• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

evet canım aslında ben bu forumda ki hikayeleri okuyunca bizim yapabildiklerimiz sadece bir vesile Allah ''OL'' dicek ve olucak yani o kadar uğraşıp bişeyler yapmaya çalışıp tıbbın bile yetersiz kaldığı yerde Allah'ın sadece tek bir kelimesiyle oluyor bu da Allah'ın hikmeti rahmetidir

aynen cnm tabi öyle ama rabbim bazı şeyleride vesile koyuyo önümüze mesela dün evde cnm sıkıldı eşime dedim kalk hem gezelim hemde bime gidelim bişeyler lazım eve benim oturduğum bina yeni 3 hane oturuyoruz ama birinci kattaki komşumuz 4 aydır falan oturmuyo kvdesinin yanında kalıo biz eşimle kalktık gidiyoruz dedim gel o yoldan gitmeyelim bu taraftan gidelim değişiklik olsun derken benim dediğim yerden gittik evimizin yanından bi baktık ki komşumuzun camı açık sinekliği yerde camın mermerinde de çamur izleri yani evine hırsız girmiş hemen haber felan verdik geldiler ve hırsız aceleden evde telini düşürmüş belkim biz dün bime gitmesydik veya o yoldan gitmeseydik görmiycektik çünkü arka taraf e herkes geçmio o taraftan ve hırsız bu akşam yine telini almaya gelicekti eve ama komşumuz polisi aradı hemen teli aldı polis belki şimdi bulunucak kim olduğu yani diycem herşey bi vesile rabbim vesileler koyuyo önümüze

aynen cnm tabi öyle ama rabbim bazı şeyleride vesile koyuyo önümüze mesela dün evde cnm sıkıldı eşime dedim kalk hem gezelim hemde bime gidelim bişeyler lazım eve benim oturduğum bina yeni 3 hane oturuyoruz ama birinci kattaki komşumuz 4 aydır falan oturmuyo kvdesinin yanında kalıo biz eşimle kalktık gidiyoruz dedim gel o yoldan gitmeyelim bu taraftan gidelim değişiklik olsun derken benim dediğim yerden gittik evimizin yanından bi baktık ki komşumuzun camı açık sinekliği yerde camın mermerinde de çamur izleri yani evine hırsız girmiş hemen haber felan verdik geldiler ve hırsız aceleden evde telini düşürmüş belkim biz dün bime gitmesydik veya o yoldan gitmeseydik görmiycektik çünkü arka taraf e herkes geçmio o taraftan ve hırsız bu akşam yine telini almaya gelicekti eve ama komşumuz polisi aradı hemen teli aldı polis belki şimdi bulunucak kim olduğu yani diycem herşey bi vesile rabbim vesileler koyuyo önümüze

aynen öyle eslemcim yani ben biraz fazla kaderciyimdir çok inanırım kadere yani belli bişeyleri yapmaya çalışıcaz tabiki de ama olmuyorsa bir zamanı vardır demek ki öyle değil mi

kız bi testim çıkmış acep hangisi hamilelikle ilgili olan burda varmı daha 2 tane daha var test onlar daha çıkmadı ama

Hematoloji Num. Alma : Num. Kabul : Onay Tar : 24.12.2012 14:27:23
WBC 6,14 K/uL 4,60 - 10,2
RBC 4,73 M/uL 4,04 - 6,13
HGB 13,1 g/dL 12,2 - 18,1
HCT 38,4 % 37,7 - 53,7
PLT 255 K/uL 142 - 424
NEU# 3,6 %
NEU% 58,7 % 37,0 - 80,0
LYM# 1,62 %
LYM% 26,3 % 10,0 - 50,0
MONO# 0,49 %
MONO% 7,99 % 0,00 - 12,0
EOS% 5 % 0,00 - 7,00
BASO# 0,12 %
BASO% 2,01 % 0,00 - 2,50
MCV 81,2 fL 80,0 - 97,0
MCH 27,8 pg 27,0 - 31,2
MCHC 34,2 g/dL 31,8 - 35,4
RDW [H] 15 % 11,6 - 14,8
MPV 8,98 fL 0,00 - 99,9
PCT 0,23 % 0,00 - 9,99
PDW 18,5 % 0,00 - 99,9
EOS# 0,31 %
MID , %
MID% ,

rüyacan naber nasılsın? batın ne zaman?

eslemcim gamyoncunun da dediği gibi hcg yazıcak çıkar sonuçların 2 saat içinde bekleyelim biraz daha

Bu hemotolji testiymiş ama hormon ve biokimya da var hormonda mı olur gebelik acaba

hormonda olur büyük ihtimalle bak internetten örnekleirne seninki çıkınca karşılaştır yemek yapıyorum da yazamıyorum o yüzden eslemcim

rüyacan naber nasılsın? Batın ne zaman?

Eslemcim gamyoncunun da dediği gibi hcg yazıcak çıkar sonuçların 2 saat içinde bekleyelim biraz daha

cnm hormon testi daha çıkmamış onu bekliorum bu nasıl bu kadar hızlı çıktı anlamadım

hormonda olur büyük ihtimalle bak internetten örnekleirne seninki çıkınca karşılaştır yemek yapıyorum da yazamıyorum o yüzden eslemcim

evet cnm hormonda olur heralde bekliorum cnm sonuçları inş. Güzel çıkarda rabbim yüzümü güldürür 2 senenin üstüne

rüyacan naber nasılsın? batın ne zaman?

eslemcim gamyoncunun da dediği gibi hcg yazıcak çıkar sonuçların 2 saat içinde bekleyelim biraz daha

yeşilcik benim 22'siydi 2 gündür olmadım bekliyorum bakalım test yaptım ama negatif çıktı bakalım ne olucak eslemcim inşallah iyi haberler gelir sana inan çok istiyorum senin burda hamileyim diye yazmanı tabi tüm arkadaşları da istiyorum :1:

yeşilcik benim 22'siydi 2 gündür olmadım bekliyorum bakalım test yaptım ama negatif çıktı bakalım ne olucak eslemcim inşallah iyi haberler gelir sana inan çok istiyorum senin burda hamileyim diye yazmanı tabi tüm arkadaşları da istiyorum :1:

ayy ne güzel bir haber bu gecikme inşallah bebişin vardır canım yaa kan testi olsaydı bilirdin de bu idrar testleri emin olamıyo insan

ayy cnm yaa inan bende seninde bütün arkadaşlarımında hamile olmanı çok isterim kendim gibi sevinirim...
Hiç biriniz tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum hepinizin evlat sahibi olmasını canı gönülden istiyorum...
Eşim aradı şimdi yarın toplantı varmış il emniyette yeni evlenenler yeni çocuk sahibi olanlara aileyle ilgili seminer verceklermiş bizimde gitmemiz gerekiomuş yarın inş. Oraya güzel haberlerle giderim eşimin arkadaşları var eşleriyle görüştüğümüz benden haber bekliolar inş. Onlarada güzel haberler veririm:53::53:

ayy ne güzel bir haber bu gecikme inşallah bebişin vardır canım yaa kan testi olsaydı bilirdin de bu idrar testleri emin olamıyo insan

inşallah yeşilcik yaaa yanılma payı varmış belki idrara daha geçmedi hamilelik hormonu olabilir mi acaba :44::44::44::44:

Back