Kızlar benide alın aranıza bat bugün acaip heyecanlıyım
hoşgeldin cnm ne demek kaydık sanada yer açtık cnm hakkında hayırlısı olsun inş. olmazsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benide alın aranıza bat bugün acaip heyecanlıyım
merhaba bayanlar adet gunumde sabahın korunde doktra gttim.adet düzensizliği yasıyrum(adet duzensizliğim için bi önceki dktr duphaston vermişti) .polikistik over teşhisi konulmuyor bana bu doktr da aynı seyi söledi yumurtalıklarım smdi iyiyimiş.catlamamıs biri.klomen verdi adetimn 5.gunu baslıycam.yoruldum sanki artık.
gerçi sabah test yaptım bişeycik yoktu ama yinede kırmızıyı görmedikçe umut var demektir:)
kanka senin liste nerde kaldı be yaaa bi yenilesek onu aslında
kız rüya 3 kilo verdim kız bu gün tam 6. gün 89 çıktım bu gün ayy çok sevindirik oldummm
ohhh iyi haber bu işte kız sen ne çabuk kilo veriyorsun öyle bravoooo alkışşşşş
adet oldun mu cnm
cnm çıkmadık candan umut kesilmez hayırlısı olsun idrar testleri o kadar güvenilir deil cnm
kız gülücük tam sana msj atcaktım kız 3 kilo verdim cnm 6. günümdeyimmm
gelmedi ama gelecek doktrum da kahverngi akıntılar göryrum dedi
sana tek kelimeylen tebrik koyuyorum
mükemmelsin cnm ya...
ama ben sana demiştim di mi demiştim....
kocaman bi aferin sana....................
azimin elinden bişey kurtulmaz...
arkandayım dostum
süper olur cnm yürüyüşle daha çabuk veririsin..
ben de hafta sonu giremedim...
evde temizlik yaptım..
dün akşam da kayınvalideme gittik... yazamadım...
ya ben seviyorum kayınvalidemi ya...
arada böyle tatsızlıklar oluyo ama onlar da hatasını anlıyo...
beni de seviyo yaaaa......
ben de onu tabi.. çok şükür böyle bi ailem var.. nelerini okuyoruz burda ya...
ne hayatlar neler neler...
neyse ben konuyu saptırmayayım..
rüyacım yaa sanki biraz arttı sankim ya gidip yaptırsam mı acep test karar vermedim
eslemcim bence sen yarın doktora git çünkü eğer hamile bile olsan üstüne görüyor olsan doktor görür heralde bebişi ama aklına takılıp kalıcaksa git yaptır istersen belki psikolojik olarak halen hamilemiyim diye düşünerek kendin geciktiriyorsun ya da az gelmesine sebep oluyorsun
ben geldimm eslem gülücük rüyacan ve ismini sayamadığım arkdaşlarım.:))
kız rüya 3 kilo verdim kız bu gün tam 6. gün 89 çıktım bu gün ayy çok sevindirik oldummm
evet cnm doğru söylüyosun psikolojik olarakta gelmio olabilir eşim geldi şimdi gidelim kan ver kafan rahatlasın dio yarında sonuca göre kadın doğuma giderim artık birazdan çıkıcam kan vermeye dua edin kızlar hayırlı haberler veriyim size
goşgeldin yeşilcikim oooo pureipekimde gelmiş cancağızım kızmadın dimi bize senin topiğini boşladık diee