kızlar evde ovulasyon testi vardı.bende dayanamadım onu yaptım.ikinci çizgide çıktı.bu ne şimdi anlayamadım yaa.reglime 5 gün var halbuki.yardım :???
bu da benden canım bende aynı durumdayım. adetten 2 gün önce yapmaya başladım ovulasyon testini toplam 3 test yaptım 3 ü de pozitif çıktı. gebelik testi yaptım biri negatif çıktı biri de negatif sayılır 2. çizgi yerinde dağınık kırmızı renk vardı
kızlar ben ovulasyon testi aldım şimdi sipariş verdim internetten gelcek bakalım bu ay kullanıyım fayda edicek mii 23 lira gitti gidiyordan aldım 20 tane test var 20 gün boyunca yapabiliosun 2 tanede erken gebelik testi var yanında bakalım inş. fayda eder doktor gerek yok demişti ama bir sürü insan var kk de senelrce hamile kalamayıp ovulasyon testiyle hamile kala
ben de almak istiyorum. benim de bittisayılır testlerim.markası ne eslemcim?
ben alısdım artık erken olmalara korunmayı bırakdık benım adetler sapıttı :))
canım vücut gebeliğe hazırlanırken adet düzensizliği yaşıyormuş diye duymuştum.
anatolya napıosun varmı gelen giden test yaptın mıııı???????????? hadi güzel haber ver bize
tatlım denizli merkeze gitmiştik giremedim.merkezden aldım testi yarın yapcam ama pek umudum yok gibi. en sonki gebelik testinde 2. çizgi yoktu ama o bölgede kırmızı lekeler vardı. büyük ihtimalle ben bu ay yumurtlamadım