ne bu yaa herkes erkenden olmaya başladı havadan mı sudan mı nedirrr
ben alısdım artık erken olmalara korunmayı bırakdık benım adetler sapıttı :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne bu yaa herkes erkenden olmaya başladı havadan mı sudan mı nedirrr
ben bugun ıtıbarıyle oldum:) 26 aralıgı beklemeye gerek kalmadı ,bendede pembe ve kahverengı lekeyle basladı ,ama ınsallah senınkı kesılır ,
benmde gelecek galiba cok agresifleştim ve de kasık agrım var hafif.
ya kızlar ben dün ovulasyon testi yapmıştım ya bugünde dayanamadım yine yaptım.düne göre daha silik çıktı hemde baya silik.acaba geç mi yumurtladım da böle çıktı.bat a 4 gün kaldı.
test yapmaya cesaret edemiyorum ama hiçbi adet belirtimde yok.önceden 1 hafta kala gögüslerde şişme ve acı duyardım bu ay o da olmadı.hayırlısı yaa.ne zormuş beklemek
cnm bi dönem benimde öle siyah gelmişti.hatta doktora söledim sıkıntı strese bağlı olabilir,biz onu normal regl olarak sayarız dedi.bi sonraki ay düzelmişti.ama seninki tam olarark ne bilemiyorum tabi (
sumisali daha adet olmamışın ki lekelenmeyle bişi olmaz belki yerleşme kanamasıdır betülcüm sende daha olmamışın çımadık candan ümit kesilmez inş. olmazsınn rewixcim inş. hamilesindir tatlımmm
ya yerlesme kanamasına takılmayın kızlar ,cok sık olan bısey deıl o ,,hem kırmızılarım geldı canım benım sakır sakır :)))
bugünde adet görmedim..Haydi hayırlısı
başka hastalanan varsa söylesin kızlar listeyi yenileyelimmm
hastalanmadım ama eminim gelecek gecen ay da böyle oldu.az önce randevu aldım yarın gene doktr yolları.
belli olmaz cnm doktorda güzel haberlerle dönersin blkim
keske guzel haberler alabilsem ama sanmıyrum.paslaşmalı olarak 2 doktra gdiyrum uzun zamndr buna gtmyrdum bakalım ne dyecek bu sfer.
ayy cnm bilemedim ki benimde 2 gün önce oldu adetim ama yerleşme kanamsı da olabilri biraz daha bekle gelen giden olmazsa büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır inş. öyledir cnmm inş. hamilesindir:18::18::18:
ben bugun ıtıbarıyle oldum:) 26 aralıgı beklemeye gerek kalmadı ,bendede pembe ve kahverengı lekeyle basladı ,ama ınsallah senınkı kesılır ,
inş yerleşme kanamasıdır cnm ya