku
Gaz
Akıntı
Metalik tat
Baş ağrısı
İştah ta cabası...
Sende varmı belirtiler?
Belirtilere aldanma canım ben alasını yaşadım bu ay olmadı dün gece geldi kırmızılar tek belirtinin gecikme olduğuna inanıyorum artık

Beklemem artık :110: testi gördükten sonra morel bozulunca ümidim filan kalmadı bende :110: benimki de yoksa yok ne üzülüyosun dedi bende senin baya moralin yerinde dedim oda ben adetini bekliyorum dedi bende ya adet olursam dedim oda önümüzdeki maçlara bakarız artık dedi :KK12:

Canım aynılarını yaşıyorum sadece akıntım çok fazla olcak derece de yok bide göğüslerim dediğin gbi koltuk altımdan başlayarak çok faZlasıyla hassaslaşırdı bu ay hiç bi ağrı sızı yok bu çok ilginç bide ben inofolic kullandım bu ay ondanmıdır bilmiyorum sürekli kasıklarımda batma yumurtlama sancısı gbi oluyo hadi hayrlısı bazen var gbi hiissediyom snra ümitlenme her ay olduğu gbi yok işte diyom

Belirtilere aldanma canım ben alasını yaşadım bu ay olmadı dün gece geldi kırmızılar tek belirtinin gecikme olduğuna inanıyorum artık
Kızlar şu 7 gün çok çabuk geçsin çok istiyorum artık. Siz olmazsanız hiç geçmezz bu günlerrr

Süt hormonu yükselme sebebi ne peki onu anlasam
Benimde prolaktin yani sut hormonum yukselmosti bundan 4 5 ay once genle cerrahi beni beyin cerrahisine sevk etti. Orada emar cektiler ve hipofiz de tumor cikti benim hormonumum yukselme sebebi hipofiz tumoruymus ama iyi huylu ve kucuk. Bu arada prolaktin 40 lardaydi. Doktorum dostinex verdi hapin 2. Haftasinda sut kesildi ve 2. Ayin baslangicinda prolaktin normal seviyeye dustu ama suamda ne durumda bilmiyorum cocuk olusumuna engel basli basina. Adetlerim duzensizdi suanda duzenli sutte gelmiyor. Ama tedavim yarim kaldi o ayri ne durumdayim bilmiyorum. Bilgin olsun belki isine yarar.

Back