Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

İnşallah ya benimde eşim tutturdu test alıcam diye.. dedim daha 5 gün var göstermez ama bi daha yaparız olmadı hastaneye gideriz diyo napsam bilemedim
Evet ya esler hep aynı galiba benimki de diyor yap bitane sonra bidaha yaparsın diye onlara göre çok basit kolay bişey psikolojik durumu olmayan bişey test yapmak

slm kızlar bende bu ay yakı vurmayı dusunuyorum belıme hem belım agrıyo hem belkı bı faydası olr gebelıge.. takdır llahın tabıkı hayrlısı olsn herkesn hakknda

Ben de bu ay yaki yaktim iki gun kalfi belimde ve o gun iliski oldu bakalim insallah faydasi olur

Evet ya esler hep aynı galiba benimki de diyor yap bitane sonra bidaha yaparsın diye onlara göre çok basit kolay bişey psikolojik durumu olmayan bişey test yapmak
Testi yaptık ama negatif çıktı benim morel sıfır tabi sonra adetini bekleriz sıkıntı yok üzülme dedi. Bende nasıl üzülmiyim dedim oda ben hala ümitliyim adetini beklicem dedi

Kızlar yatın erken gebelik testi yapsam 5 gün kala sonuç alırmıyım sizce ya çok kararsız kaldım yapsam mı yapmasam mı bazen var gbi geliyo bazende yok eşime aldırıcam negatif çıkarsa onunda üzülmesinden korkuyom çünkü oda bu ay ümitli farklılar var diyo napayım sizce

Yapma arkadaşım bekle sabır etmek çok zor ama yinede sen bilirsin

Testi yaptık ama negatif çıktı benim morel sıfır tabi sonra adetini bekleriz sıkıntı yok üzülme dedi. Bende nasıl üzülmiyim dedim oda ben hala ümitliyim adetini beklicem dedi
He geçen aynini bizde yaşadık 10 gun kala yaptım negatif daha çok erken diyor

Benim günüm bugün dü ama olmadım bakalım inşallah bebis vardır test aldım akşam. Yarın sabah ilk idrarimla bi test yapicam bakalım inşallah güzel bi sonuç alırım tabigece olmazsam
Tatlım sonucu bizede haber ver hamiş haberi duyunca nedense gülümsüyorumm. Musmutlu oluyorum.

Kızlar benim de bat a 5 gün kaldı göğüslerimin uçları falan hassaslaştı normalde koltuk altımdan yayılırdı ağrı bu ay içi falan da sertleşti
Uyku
Gaz
Akıntı
Metalik tat
Baş ağrısı
İştah ta cabası...
Sizce belirti olabilirmi?
B Balmm1606 seninle aynı batlarımız sanırım
Sende varmı belirtiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…