- 31 Mart 2016
- 857
- 548
- 103
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Canım kum da idrarda yanma oluyor bende hiç yanma acı ağrı vs yol çok şükür inşallah değildir ama ya gidersem baktircamKum döküyo olabilirsin bi doktora git bence
Evet ya esler hep aynı galiba benimki de diyor yap bitane sonra bidaha yaparsın diye onlara göre çok basit kolay bişey psikolojik durumu olmayan bişey test yapmakİnşallah ya benimde eşim tutturdu test alıcam diye.. dedim daha 5 gün var göstermez ama bi daha yaparız olmadı hastaneye gideriz diyo napsam bilemedim
slm kızlar bende bu ay yakı vurmayı dusunuyorum belıme hem belım agrıyo hem belkı bı faydası olr gebelıge.. takdır llahın tabıkı hayrlısı olsn herkesn hakknda
İnşş vardır canım yaa nasıl geçicek şu günlerr. Karnımızda bebişli bir ramazan ayı diliyorum isteyen hepimize.Kızlar dün bel ağrısından zor daldım uykuya sirtima doğru agriyordu belim den inşallah bebiş vardır ondandır ya
Amin canım inşallah ya inşallah hepimizeİnşş vardır canım yaa nasıl geçicek şu günlerr. Karnımızda bebişli bir ramazan ayı diliyorum isteyen hepimize.
Testi yaptık ama negatif çıktıEvet ya esler hep aynı galiba benimki de diyor yap bitane sonra bidaha yaparsın diye onlara göre çok basit kolay bişey psikolojik durumu olmayan bişey test yapmak
Yapma arkadaşım bekle sabır etmek çok zor ama yinede sen bilirsinKızlar yatın erken gebelik testi yapsam 5 gün kala sonuç alırmıyım sizce ya çok kararsız kaldım yapsam mı yapmasam mı bazen var gbi geliyo bazende yok eşime aldırıcam negatif çıkarsa onunda üzülmesinden korkuyom çünkü oda bu ay ümitli farklılar var diyo napayım sizce
He geçen aynini bizde yaşadık 10 gun kala yaptım negatif daha çok erken diyorTesti yaptık ama negatif çıktıbenim morel sıfır tabi sonra adetini bekleriz sıkıntı yok üzülme dedi. Bende nasıl üzülmiyim dedim oda ben hala ümitliyim adetini beklicem dedi
Üzülme canım ya bir sonraki aya diyelim. İnşaALLAHKızlar regl oldum ya hayırlısı Ümitler boşa çıktı vallahi
Bende de sürekli şişkinlik var geçmeyen. Bat 7.Benim bugün gündüz adet başlar gibi bel kasık ağrım oldu isteyken hatta yoksa erken mi hastalancam dedim ama uzun sürmedi geçti kızlar başka da bişey yok bugunluk
Tatlım sonucu bizede haber ver hamiş haberi duyunca nedense gülümsüyorumm. Musmutlu oluyorum.Benim günüm bugün dü ama olmadım bakalım inşallah bebis vardır test aldım akşam. Yarın sabah ilk idrarimla bi test yapicam bakalım inşallah güzel bi sonuç alırım tabigece olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?