• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

cnm biraz daha bekle belki devamı gelmez benimde adetim çok tuhaf şu anda 3 günüm çok fazla olması lazım benim 3 gündür pedime bi damla bile gelmedi sadece peçeteyle silince siyaha yakın katı bi şekilde kan gelio hiç böyle olmazdım 3. günde afedersiniz kulozetin içi sırf kan olurdu hiç öle deil kafam çok karışık nolduğumu anlamadımm kızlaarr

eslemcim kesin dr git bence neticede yeni ameliyat oldun.için rahat eder hem

kızlşar sağolun ama sanırım hasta oldum gibi lekelenme kahverengine döndü,buda kırmızıya döncek herhalde ama olsun hayırlısı tabi hepimiz için

cnm belki dönmez kırmızıya sen güzel düşün boşver dönersede kırmızıya üzme kendini
eslemcim kesin dr git bence neticede yeni ameliyat oldun.için rahat eder hem

cnm bilmiorum ki şimdi de kesildi sanki çok az gelio kafam allab bullak oldu doktoru aradım sinirimi bozdu zaten bi daha aramam onu başka bi doktor bulup ona gitmem lazım artık bilmiorum napıcağımı hele bi yarın olsunda

cnm belki dönmez kırmızıya sen güzel düşün boşver dönersede kırmızıya üzme kendini

cnm bilmiorum ki şimdi de kesildi sanki çok az gelio kafam allab bullak oldu doktoru aradım sinirimi bozdu zaten bi daha aramam onu başka bi doktor bulup ona gitmem lazım artık bilmiorum napıcağımı hele bi yarın olsunda
eslem nolduuuyaa hastamısın canımm

eslem nolduuuyaa hastamısın canımm

kızlarr bu kahverengi lekelenmeler yerleşme kanaması değilmii

cnm benim bu gün adet olmam gerekiodu ama ben cuma akşamı hastalandım iki gündür az ve koyu kımızı katı şekilde kanamam vardı bugünde hepten azaldı çok az gelio bilmiorum nolduğunu anlamadım normalde bu gün 3. günümde baya kanamam olurdu 5 günden önce kesilmez 5 günden sonrada akıntı şeklinde devam ederdi ilk defa böyle oluyo ondan anlamadım yani...
kahve rengi akıntı bazılarında yerleşme kanaması olabiliyomuş ama genelde adete 1 hafta kala falan oluyomuş cnm benimde bildiğim bu kadar

cnm benim bu gün adet olmam gerekiodu ama ben cuma akşamı hastalandım iki gündür az ve koyu kımızı katı şekilde kanamam vardı bugünde hepten azaldı çok az gelio bilmiorum nolduğunu anlamadım normalde bu gün 3. günümde baya kanamam olurdu 5 günden önce kesilmez 5 günden sonrada akıntı şeklinde devam ederdi ilk defa böyle oluyo ondan anlamadım yani...
kahve rengi akıntı bazılarında yerleşme kanaması olabiliyomuş ama genelde adete 1 hafta kala falan oluyomuş cnm benimde bildiğim bu kadar

test yapmadınmı pekii yapcaktın hanii canım

hayırlısı olsun canım ama şüphen varsa doktora git mutlaka nolur nolmaz. ya benimde hiç adet belirtim yok yalnız bugün farkettim göğüs uçlarım hassas parmağımla dokunduğumda bi hassaslık hissediyorum gebelik belirtisi olabilirmi acaba

test yapmadınmı pekii yapcaktın hanii canım

cuma günü yapmıştım ama negaitif çıktı bilmiorum cnm ben doktora gittiğimde sağda yumurtamın büüyük olduğunu solda da küçük olduğunu söyledi ben bu ay iki kere yumurtladım ilk sağ tarafımda batmalar oldu yumurta akıntım geldi sonra1 hafta sonra solda batma oldu ve yine yumurta akıntım oldu adet olcağım zamandan 1 hafta önce de hep sol tarafım kasığım bacağım ağrıdı sağda hiç ağrı yok acaba üstüne mi görüyorum diyorum adetimde sanki kesildi kesilecek

hayırlısı olsun canım ama şüphen varsa doktora git mutlaka nolur nolmaz. ya benimde hiç adet belirtim yok yalnız bugün farkettim göğüs uçlarım hassas parmağımla dokunduğumda bi hassaslık hissediyorum gebelik belirtisi olabilirmi acaba

cnm valla göğüs hassatiyeti hamilelerde de oluyo adet belirtiside oluyo

Benim de üç gün var batıma,göğüslerde hassasiyet var sadece ve de sürekli ağlama isteği,üç gündür ağlıyorum her şeye,kendimi çok mutsuz hissediyorum.

merhabalar ben en son 21 kasımda adet olmuştum bu ay hala olmadım...tedavi görüyorduk geçen ay bırakmıştık ayy inş bebişim benimledir. çok istiyoruz... ne zaman test yapsam ? negatiftende çok korkuyorum

Benim de üç gün var batıma,göğüslerde hassasiyet var sadece ve de sürekli ağlama isteği,üç gündür ağlıyorum her şeye,kendimi çok mutsuz hissediyorum.

ahh cnm adete yakın genelde bende de olur geçen ay bende adetime 1 hafta kala herşeye ağlıyodum acaip agrasifdim biri bana bişi dese hemen hüngür hüngür ağlamaya başlıodum

ahh cnm adete yakın genelde bende de olur geçen ay bende adetime 1 hafta kala herşeye ağlıyodum acaip agrasifdim biri bana bişi dese hemen hüngür hüngür ağlamaya başlıodum

Çok kötüyüm ya,moralim sıfır,iş yerinde ve özel hayatımda da sorunlar var,bunlar da tetikliyor işte,inşallah çabuk geçer bu durum.

Çok kötüyüm ya,moralim sıfır,iş yerinde ve özel hayatımda da sorunlar var,bunlar da tetikliyor işte,inşallah çabuk geçer bu durum.

cnm seni çok iyi anlıyorum bende öyle olurum geçen ay çok kötüydüm eşimle sürekli atışıyodum sinirimi ondan çıkarmaya başladım sabahlara kadar ağlıodum gözlerim şişiodu valla benim adetten önce hep öyle olur ama bu sefer ne sinir nede duygusallık vardı ama yine adet oldumm

adet olmazsam inş.yarına yapıcam canımcım.mutlaka sonucu yazarım:)gerçi kendimi hamile gibi hissetmiyorum.Umudum yok, belki umut etmekten de yoruldum.Artık herşeyin hayırlısı diyorum:)

aynen cnm hayırlısı negatif çıkarsa üzülme nasip deilmiş de benimde adetim kesildi kesilecek kesilirse yarın ben de yaparım belki test eğer çıkmzsa doktora gidebilirim çünkü daha önce hiç böle olmamıştımm

aynen cnm hayırlısı negatif çıkarsa üzülme nasip deilmiş de benimde adetim kesildi kesilecek kesilirse yarın ben de yaparım belki test eğer çıkmzsa doktora gidebilirim çünkü daha önce hiç böle olmamıştımm

yok canım üzülmem kendimi negatife şartladım çünkü..senin ilginç bi durum.Anlattıgına göre regl ye benzemiyor yasadıgın..bencede doktora görünmelisin.Bir mesajında yumurtalığının biri digerinden küçük yazmışsın.Benimde sağ yumurtalıgım sol yumurtalıgıma göre daha büyükmüş.acaba sağlık açısında bir problem teşkil ediyomu canım herhangi bir bilgin varmı bu konuda?

yok canım üzülmem kendimi negatife şartladım çünkü..senin ilginç bi durum.Anlattıgına göre regl ye benzemiyor yasadıgın..bencede doktora görünmelisin.Bir mesajında yumurtalığının biri digerinden küçük yazmışsın.Benimde sağ yumurtalıgım sol yumurtalıgıma göre daha büyükmüş.acaba sağlık açısında bir problem teşkil ediyomu canım herhangi bir bilgin varmı bu konuda?

bilmiorum ki cnm genelde herkeste iki tarafta da yumurta olmazmış heralde öyle duymuştum

Back