• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Canım ben öok kötüyüm yaa
Bata 7 gün var ve ben bugün ovulasyon testi yaptım tek çizgii ağlamaktan alamıyorum kendimi.
Arkadaşlarr cvp veren yok muu bata 7 gün kala ov. Testi yaptım gebelik çıkarmı diye ve sonuç bu lütfen inceler misiniz.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 62
Yok heralde bilmiyorum yeni yeni deniyoruz ikinci çocuk için doğum kontrol kullandım yeni bıraktım ama bi kaç aydır olmuyo.. 1 yılı bulursa doktora giderim heralde keşke içmeseydim
Merhaba canım sende benimle aynısın 2. Çocuğu istiyoruz bizde allah nasip ederse..inşallah hepimizin gönlüne göre verir allah...bu arada bende 5 aydır deniyorum henüz tutmadı ama vücut kendini hamile kalmamaya odaklıyor bizaman sonra kaliyosun merak etme ilk cocugun kaç yaşında

Benimde prolaktin yani sut hormonum yukselmosti bundan 4 5 ay once genle cerrahi beni beyin cerrahisine sevk etti. Orada emar cektiler ve hipofiz de tumor cikti benim hormonumum yukselme sebebi hipofiz tumoruymus ama iyi huylu ve kucuk. Bu arada prolaktin 40 lardaydi. Doktorum dostinex verdi hapin 2. Haftasinda sut kesildi ve 2. Ayin baslangicinda prolaktin normal seviyeye dustu ama suamda ne durumda bilmiyorum cocuk olusumuna engel basli basina. Adetlerim duzensizdi suanda duzenli sutte gelmiyor. Ama tedavim yarim kaldi o ayri ne durumdayim bilmiyorum. Bilgin olsun belki isine yarar.
Neden tedaviniz yarım kaldı

Neden tedaviniz yarım kaldı
Ozel ve psikolojik sebeblerden oturu devam edemedim. Son 5 ilaci kullanip emara girecektim tumore bakilacakti ama olmadi 1 ayi gecti tedavi birakali. Bakalim onumuzdeki gunlerde tekrardan gidicen beyin cerrahina. Pesini birakmamak lazim bu proklaktin kisiden kisiye degisiyor ilaci birakinca hemen artis gecebiliyor. Erken tehsis onemli ozelliklede beyinden kaynakliysa sorun

Canım benim de bat 8 haziran bende umutla heyecanla ve sabırla beklemeye çalışıyorum zor biliyorum ama
Gerçi insan adet olsada üzülüyo gebelik testi negatif çıksadaa
Ay ben geçen aylarda çok yaptım test.. Kaç kere de hastaneye gittim sonuç:fosssssss çıktı :KK43::63:
Sabredemiyorum yine ama dayanıcam inşaallah :halay:

Ozel ve psikolojik sebeblerden oturu devam edemedim. Son 5 ilaci kullanip emara girecektim tumore bakilacakti ama olmadi 1 ayi gecti tedavi birakali. Bakalim onumuzdeki gunlerde tekrardan gidicen beyin cerrahina. Pesini birakmamak lazim bu proklaktin kisiden kisiye degisiyor ilaci birakinca hemen artis gecebiliyor. Erken tehsis onemli ozelliklede beyinden kaynakliysa sorun
Bende de 3mm Adenom çıktı Can'ım sorundaşız ..prolaktin 122 çıkınca doktor Emara yönlendirdi o şekilde öğrendik.1ay ilaç kullandım bugün çıktı sonucum prolaktin 0.60 a düşmüş..bu seferde çok düşmüş:) bakalım ne diyecek

Bende de 3mm Adenom çıktı Can'ım sorundaşız ..prolaktin 122 çıkınca doktor Emara yönlendirdi o şekilde öğrendik.1ay ilaç kullandım bugün çıktı sonucum prolaktin 0.60 a düşmüş..bu seferde çok düşmüş:) bakalım ne diyecek
Cok gecmis olsun evet cok dusmus benim prolaktin en son 7 lerdeydi bakalim ne olacak

Canım ben öok kötüyüm yaa
Bata 7 gün var ve ben bugün ovulasyon testi yaptım tek çizgii ağlamaktan alamıyorum kendimi.
Ovulasyonda da mı çıkıyor gebelik bilmiyordum bunu canım üzülme ağlama ya kaç ay oldu ki isteyeli daha uzulecek bişey yok rabbim biliyor zamanını biz sadece istiyoruz

Merhaba canım sende benimle aynısın 2. Çocuğu istiyoruz bizde allah nasip ederse..inşallah hepimizin gönlüne göre verir allah...bu arada bende 5 aydır deniyorum henüz tutmadı ama vücut kendini hamile kalmamaya odaklıyor bizaman sonra kaliyosun merak etme ilk cocugun kaç yaşında
İnş cnm korkmaya başladım.. 2 yaşında kızım.. Seninki kaç yaşında cnm

nisan ayının 4 de kahverengi akıntım oldu sonra 6 sında lavobada petçeteye ful kırmızı kan oldu peçete koydum 2 dakka sonra kırmızı kan doluydu yine sonrasabahına bitmiş gibi az kan geldi ama tamkırmızı değildi kahverengi akıntı 6 gün sürdü bu adet mi yerleşme kanaması

nisan ayının 4 de kahverengi akıntım oldu sonra 6 sında lavobada petçeteye ful kırmızı kan oldu peçete koydum 2 dakka sonra kırmızı kan doluydu yine sonrasabahına bitmiş gibi az kan geldi ama tamkırmızı değildi kahverengi akıntı 6 gün sürdü bu adet mi yerleşme kanaması
Cnm yerleşme kanaması genelde kahverengi yada çok açık kırmızı yada pembe olur...
Bence sen adet görmüşsün :bicak:

Sonra ben çok stres yaptım mayıs ayında tarlusal kullandım adet oldum peki hamilelik olsaydı bu ilaç adeti söktürürmüydü işe yaramazmıydı biliyomusun bişey

Benim bu aydan çok umudum vardı ama gün yaklaştıkça umudum tükendi kızlar ya şu anda hiçbişey hissetmiyorum sadece yemek falan yaparken bel ağrısı oluyor ya da ayakta başka bişeyle ugrasirsam ne bileyim goguslerimde damarlar belirgin ama adetim yakın ken de belirgin oluyor zaten hatta yumurtlamadan sonra hep belirgin adetim sökülmeye başlayan kadar offf yine olmadı sanırım hissediyorum ben

Back