hoşgeldin cnm ne demek kaydık sanada yer açtık Cnm hakkında hayırlısı olsun inş. Olmazsın
amin inş ama hamile olsaydım teste çıkardı herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cnm ne demek kaydık sanada yer açtık Cnm hakkında hayırlısı olsun inş. Olmazsın
eslemcim bende diyete başladım 4 kilo fazlam var onu vericem. yemeyi azaltarak vermeye çalışıyorm. sen ne yapıyorsun?
amin inş ama hamile olsaydım teste çıkardı herhalde
cnm ben diyet yapmaya çalışıorum saatli şekilde
saat 12 normal peynirli zeytinli domates cacık şeklinde iki dilim ekmekle kahvaltı yapıorum...
saat 3 de bi meyve
saat 5 de iki kepçe çorba bitabak sebze et veya kurubaklagil artık ne varsa pilav varsa pilav yoksa iki dilim ekmek
saat8 de bi meyve
böyle işte cnm ama senin 4 kilo fazlan varmış benim 20 kilo fazlam var cnm senin yapcağın dietle benim yapcağım diyet bir olmaz ki tatlımm
belli olmaz cnm bazılarında adet geçmeden çıkmıo bazılarında adete 1 hafta kala bile çıkıo[/QUOTE
UMARIM HAKLI ÇIKARSIN VE İSTEYEN HERKES DE ÇABUCAK HAMİLE KALIR YOKSA VALLA ÇEKİLECEK SIKINTI DEĞİL ÜSTELİKTE KİLO VERMEK NE KELİME BEN STRES YAPTINMMI YİYEN GRUPTAN OLDUĞUM İÇİN BEBEK YOK AMA FAZLALIK ÇOK:)
evet canım seninle benim diyet bir olmaz fikir olsun diye sormak istemiştim. :) akşam 6 dan sonra bişey yememek bana yeter gibi ..)
belli olmaz cnm bazılarında adet geçmeden çıkmıo bazılarında adete 1 hafta kala bile çıkıo[/QUOTE
UMARIM HAKLI ÇIKARSIN VE İSTEYEN HERKES DE ÇABUCAK HAMİLE KALIR YOKSA VALLA ÇEKİLECEK SIKINTI DEĞİL ÜSTELİKTE KİLO VERMEK NE KELİME BEN STRES YAPTINMMI YİYEN GRUPTAN OLDUĞUM İÇİN BEBEK YOK AMA FAZLALIK ÇOK:)
bende öyleydim cnm stresten yiye yiye ve ilaç kullana kullana 1 senede 63 kilodan 85 e çıktım bu senede 92 ye kadar çıktım artık dedim yeter diyete başladım cnm hiç bi kıyafetim olmuyo sinirim bozuluyo kıyafet bulamıorum istediğim gibi
ahh cnm keşke dikkat etseydin kendine biraz hangi misafir senşn bebişinden önemli ama olsun yinede ümidini kaybetme rabbim yazdıysa olur inş.
cnm hayırlısı böyleymiş üzülme nolur
bencede ıvır zıvır çikolata tatlıyı kessen verirsin zaten cnm bide mide rahatsızlığın yoksa sabahları aç kanına bi bardak suya bi kaşık sirke koyup içebilirsin ben öylede yapıom yağları yakıomuşş... ve bağırsakları çalıştırıyo eğer bağırsak problemin varsa benim normalde yok ama diete başlayınca afedersin hemen kabız oluyorum o yüzden bana iyi geldi
kızlarrrrr test yaptımmm ikinci çizgi çok silik çıktı birazdan kan testi yaptırcam elim ayagım titriyo resmen..:)eslemcim unutmadım seni inş hamileyimde benimde duam kabul olur.İnşallah nurtopu gibi bebeğin olur sen ve diğer anne olmak isteyen arkadaşların.Yinede kendimi tam hamileyim diyemiyorum.Şimdi kan testi için çıkmam lazım dua edin bana:)
bencede eslemcim git bir baktır kafan rahat etsin en azından öyle mi böyle mi diye stres yapmazsın zaten gebelik yoksa doktorada görünürsün anlar derdini
kızlarrrrr test yaptımmm ikinci çizgi çok silik çıktı birazdan kan testi yaptırcam elim ayagım titriyo resmen..:)eslemcim unutmadım seni inş hamileyimde benimde duam kabul olur.İnşallah nurtopu gibi bebeğin olur sen ve diğer anne olmak isteyen arkadaşların.Yinede kendimi tam hamileyim diyemiyorum.Şimdi kan testi için çıkmam lazım dua edin bana:)
geldim knkaaakimse yok muuuuu
nasılsınız kızlarrr
ya eslemcim hastaneyi aradım sonuc cıkmıs ama nette gözükmüyo ne zaman gözükürki
hoş geldin kız hadi hayırlısı inşallah bebiş yoksa bile bir sorun olmasın inşallah eşimde az önce aradı nasılsın bişeyler var mı dedi yok dedim git bir tahlil yaptır istersen dedi yok dedim beklicem ben bak sabah sancım vardı biraz ama şimdi yok ne oluyor bana yaaa
inş hamişsindir canım benim ayağınızı sürüyün
beklemek çok zor yaaa şimdi gelince tuvalete girdim sankim biraz çoğalmış ama yine olması gereken gibi deil belki ben psikolojik olarak yapıorum ama en azından negatif çıkarsa kafam rahatlar ve bi aspirin falan içer sökülürüm bilmiorum hayırlısı hz. alinin duasını çok beğeniyorum...
RABBİM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE,
HAKKIMDA HAYIRLI OLANI DA GÖNLÜME RAZI EYLE
aynen böyle dua ediyorum inş. rabbim gönlümde olanı hakkımda hayırlı eylesin eğer hakkımda hayırlı deilsede sabır ihsan etsin napalım
ahh cnm keşke dikkat etseydin kendine biraz hangi misafir senşn bebişinden önemli ama olsun yinede ümidini kaybetme rabbim yazdıysa olur inş.
cnm hayırlısı böyleymiş üzülme nolur