- 15 Ekim 2012
- 737
- 261
- 323
Çok silik ben de gördüm sanki, yarın tekrar yap istersen canım. Benimde bat bugün, bugün regl olmazsam yarın test yapsam çıkar mı sizce? yoksa biraz daha bekleyeyim diyorum.Kızlar günaydın benmde bat dündü gelen giden olmadı cok skur dün test yaptm aşağıya atyorımm bi bakın benmi yanls göryrm hayalet bi çizgi var sanki kendm ümtlnedrmkde istemyrm
Benim testimle aynı sanki bende görmüştüm ince bir çizgi ama bir kaç gün sonra tekrar yaptığımda bembeyazdı ve hamile değilim
Çok silik ben de gördüm sanki, yarın tekrar yap istersen canım. Benimde bat bugün, bugün regl olmazsam yarın test yapsam çıkar mı sizce? yoksa biraz daha bekleyeyim diyorum.
Çok silik ben de gördüm sanki, yarın tekrar yap istersen canım. Benimde bat bugün, bugün regl olmazsam yarın test yapsam çıkar mı sizce? yoksa biraz daha bekleyeyim diyorum.
İdrardaki hamilelik hormonu iki günde bir katlanıyor diye biliyorum yani adetin gelmezse iki gün sonra ve sabah idrarıyla yaparsan daha iyi sonuç çıkar
clear blue marka sanırım, ben daha önce hiç test yapmadım da. En kesin sonucu o mu veriyor? fiyatı nedir acaba?cuma günü yapacağım hem biraz daha beklemiş olurum hemde clear blue ile denicem haftasınıa kadar gösterio dua edelm hepmzn olsn
evvet canım cok hassas bi test diğer testlere göre pahalı biraz kaç haftalık oldğunu gösteriyor eczanede 30 TL bende netten sipariş verdim kargo dahil 19.90 TL cuma gelecek o güne kadar beklicem
İNTERNETTEN BAKTIM DA BU TEST TEK KULLANIMLIK MI İNŞ HAMİLESİNİZDİRevvet canım cok hassas bi test diğer testlere göre pahalı biraz kaç haftalık oldğunu gösteriyor eczanede 30 TL bende netten sipariş verdim kargo dahil 19.90 TL cuma gelecek o güne kadar beklicem
Bugün de geçsin de bakalım yarın ben de vereyim sipariş, saol cnaım.
İNTERNETTEN BAKTIM DA BU TEST TEK KULLANIMLIK MI İNŞ HAMİLESİNİZDİR[/QUOTE
AMİN İNŞ EVET TEK KULLANIMLIK HER AMA COK HASSAS KAÇ HAFTALIK OLDUĞUNU GÖSTERİYO
Yok gidemeyecek çalışıyorum ben çünkü adetimi bekliycem artık. Gitsem bile adet söktürücü vericek sanırım bilmiyorum da. Döllenme Yen'i olmuş kanda yükselmemiş olabilir mi ama ozaman adet olurum dimiMerhaba acaba değerlerin mi yükselmedi kanda bir gün olsa dahi çıkıyor diyorlar ama doktora mı gideceksin bugün
Bİ kkaç gün bekle canım yeni döllenmiş olabilir muaynede mutlaka görür zaten de kanda çıkar o zamana zaten varsa bide gecikiyormusun normalde o da önemli belki geç yumurtladınYok gidemeyecek çalışıyorum ben çünkü adetimi bekliycem artık. Gitsem bile adet söktürücü vericek sanırım bilmiyorum da. Döllenme Yen'i olmuş kanda yükselmemiş olabilir mi ama ozaman adet olurum dimi
Normalde günü gününe hiç şaşmaz ben bekarlığımdan biliyorum hiç düzensiz değildim değilimde çok şükür ilk defa böyle belkide psikolojik kendimi hamile hamile dedim ondan da olabilirBİ kkaç gün bekle canım yeni döllenmiş olabilir muaynede mutlaka görür zaten de kanda çıkar o zamana zaten varsa bide gecikiyormusun normalde o da önemli belki geç yumurtladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?