• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm en net sonuç adetinin gecikmesi ve kan testi mümkünse bekle idrar testi yapmamaya çalış
dediğin gibi yapıcam ya dayanamadım amaa işte saçma hareket ettim gelicek çoçuk her türlü geliyor zaten arkadaşım diyet yapıyordu deli gibi spor yapıyodu kız 5 haftalık hamile şimdi:)

@Esin1995 canım hayırlısı olsun bende soğan kürüne başlayacağım adetlenmeyi bekliyorum mutlu60 mutlu60 inş intihaplarımız varsa kurur da önümüzdeki ay bizim için daha iyi olur

Valla solemesen kesin var sanirdim ya :KK43: plastigi cok uyduruk ince demekki. Önden bile gozuktgune göre...
Valla canim bende basta oyle sandim da isiga tuttum var gibiydi inanamadim yardim kaseti ikiye tam arkadasinda oraya isabet eden plastik yer varmis, bata 1 gun kaldi eger regl gecikirse obur aldigimj ypcam, Daiso diye bi japon market var ordan almistim 1.50 ya uyduruk galiba :bicak::KK53:

Valla canim bende basta oyle sandim da isiga tuttum var gibiydi inanamadim yardim kaseti ikiye tam arkadasinda oraya isabet eden plastik yer varmis, bata 1 gun kaldi eger regl gecikirse obur aldigimj ypcam, Daiso diye bi japon market var ordan almistim 1.50 ya uyduruk galiba :bicak::KK53:
Merhaba bence de geçikince yapın bide güzel bi test alın hem daha emin olursunuz inş çıkar gebelik

kızlar akşam kan testimde bthcg 317 çıktı.29 mayısta çatlatma iğnesi olmuştum BAT ım 16 haziran gözüküyor.SAT 17 mayıstı acaba bu teste göre iğnenin etkisi devam ediyo olabilrmi acildeki doktor olabilr dedi diye ümitlenmek istemiyorum ama eğer pozitifsede dikkatli davranmak istiyorum..Napmam laızm şimdi?

Günaydın, bugün 13. Günümdeyim, ilk günden beri ateşimi ölçüyorum sabah, bu sabah birden düşmüş yarın tekrar çıkarsa ovülasyon demek oluyor ama bu kadar erken beklemiyordum, hem olursa da koca yok evde bu ay benim durum vahim :KK43:

Günaydın, bugün 13. Günümdeyim, ilk günden beri ateşimi ölçüyorum sabah, bu sabah birden düşmüş yarın tekrar çıkarsa ovülasyon demek oluyor ama bu kadar erken beklemiyordum, hem olursa da koca yok evde bu ay benim durum vahim :KK43:
bir iki güne gelmez mi eşiniz

kızlar akşam kan testimde bthcg 317 çıktı.29 mayısta çatlatma iğnesi olmuştum BAT ım 16 haziran gözüküyor.SAT 17 mayıstı acaba bu teste göre iğnenin etkisi devam ediyo olabilrmi acildeki doktor olabilr dedi diye ümitlenmek istemiyorum ama eğer pozitifsede dikkatli davranmak istiyorum..Napmam laızm şimdi?
canim ignrnin etkisi 12 gün sürüyor diye biliyorum. degerde baya yýksek çikmis bence 2 gün sonra testi tekrarla insallah gebelik vardir. Rabbim gönlümüze göre versin

canim ignrnin etkisi 12 gün sürüyor diye biliyorum. degerde baya yýksek çikmis bence 2 gün sonra testi tekrarla insallah gebelik vardir. Rabbim gönlümüze göre versin
doktoru aradım canım az önce de cuma kan testi yapçaz bi daha değerler 2 katını geçtiyse haftaya gelirsin ultrasona bakarız dedi.hayırlısı inş hakkımızda hepimiz kavuşalım artık.

doktoru aradım canım az önce de cuma kan testi yapçaz bi daha değerler 2 katını geçtiyse haftaya gelirsin ultrasona bakarız dedi.hayırlısı inş hakkımızda hepimiz kavuşalım artık.
amin canım insallah. duñyanin neresinde bebek isteyen bi kadin varsa Allahım ona nasip etsin inşallah. yasamayan bu derdicekmeyen asla anlamaz neler hissettiklerimizi. rabbim kucagimizi hayirli bi evlatla doldursun. ama ben sanki sende bebek varmıs gibi hissettim. insallah dogru hisstmişimdir. herşeyin gönlünce olması dileğiyle

Hepimiz yapıyoruz onu; ben de beklenti içine girdim. Bugün Regl günüm her an olacakmışım gibi geliyor ama bir gün gecikme de olabilir. Test almadım sabredeyim diye ama yarın akşama olmazsam artık alayım diyorum. Ama adet sancısı var. Aöa hamilelikte de olabilir deniyor.
ya sen ne diyosun arkadaşım:sus: ben varya hasta oluyorum acaba geçer mi iki günde bazı kadınlarda böyle oluyomuş falan diye kafayı yediriyorum kendime :oha:

bat 16 yada en geç 18 haziran arkadaşlar...4 haziranda ultrasonda bakıldı 31 mayısta 12.6 mm görülen folikülün çatlamış sanırım yok dediler..dousglasta sıvı birikmişti buradan tahmin ettiler..yarında geç yumurtlama oldu mu yada kaliteli miydi diye progesteron testi istediler...kasık ağrım ve göğüslerimde şişlik var..daha önce prolaktinim yüksekti inş ondan değildir ve hamilelik belirtileridir...gelişmeleri aktarmaya devam edicem..benimde pıhtılaşma sorunum var birde 10 hf lık kalbi durdu, erken farketmem gerek o yüzden..dualarım hepimiz için...her kim istiyorsa rabbim hayırlı evlatlar versin..

B bebegimleben doktorun bu konuda ne söyledi
canım aspirini ara ara al dedi ama kan sulandırıcıya bhcg de pozitif olur olmaz başlayacakalrmış fakat ben salı günü zeynep kamile randevu aldım orada ki riskli gebelik takibine başlamak istiyorum açıkçası onların tavsiyelerini de bilmek istiyorum hatta belki doğumu bile orada yaparım..perinatoloji ve riskli gebelik bölümü orada olduğu için..zaten genetiğe oraya gitmiştim orada belirlemişlerdi pıhtı bozukluğunu..

Back