• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Ben çok umutluyum ama daha 8 gün var bata. Çok erken olduğunu düşünüyorum. Üç gün kalaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Acaba ovulasyon testi yapsam gebelik sonucunu verir mi.
Sanmıyorum çok çok az ihtimal o da geçikince adet..ne güzel inş umudun mutluluğa dönüşür canım

Hamiş haberlerimiz yok mu kızlar...elinde test olan varsa ben yapmasından kanaatim..en azından psikolojikse bedenin negatifi alınca rahatlıyor hamile olmadığın için adetinde sökülüyor zamanında..be de bu kanaatten düşünüyorum..
Test aldım sabah yapıcam ama ümit yok.. Başka bahara inş ne diyelim

Bi sıkıntı var mı peki ..ben de adet düzensizliği ufak tefek pko bir de prolaktin hormonu yüksek bir de beyinde Adenom 3 mm:) sende var mı
Yok heralde bilmiyorum yeni yeni deniyoruz ikinci çocuk için doğum kontrol kullandım yeni bıraktım ama bi kaç aydır olmuyo.. 1 yılı bulursa doktora giderim heralde keşke içmeseydim

Yok heralde bilmiyorum yeni yeni deniyoruz ikinci çocuk için doğum kontrol kullandım yeni bıraktım ama bi kaç aydır olmuyo.. 1 yılı bulursa doktora giderim heralde keşke içmeseydim
Sakın 1 yılı bekleme..hormonlarına baktır görün ultrasonda öyle beklemende fayda var..yoksa boşu boşuna beklemişim dersin

Sakın 1 yılı bekleme..hormonlarına baktır görün ultrasonda öyle beklemende fayda var..yoksa boşu boşuna beklemişim dersin
Olabilir bakalım nasip.. Öle yada böle uğraşılır owulasyon test ile yapmayı düşünüyorum bide çok hamile kalan duydum..

slm kızlar bende bu ay yakı vurmayı dusunuyorum belıme hem belım agrıyo hem belkı bı faydası olr gebelıge.. takdır llahın tabıkı hayrlısı olsn herkesn hakknda

Herhangi bir kür kullandın mı..normalde uzama olmuyorsa bir umut var demektşr
Yok Can'ım benim kullanmadım daha çok yeni deniyorduk olur olmaz rabbimin Takdir-i herşey ondan ama çok Mutlu olucam olursa stresli bi dönem de çok iyi gelir inşallah tüm isteyenler bizlerde içinde Allah ım nasip etsin :dua:

Benimde gecikme var adette. küçük sıralanmış dedi en son doktor overlar. Orda hormon testi yaptırma imkanın varsa en azından küçük yerde hemen sonuçlanır ona göre yönlendirme çabuk olur
Ah canım nerdeee hiçbişey yapılmıyor gebelik testi yapıldığına şükür o kadar diyorum sana

Kızlar açık yardım...var 5 haziran...sabah test yaptım ikinci çizgi çıkmadı...bi kac saat sonra atmak için gittiğimde böyleydi...Aşağıya yükledim...biliyorum testlerde beş dakikadan sonra bakmayın dıyolar...Adet olcakmıs gibi agrı ve ates basmasından başka bi belirti yok...akıl verin nolur...İhtimal varmıdır yoksa çoktan çöpmü test
Canım bende bunu geçen ay ve önceki ay yaşadım sakın guvenme bazı testler özellikle laboquick de bu oluyor hatta 15 dk sonra falan böyle oluyor kaliteli testlerde ilk yaptığında neyse sonuç 15 dk sonra da aynı ertesi gün de aynı ama uyduruk testlerde 15 dk sonra yarım saat sonra ertesi gün böyle hatta daha koyu kırmızı sonuç veriyor idrar testlerini Dr lar boşuna mi guvenmiyor işte bu yüzden canım benim gibi boşa umitlenme ama inşallah hamilesindir tabiki

Kızlar idrarimda tortular devam ediyor ama dikkatimi çeken idrarim in rengi koyu ve bulanık ya idrar yaparken yanma vs yok çok şükür ama enfeksiyon yoktur umarım bel ağrım da var ama sürekli değil gelip gidiyor goguslerimde damarlar belirgin ama adet doneminde de olan biseu bu bakalım nolcak umudum hiç yok nedense:KK64:

Canım bende bunu geçen ay ve önceki ay yaşadım sakın guvenme bazı testler özellikle laboquick de bu oluyor hatta 15 dk sonra falan böyle oluyor kaliteli testlerde ilk yaptığında neyse sonuç 15 dk sonra da aynı ertesi gün de aynı ama uyduruk testlerde 15 dk sonra yarım saat sonra ertesi gün böyle hatta daha koyu kırmızı sonuç veriyor idrar testlerini Dr lar boşuna mi guvenmiyor işte bu yüzden canım benim gibi boşa umitlenme ama inşallah hamilesindir tabiki
Evet benim de laboquick ti..bu ay değiştireceğim surelab alacağım

Sorma canım ya benimde kafamda deli sorular test yapmamak için zor duruyorum ama yapmicam geçen ay iki gün kala yapmıştım negatif görünce üzüldüm hadi bakalım son 1 gün inşallah kırmızılar görmeden geçer göreceğim tek kırmızı çift çizgi olur insallah
İnşallah ya benimde eşim tutturdu test alıcam diye.. dedim daha 5 gün var göstermez ama bi daha yaparız olmadı hastaneye gideriz diyo napsam bilemedim

Kızlar idrarimda tortular devam ediyor ama dikkatimi çeken idrarim in rengi koyu ve bulanık ya idrar yaparken yanma vs yok çok şükür ama enfeksiyon yoktur umarım bel ağrım da var ama sürekli değil gelip gidiyor goguslerimde damarlar belirgin ama adet doneminde de olan biseu bu bakalım nolcak umudum hiç yok nedense:KK64:
Kum döküyo olabilirsin bi doktora git bence

Back