- 25 Mart 2017
- 345
- 151
- 23
- 34
Insallahh canm ya aksam adet olmazsam gidip kan vereceim dua edin ne olurCanim bence gidip bir kan tahlili yaptır hamile olabilirsin ikinci cizgi çıkmışsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallahh canm ya aksam adet olmazsam gidip kan vereceim dua edin ne olurCanim bence gidip bir kan tahlili yaptır hamile olabilirsin ikinci cizgi çıkmışsa
İnsllah canım insllah hamilesindir hayirlisiyla. Haber vermeyi unutma tamam mı merak ederimInsallahh canm ya aksam adet olmazsam gidip kan vereceim dua edin ne olur
Tabiki canmİnsllah canım insllah hamilesindir hayirlisiyla. Haber vermeyi unutma tamam mı merak ederim
Canm 17 haziran ise batin su anki yasadigin yerlesme olabilir..normal adet gibi mi kanman su anda ..yerlesme kanamsi 1 2 damla gelirKızlar yaa bat 17 hazırandı ama 5 dakıka once kırmızı kart yedimben tahmın ediyordm ama erken kırmızı kartta moralımı bozdu yerleşme kanaması nasıl oluyor bata 6 gün kala yerleş me kanaması olabılır mı
![]()
Wc de bir damla gayet sıvı kırmızı gordm korktum panıkledm üzüldüm kaçtm pede geldimi devam ediyormu bilmiyrm bakmak görmek istemiyormCanm 17 haziran ise batin su anki yasadigin yerlesme olabilir..normal adet gibi mi kanman su anda ..yerlesme kanamsi 1 2 damla gelir
Bat ına daha varken büyük ihtimal yerleşme kanaması olabilir canım yaWc de bir damla gayet sıvı kırmızı gordm korktum panıkledm üzüldüm kaçtm pede geldimi devam ediyormu bilmiyrm bakmak görmek istemiyormçok kotu bır duygu bu yaşadıgım
Lavobada bir damla geldi daha gelmedi ama umudum kalmadi bıraz arastırdım kahve rengi oluyormuş benımkı kırmızıydıBat ına daha varken büyük ihtimal yerleşme kanaması olabilir canım ya
Regl kanamasi gibi pihti seklinde ya da koyu kirmizi degilse yani pembemsiyse lekelenme olabilir hala.illa herkeste kahverengi olmak zorunda degil yaniLavobada bir damla geldi daha gelmedi ama umudum kalmadi bıraz arastırdım kahve rengi oluyormuş benımkı kırmızıydıumudum tükendi suratım 5 karış oldu istemeden duygularıma hakım olamıyorm eşimde diğer ay deneriz ama off
Bu arada yerlesme kanamasi ovulasyondan 5-6-7. Gunlerde oluyormusLavobada bir damla geldi daha gelmedi ama umudum kalmadi bıraz arastırdım kahve rengi oluyormuş benımkı kırmızıydıumudum tükendi suratım 5 karış oldu istemeden duygularıma hakım olamıyorm eşimde diğer ay deneriz ama off
Benım ovulasyondan 3 gun sonra orta gebelık sansında birlikte olduk ve 6 gün oldu birliktelik yaşayalı reglımede 6 gün var olurmu ki yaBu arada yerlesme kanamasi ovulasyondan 5-6-7. Gunlerde oluyormus
ayyy valla bu mubarek saatte sen beni güldürdün rabbim de seni güldürsün☺☺yumurtlama oncesı yumurtlama gunu değerlendırdık bu gunu de değerlendırsek yeterlı mı valla adama dedım gıt duz duvara tırmandıran seyler ye dıye pek sallamadı benı ama.![]()
aynen bızım ıste cıddıyet olmayınca cocukta olmuyor ne yazıkkı bu sefer pko gızlı seker hasımato olup normal yoldan takıp edıp halıme kalmayı beklıyorum artık nasıpte varsa 24 hazıranda gelır bayram sekerıayyy valla bu mubarek saatte sen beni güldürdün rabbim de seni güldürsün☺☺
inşallah Benimde bat 20 haziran...Bekliyoruz bebişleri bu ayyaynen bızım ıste cıddıyet olmayınca cocukta olmuyor ne yazıkkı bu sefer pko gızlı seker hasımato olup normal yoldan takıp edıp halıme kalmayı beklıyorum artık nasıpte varsa 24 hazıranda gelır bayram sekerı
Benmde bat 17 haziran ama bugun 7 de bir damla kırmızı lekelendm az önce bir ıkı damlada kahve rengi lekelendım ne oluyorsa olsun artık sıkıntıdan patlayacminşallah Benimde bat 20 haziran...Bekliyoruz bebişleri bu ayy
Olabilir tabiki. Kanamanin devami gelmezde sanslisinizBenım ovulasyondan 3 gun sonra orta gebelık sansında birlikte olduk ve 6 gün oldu birliktelik yaşayalı reglımede 6 gün var olurmu ki ya