• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

KIZLAAAARRRR GÜNAYDIIN HEPİNİZEEE:16:

Kizlar benim akintim hala devam ediyo onceden 2 gn surerdi biterdi bugun 4 gun olacak ve ben iki gundur hic iliski yapamadim annem oldugu icin neyse nasip degilmis diyorum ama seviniyorum yumurtladigim icin sizi seviyorum kuzularim:16::16::16:

nikiyyciğim bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ama ben senden de umurluyum:52: keşke senin şu elle kontrol yöntemini bilseydim...bat 2 şubat ama geç yumurtladım 4 şubatta olabilir batım bilmiyorum...ama bu sabah itibariyle regl belirtilerim başladı:52:

kizlar bugun bi haber aldik, esimin halasinin oglu bizden bir ay sonra evlenmisti simdi bebek bekliyolarmis ve inanir misiniz herkes bize inat mi doguruyo anlamadim surekli dogum ve hamilelik haberleri aliyorum cevremden,topikte de sirayla hamisler cogaldi tabiat ananin bize kasti ne :60:
nevaaaa senin adina o kadar sevindim ki insallah nur topu gibi saglikli sihhatli bir bebegin olur :emir_bebek:

al benden de o kadar... çevremde hamile olmayan kalmadı, millette sen düşünmüyormusun diye sormuyor mu çıldırıyorum....bişey demiyorum hayırlısı falan deyip geçiyorum...
ama bi gün fena patlicam birine "ÇOCUK DÜŞÜNCE GÜCÜYLE Mİ YAPILIYOOOOOOOOOOOOOOO" diye....delirttiler beni:52:

kizlar bende akinti filan kalmadi adetime 2hafta falan var ama goguslerim inanilmaz agriyo esim dokunamiyo artik :9: bide geceleyin 3-4kez tuvalete kalkiyorum sinir olmaya basladm artik uyku duzenim bozuldu bide arada bi belime agri giriyo ve yine ara ara kasiklarima biseyler batiyo sanki.
bu ayin sonunu merakla bekliyorum, belirter icin yumurtlama olabilir dediler ama ben adetim bittikten 5gun sonra yumurtlamaya baslamistim ve ne olur ne olmaz diye dun yine de ovulasyn testi yaptm tek cizgi yani negatif cikti demekki yumurtlama degil ne oldugunu merak etmeden duramiyorum insallah bebegimdir :16: esimde yeminini bozmustu hatirliyosanz anlatmistim simdi tovbe orucu tutuyo 3gunluk bende onunla birlikte tutuyorum yarin 3.gunumuz insallah rabbim kabul eder :)

Allah kabul etsin canım, bu ay senden de umutluyum görürsün bak:ssz:.... ben yumurtlama günlerimi değerlendiremedim o yüzden regl olacağımdan eminim:43:

KIZLAAAARRRR GÜNAYDIIN HEPİNİZEEE:16:
gunaydin tatlim

al benden de o kadar... çevremde hamile olmayan kalmadı, millette sen düşünmüyormusun diye sormuyor mu çıldırıyorum....bişey demiyorum hayırlısı falan deyip geçiyorum...
ama bi gün fena patlicam birine "ÇOCUK DÜŞÜNCE GÜCÜYLE Mİ YAPILIYOOOOOOOOOOOOOOO" diye....delirttiler beni:52:
ayyy gercekten haaa :60::60::60:

Allah kabul etsin canım, bu ay senden de umutluyum görürsün bak:ssz:.... ben yumurtlama günlerimi değerlendiremedim o yüzden regl olacağımdan eminim:43:

canim belli olmazzz yumurtlama gunune sart degill ki bak bize en buyuk ornek neva, zamani gelmisse yumurtlama falan dinlemeyip geliyo bebisler :emir_bebek: bende umutluyum ama olmazsa diye de cok kaptirmiyorum kendimi :)

Son düzenleme:
sana kesinlikle katılıyorum canımm ben kasımda yenmiştim vajıyı..o zamandan beri çevremde hamile kalmayan kalmı.en yakın arkadaşlarımdan 3 ü hamile.biri ramazan bayramı zamanında biri de kurban bayramı zamanında evlenmişti..ben neredese 1,5 senedir evliyim sürekli bebek haberi bekliyorlar...ama benim kociş çokk tembel bir de gece çalışıyoo.hftada 3 yada 4 gün gece çalışıooo..evde olduğu zamn da da yatıoooo...tam şubat tatilinde çalışma yaparız diye düşünmüştümmm ama kayınvalidem rahat bırakmadı..

canimmm skma canini benim eltimde birbucuk yillik evli ama erken daha diyo yani cok gecmis de degill yeni sayilirsin burda esimin arkadasi var 3yildan sonra melek gibi kizlari oldu insallah en yakin zamanda seninde benimde tum isteyenlerinde olur ama sakin stres yapma dr. bana olmazsa sakin strese girme demisti hormonlari cok etkiliyormus

çok sağol canım,ben de size dua ediyorum,inşallah sizin müjdeli haberlerinizle daha çok sevinicem:16: senin bat kaçtı canım,inşallah hamişsindir sen de:49:

insallah canimmm batım 14subat :) insallah olurda esime sevgililer gununde suprz yaparim :52:

eslem senin bat ne zamandı?

cnm inan hiç bilmiorum adetim biteli 1 hafta oldu ama ben yumurtladım mı onu bile bilmiorum ilgilenmiorum öle gün aşırı falanda ilişki de yapmıorum sölemesi ayıp sıkıldım zorla yapmaktan kendimi kötü hissediorum rabbim verirse bi kerede de verir ben bu ay gün falan da saymıorum bakalım hayırlısı kendimi çok yormuorum ağır kaldırmıorum bi onlara dikkat ediom o kadar cnm bu ay da olmazsa bakalım artık değişik düşüncelerim var nasip hayırlısı olsun hakkımızda

selam kızlar nasılsınız

bende olanlardan bahsediyim klomenden sonra kasık ağrıları başladı oturup kalkarken zorlanıyorum bi kaç gündürde gögüs uclarım fena acıyor dün beyaz ve sarı arası bi akıntım oldu umutlanmak istemiyorum klomende yapabilir bat 4ü bekliyoruz bakalım bende durum böyle sizlerde nasıl ?

cnm inan hiç bilmiorum adetim biteli 1 hafta oldu ama ben yumurtladım mı onu bile bilmiorum ilgilenmiorum öle gün aşırı falanda ilişki de yapmıorum sölemesi ayıp sıkıldım zorla yapmaktan kendimi kötü hissediorum rabbim verirse bi kerede de verir ben bu ay gün falan da saymıorum bakalım hayırlısı kendimi çok yormuorum ağır kaldırmıorum bi onlara dikkat ediom o kadar cnm bu ay da olmazsa bakalım artık değişik düşüncelerim var nasip hayırlısı olsun hakkımızda

hadi hayırlısı olsun canım...bende ayıptır söylemesi ha bugün ha yarın ağır kaldırmayayım iş yapmayayım derken evimi çok ihmal ettim:14:
haftalık toz al, sil süpür haricinde iş yapmadım... dönüp baktiğimde ipin ucunu kaçırmışım diyorum ve dip köşe temizliğe giriştim, dolap içleri,camlar,tüller,halı silmeler,duvar silmeler hem beni oyalıyo hemde bu ay bebek ihtimalim olmadığı için rahat rahat yapıyorum...Allah bize hayırlı zamanda hayırlısını verecek biliyorum

ama senin bu değişik düşüncelerini de merak etmedim değil yaaaniii:37:

selam kızlar nasılsınız

bende olanlardan bahsediyim klomenden sonra kasık ağrıları başladı oturup kalkarken zorlanıyorum bi kaç gündürde gögüs uclarım fena acıyor dün beyaz ve sarı arası bi akıntım oldu umutlanmak istemiyorum klomende yapabilir bat 4ü bekliyoruz bakalım bende durum böyle sizlerde nasıl ?

canım klomeni doktor mu verdi?o yumurtalar büyüsün diye kullanılan bişey dimi? benim bat2 şubat ama geç yumurtladığımı göz önüne alırsam 4-5 şubatta olabilir...sen niye uğramıyorsun bu aralar?

canım drum verdi bende pko var yumurtam gelismedi bu ay ama bütün hamilelik belirtileri var bende yarın renkli ulturasyon randevum var kan versemmi bide diye düsünüyorum cıkarmı acaba kararsız kaldım benimde bat 4ü

hadi hayırlısı olsun canım...bende ayıptır söylemesi ha bugün ha yarın ağır kaldırmayayım iş yapmayayım derken evimi çok ihmal ettim:14:
haftalık toz al, sil süpür haricinde iş yapmadım... dönüp baktiğimde ipin ucunu kaçırmışım diyorum ve dip köşe temizliğe giriştim, dolap içleri,camlar,tüller,halı silmeler,duvar silmeler hem beni oyalıyo hemde bu ay bebek ihtimalim olmadığı için rahat rahat yapıyorum...Allah bize hayırlı zamanda hayırlısını verecek biliyorum

ama senin bu değişik düşüncelerini de merak etmedim değil yaaaniii:37:

canım klomeni doktor mu verdi?o yumurtalar büyüsün diye kullanılan bişey dimi? benim bat2 şubat ama geç yumurtladığımı göz önüne alırsam 4-5 şubatta olabilir...sen niye uğramıyorsun bu aralar?

cnm biraz bebeğe ara verip kilo vermek istiyorumm diyetle birlikte spor salonuna falan gitmek istiyorumm 2 3 ay biraz kilo verip ondan sonra denemek istiyorum hayrılısı olsun bakalım kiloda hamilelik için etken diolar gerçi benim 90 kilo oldığuma kimse inanmıo çünkü 90 kilo biriyle bi araya geldiğimde abes bi farkla onun yanında zayıf kalıorum ama yinede biraz toparlamak istiorum bi doktor kilolu insanlarda rahimin etrafı yağlanır hamile kalması zorlaşır demişti :32::32::32::32:

kızlar merhaba adet günüme kadar gebelik formuna girip yine psikolojimi etkilemiycem diye kendime söz vermiştim ama yine burdayım :1:
adete 11 gün var şuan ama 4 gün önceden başlayan aşırı göğüs ucu hassasiyetim var...
öyleki elimi süremiyorum sanki yara olmuş yarılmış o şekilde acıyor...
buarada hayatımda ilk defa böyle bişey oluyor elimi süremiyorum ve eşim dokundu adama vurdum reflex olarak :1: o denlice acıyor düşünün....
yine buarada erken yumurtlamam var ve adetimin 8.günü çatlamaya başlıyor yumurtam....
doktorum 2 aylık tabikibin sonunda 8.günü çatladığını söyledi ve bi başka doktor bu imkansız olmaz dedi,bu ay o doktora gittim sırf meraktan sonuç adetimin 10.gününde gittim yumoşum kocamandı adam şaşırdı gıcık oldum bende üzüldüm yoksa onlar kistmiydi diye...
sizce olabilirmi kızlar ne olur bişey söyleyin...
buaralar çok yoğun günler geçiriyorum ve grip oluyorum korkuyorum bu yüzden kanda testmi yaptırsam çıkarmıki ?

canım drum verdi bende pko var yumurtam gelismedi bu ay ama bütün hamilelik belirtileri var bende yarın renkli ulturasyon randevum var kan versemmi bide diye düsünüyorum cıkarmı acaba kararsız kaldım benimde bat 4ü

hadi hayırlısı canım inşallah hamilelik belirtileridir... benim regl dönemimin belirtisi sivilce ve gögüs hassasiyetidir o yüzden ben pek bu erken belirtilere inanmıyorum :(

cnm biraz bebeğe ara verip kilo vermek istiyorumm diyetle birlikte spor salonuna falan gitmek istiyorumm 2 3 ay biraz kilo verip ondan sonra denemek istiyorum hayrılısı olsun bakalım kiloda hamilelik için etken diolar gerçi benim 90 kilo oldığuma kimse inanmıo çünkü 90 kilo biriyle bi araya geldiğimde abes bi farkla onun yanında zayıf kalıorum ama yinede biraz toparlamak istiorum bi doktor kilolu insanlarda rahimin etrafı yağlanır hamile kalması zorlaşır demişti :32::32::32::32:

harekette bereket vardır... öyle yap bakalım. ayşe arman ın bi yazısı var bebek istediği dönemle ilgili bebek olmayınca spora başlamış sonra kendiliğinden hamile kalmış falan aklıma o geldi bulursan bi oku onu...

kızlar merhaba adet günüme kadar gebelik formuna girip yine psikolojimi etkilemiycem diye kendime söz vermiştim ama yine burdayım :1:
adete 11 gün var şuan ama 4 gün önceden başlayan aşırı göğüs ucu hassasiyetim var...
öyleki elimi süremiyorum sanki yara olmuş yarılmış o şekilde acıyor...
buarada hayatımda ilk defa böyle bişey oluyor elimi süremiyorum ve eşim dokundu adama vurdum reflex olarak :1: o denlice acıyor düşünün....
yine buarada erken yumurtlamam var ve adetimin 8.günü çatlamaya başlıyor yumurtam....
doktorum 2 aylık tabikibin sonunda 8.günü çatladığını söyledi ve bi başka doktor bu imkansız olmaz dedi,bu ay o doktora gittim sırf meraktan sonuç adetimin 10.gününde gittim yumoşum kocamandı adam şaşırdı gıcık oldum bende üzüldüm yoksa onlar kistmiydi diye...
sizce olabilirmi kızlar ne olur bişey söyleyin...
buaralar çok yoğun günler geçiriyorum ve grip oluyorum korkuyorum bu yüzden kanda testmi yaptırsam çıkarmıki ?

tatlım sen ayrılma buralardan psikolojini olumsuz etkilemesine izin verme yaanların ama önemli olan burada bir arada olup birlikte beklemek günleri...bende girmicem dedim bir ara 4 gün falan dayanabildim :1:

benim hiç akıntım ve gögüs hassasiyetim olmadı buzamana kadar birde gögüslerim sisti balon gibilerw

Back