• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

kızlar evde ovulasyon testi vardı.bende dayanamadım onu yaptım.ikinci çizgide çıktı.bu ne şimdi anlayamadım yaa.reglime 5 gün var halbuki.yardım :???

bu da benden :37: canım bende aynı durumdayım. adetten 2 gün önce yapmaya başladım ovulasyon testini toplam 3 test yaptım 3 ü de pozitif çıktı. gebelik testi yaptım biri negatif çıktı biri de negatif sayılır 2. çizgi yerinde dağınık kırmızı renk vardı :9:

kızlar ben ovulasyon testi aldım şimdi sipariş verdim internetten gelcek bakalım bu ay kullanıyım fayda edicek mii 23 lira gitti gidiyordan aldım 20 tane test var 20 gün boyunca yapabiliosun 2 tanede erken gebelik testi var yanında bakalım inş. fayda eder doktor gerek yok demişti ama bir sürü insan var kk de senelrce hamile kalamayıp ovulasyon testiyle hamile kala :30::30:

ben de almak istiyorum. benim de bittisayılır testlerim.markası ne eslemcim?

ben alısdım artık erken olmalara korunmayı bırakdık benım adetler sapıttı :))

canım vücut gebeliğe hazırlanırken adet düzensizliği yaşıyormuş diye duymuştum.

anatolya napıosun varmı gelen giden test yaptın mıııı???????????? hadi güzel haber ver bize

tatlım denizli merkeze gitmiştik giremedim.merkezden aldım testi yarın yapcam ama pek umudum yok gibi. en sonki gebelik testinde 2. çizgi yoktu ama o bölgede kırmızı lekeler vardı. büyük ihtimalle ben bu ay yumurtlamadım

bu da benden :37: canım bende aynı durumdayım. adetten 2 gün önce yapmaya başladım ovulasyon testini toplam 3 test yaptım 3 ü de pozitif çıktı. gebelik testi yaptım biri negatif çıktı biri de negatif sayılır 2. çizgi yerinde dağınık kırmızı renk vardı :9:

ben de almak istiyorum. benim de bittisayılır testlerim.markası ne eslemcim?

canım vücut gebeliğe hazırlanırken adet düzensizliği yaşıyormuş diye duymuştum.

tatlım denizli merkeze gitmiştik giremedim.merkezden aldım testi yarın yapcam ama pek umudum yok gibi. en sonki gebelik testinde 2. çizgi yoktu ama o bölgede kırmızı lekeler vardı. büyük ihtimalle ben bu ay yumurtlamadım

ooo yarın herkes test yapcak hee inş. herkes güzel haberler verir

hadi ya.bilmiyorumki bende.bi sıkıntısını görmedim şuana kadar ama bi doktoruma danışim o zaman.

sor cnm doktoruna benim genelde iki tarafta da oluyo heralde çünkü bazı aylar iki kasığım ve bacaklarım da tutuluyo bazende sadece sağ veya sol tutuluyo

eslemciğim aldığın testin markasını yazarmısın . bana bir tanıdık vermişti one setup diye bir şeydi. ben memnun kaldım testten. tekrar alayım dedim ama denizlide öyle10 lu 20 li test yoktu. ben de sipariş vereyim adını yazarsan.

kızlar ben kaçıorum yarın inş. açtığımda güzel haberleri görürüm rabbim hepineze en güzelinden en sağlıklısın en ahlaklısından bi evlat nasip etsin en yakın zamanda sizede banada anne olma duygusunu yaşatcak evlerimize neşe katacak bi evlat nasip etsin inş...:16::16::16::16:

eslemciğim aldığın testin markasını yazarmısın . bana bir tanıdık vermişti one setup diye bir şeydi. ben memnun kaldım testten. tekrar alayım dedim ama denizlide öyle10 lu 20 li test yoktu. ben de sipariş vereyim adını yazarsan.

labaquick cnm 20 ovulasyon testi 2 erken gebelik testi 23 lira cnm gitti giiyordan aldımm cnm

cnm sadece ksıklarımda ağrı var başka bi belirtim yok

merhabalar ben ayın 14.de aşılama oldum bugün 23.günüm 3 gün sonra adet olmam gerekiyor.yanlız aşılamadan sonra misafir ağırlama ve temizlik tarzı şeylerle çok yoruldum şimdi bu sabah itibariyle kasık ağrım var ve 1,5 haftadır kabızlık var.bu kadar olumsuz şeye yorulmaya karşı gebe kalma şansım olabilir mi?

merhabalar ben ayın 14.de aşılama oldum bugün 23.günüm 3 gün sonra adet olmam gerekiyor.yanlız aşılamadan sonra misafir ağırlama ve temizlik tarzı şeylerle çok yoruldum şimdi bu sabah itibariyle kasık ağrım var ve 1,5 haftadır kabızlık var.bu kadar olumsuz şeye yorulmaya karşı gebe kalma şansım olabilir mi?
ahh cnm keşke dikkat etseydin kendine biraz hangi misafir senşn bebişinden önemli ama olsun yinede ümidini kaybetme rabbim yazdıysa olur inş.

:( malesef kızlar beklenen günden sonraki gün göründü kırmızılar...sinirlerim bozuldu ama hayırlısı olsun

cnm hayırlısı böyleymiş üzülme nolur

günaydın herkese kızlar ben hala hastalanmadım ama sabah test yaptım tek çizgi çıktı bir test daha var elimde eğer bir kaç daha olmazsam onuda yapıcam ooofff offf :43::43:

günaydın herkese kızlar ben hala hastalanmadım ama sabah test yaptım tek çizgi çıktı bir test daha var elimde eğer bir kaç daha olmazsam onuda yapıcam ooofff offf :43::43:

günaydın cnm olsun belki çıkmamıştır bi iki gün daha bekle olmazsan yine yaparsın benimde adetim kesildi sanki kahverengiye döndü bi damla bi damla gelio

günaydın cnm olsun belki çıkmamıştır bi iki gün daha bekle olmazsan yine yaparsın benimde adetim kesildi sanki kahverengiye döndü bi damla bi damla gelio

sen bence bir doktora git eslemcim demişsin ya ya başka doktora gidicem diye bencede başka doktora git bende olursam bile gidicem çünkü son aylarda sapıtmaya başladı beni de umutlandırıyor çok karamsarlaştım yaa eşimde diyor belki test bozuktur diye ama benim moralim de bozuluyor böyle olunca :43::43::43::43:

sen bence bir doktora git eslemcim demişsin ya ya başka doktora gidicem diye bencede başka doktora git bende olursam bile gidicem çünkü son aylarda sapıtmaya başladı beni de umutlandırıyor çok karamsarlaştım yaa eşimde diyor belki test bozuktur diye ama benim moralim de bozuluyor böyle olunca :43::43::43::43:

bozulmasın kanka yaa olmadı bi kan testi yaptıırırsın üzülme sen bak eşini de üzersin takma kafana... :54::54:
benim evimin yanında polikilinik var yarın kadın doğum gelcekmiş oraya olmazsa giderim bende yarın yada bu gün gidip bi test yaptırsam mı diyorum sonuca göre davranırım boşyere alttan muane olmıyım mı diyorum bilmiom karar veremedim olmazsa öğleden sonra gidip kan testi veririm yarında sonuca göre çıkarım kadın doğuma

bozulmasın kanka yaa olmadı bi kan testi yaptıırırsın üzülme sen bak eşini de üzersin takma kafana... :54::54:
benim evimin yanında polikilinik var yarın kadın doğum gelcekmiş oraya olmazsa giderim bende yarın yada bu gün gidip bi test yaptırsam mı diyorum sonuca göre davranırım boşyere alttan muane olmıyım mı diyorum bilmiom karar veremedim olmazsa öğleden sonra gidip kan testi veririm yarında sonuca göre çıkarım kadın doğuma

öyle de olabilir evet bence sen bugün yaptır testi bişey çıkmazsa muayene olursun yarın ya bi de benden beyaz akıntı geliyor ya o ne oluyor ki ben yumurtladım sancım oldu da yeni mi çatlıyor yumurtalar acaba acaba bu ay doktora gitmesem bende mi ovulasyon testi alsam napsam ki yaaa :44::44::44::44:

öyle de olabilir evet bence sen bugün yaptır testi bişey çıkmazsa muayene olursun yarın ya bi de benden beyaz akıntı geliyor ya o ne oluyor ki ben yumurtladım sancım oldu da yeni mi çatlıyor yumurtalar acaba acaba bu ay doktora gitmesem bende mi ovulasyon testi alsam napsam ki yaaa :44::44::44::44:

cnm acele etme eğer adet olursan gidersin doktora 6 ayı geçmiş varsa bişey çıkar tedavini olursun geç kalmadan sonra alırsın ovulasyon testi belki sende bişi yok eşinde problem olabilir bilemessin ki

merhaba bayanlar adet gunumde sabahın korunde doktra gttim.adet düzensizliği yasıyrum(adet duzensizliğim için bi önceki dktr duphaston vermişti) .polikistik over teşhisi konulmuyor bana bu doktr da aynı seyi söledi yumurtalıklarım smdi iyiyimiş.catlamamıs biri.klomen verdi adetimn 5.gunu baslıycam.yoruldum sanki artık.

Back