batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

kanka senin liste nerde kaldı be yaaa bi yenilesek onu aslında

adet oldun mu cnm

gerçi sabah test yaptım bişeycik yoktu ama yinede kırmızıyı görmedikçe umut var demektir:)

cnm çıkmadık candan umut kesilmez hayırlısı olsun idrar testleri o kadar güvenilir deil cnm

kız rüya 3 kilo verdim kız bu gün tam 6. gün 89 çıktım bu gün ayy çok sevindirik oldummm

ohhh iyi haber bu işte kız sen ne çabuk kilo veriyorsun öyle bravoooo alkışşşşş

kız gülücük tam sana msj atcaktım kız 3 kilo verdim cnm 6. günümdeyimmm

sana tek kelimeylen tebrik koyuyorum
mükemmelsin cnm ya...
ama ben sana demiştim di mi demiştim....
kocaman bi aferin sana....................

azimin elinden bişey kurtulmaz...
arkandayım dostum

gelmedi ama gelecek doktrum da kahverngi akıntılar göryrum dedi

olsun cnm üzülme herşeyde vardır bi hayır benim dün akşam damla damla geliodu şimdi yine çoğaldı biraz sankim

sana tek kelimeylen tebrik koyuyorum
mükemmelsin cnm ya...
ama ben sana demiştim di mi demiştim....
kocaman bi aferin sana....................

azimin elinden bişey kurtulmaz...
arkandayım dostum

teşekkürler cnm valla bende 3 kilo koymuştum kendime hedef heralde onu da geçicem
çarşamba günü başlamıştım çarşamba günü yine tartılcam bakam o zaman kaç çıkıcam
şu anda spor falan yapmıorum biraz daha veriyim kilo verme yavaşladığı zaman yürüyüşe falan başlıyım diyorum

süper olur cnm yürüyüşle daha çabuk veririsin..
ben de hafta sonu giremedim...
evde temizlik yaptım..
dün akşam da kayınvalideme gittik... yazamadım...
ya ben seviyorum kayınvalidemi ya...
arada böyle tatsızlıklar oluyo ama onlar da hatasını anlıyo...
beni de seviyo yaaaa......
ben de onu tabi.. çok şükür böyle bi ailem var.. nelerini okuyoruz burda ya...
ne hayatlar neler neler...

neyse ben konuyu saptırmayayım..

olsun cnm saptır bişi olmaz olsun arada olur öyle anne kız arasında bile oluyo dimi napıcaz biz küçüğüz biraz alttan alıcaz boşver cnm

rüyacım yaa sanki biraz arttı sankim ya gidip yaptırsam mı acep test karar vermedim

eslemcim bence sen yarın doktora git çünkü eğer hamile bile olsan üstüne görüyor olsan doktor görür heralde bebişi ama aklına takılıp kalıcaksa git yaptır istersen belki psikolojik olarak halen hamilemiyim diye düşünerek kendin geciktiriyorsun ya da az gelmesine sebep oluyorsun

evet cnm doğru söylüyosun psikolojik olarakta gelmio olabilir eşim geldi şimdi gidelim kan ver kafan rahatlasın dio yarında sonuca göre kadın doğuma giderim artık birazdan çıkıcam kan vermeye dua edin kızlar hayırlı haberler veriyim size

ben geldimm eslem gülücük rüyacan ve ismini sayamadığım arkdaşlarım.:))

goşgeldin yeşilcikim oooo pureipekimde gelmiş cancağızım kızmadın dimi bize senin topiğini boşladık diee

eslemcim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bu arada bende yemeklerimi yapayım rahat rahat oturayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…