KIZLAAAARRRR GÜNAYDIIN HEPİNİZEEE
nikiyyciğim bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ama ben senden de umurluyum keşke senin şu elle kontrol yöntemini bilseydim...bat 2 şubat ama geç yumurtladım 4 şubatta olabilir batım bilmiyorum...ama bu sabah itibariyle regl belirtilerim başladı
al benden de o kadar... çevremde hamile olmayan kalmadı, millette sen düşünmüyormusun diye sormuyor mu çıldırıyorum....bişey demiyorum hayırlısı falan deyip geçiyorum...
ama bi gün fena patlicam birine "ÇOCUK DÜŞÜNCE GÜCÜYLE Mİ YAPILIYOOOOOOOOOOOOOOO" diye....delirttiler beni
Allah kabul etsin canım, bu ay senden de umutluyum görürsün bak.... ben yumurtlama günlerimi değerlendiremedim o yüzden regl olacağımdan eminim
Kizlar benim akintim hala devam ediyo onceden 2 gn surerdi biterdi bugun 4 gun olacak ve ben iki gundur hic iliski yapamadim annem oldugu icin neyse nasip degilmis diyorum ama seviniyorum yumurtladigim icin sizi seviyorum kuzularim
nikiyyciğim bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ama ben senden de umurluyum keşke senin şu elle kontrol yöntemini bilseydim...bat 2 şubat ama geç yumurtladım 4 şubatta olabilir batım bilmiyorum...ama bu sabah itibariyle regl belirtilerim başladı
kizlar bugun bi haber aldik, esimin halasinin oglu bizden bir ay sonra evlenmisti simdi bebek bekliyolarmis ve inanir misiniz herkes bize inat mi doguruyo anlamadim surekli dogum ve hamilelik haberleri aliyorum cevremden,topikte de sirayla hamisler cogaldi tabiat ananin bize kasti ne
nevaaaa senin adina o kadar sevindim ki insallah nur topu gibi saglikli sihhatli bir bebegin olur
al benden de o kadar... çevremde hamile olmayan kalmadı, millette sen düşünmüyormusun diye sormuyor mu çıldırıyorum....bişey demiyorum hayırlısı falan deyip geçiyorum...
ama bi gün fena patlicam birine "ÇOCUK DÜŞÜNCE GÜCÜYLE Mİ YAPILIYOOOOOOOOOOOOOOO" diye....delirttiler beni
kizlar bende akinti filan kalmadi adetime 2hafta falan var ama goguslerim inanilmaz agriyo esim dokunamiyo artik bide geceleyin 3-4kez tuvalete kalkiyorum sinir olmaya basladm artik uyku duzenim bozuldu bide arada bi belime agri giriyo ve yine ara ara kasiklarima biseyler batiyo sanki.
bu ayin sonunu merakla bekliyorum, belirter icin yumurtlama olabilir dediler ama ben adetim bittikten 5gun sonra yumurtlamaya baslamistim ve ne olur ne olmaz diye dun yine de ovulasyn testi yaptm tek cizgi yani negatif cikti demekki yumurtlama degil ne oldugunu merak etmeden duramiyorum insallah bebegimdir esimde yeminini bozmustu hatirliyosanz anlatmistim simdi tovbe orucu tutuyo 3gunluk bende onunla birlikte tutuyorum yarin 3.gunumuz insallah rabbim kabul eder :)
Allah kabul etsin canım, bu ay senden de umutluyum görürsün bak.... ben yumurtlama günlerimi değerlendiremedim o yüzden regl olacağımdan eminim