evet canım aslında ben bu forumda ki hikayeleri okuyunca bizim yapabildiklerimiz sadece bir vesile Allah ''OL'' dicek ve olucak yani o kadar uğraşıp bişeyler yapmaya çalışıp tıbbın bile yetersiz kaldığı yerde Allah'ın sadece tek bir kelimesiyle oluyor bu da Allah'ın hikmeti rahmetidir
aynen cnm tabi öyle ama rabbim bazı şeyleride vesile koyuyo önümüze mesela dün evde cnm sıkıldı eşime dedim kalk hem gezelim hemde bime gidelim bişeyler lazım eve benim oturduğum bina yeni 3 hane oturuyoruz ama birinci kattaki komşumuz 4 aydır falan oturmuyo kvdesinin yanında kalıo biz eşimle kalktık gidiyoruz dedim gel o yoldan gitmeyelim bu taraftan gidelim değişiklik olsun derken benim dediğim yerden gittik evimizin yanından bi baktık ki komşumuzun camı açık sinekliği yerde camın mermerinde de çamur izleri yani evine hırsız girmiş hemen haber felan verdik geldiler ve hırsız aceleden evde telini düşürmüş belkim biz dün bime gitmesydik veya o yoldan gitmeseydik görmiycektik çünkü arka taraf e herkes geçmio o taraftan ve hırsız bu akşam yine telini almaya gelicekti eve ama komşumuz polisi aradı hemen teli aldı polis belki şimdi bulunucak kim olduğu yani diycem herşey bi vesile rabbim vesileler koyuyo önümüze