• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Bu arada kızlar dün üç arkadaşımla buluştum yaşları benden en az 5 yaş büyük her birinin.
içlerinden bir tanesi benim 8 aydır uğraştığımı falan herşeyi biliyo diğer ikisi bilmiyo. diğer ikisi sordu yok mu bebek falan diye dedim artık yavaş yavaş düşünmeye başladım...
o sırada kendi çocukları nasıl oldu nasıl karar verdiler anlatmaya başladılar..
üçünün de ortak söylediği evlenir evlenmez hapla korunmaya başlamışlar ve 1 seneden fazla hapla korunmuşlar,üçü de hapı bıraktıkları ay hamile kalmışlar. hatta birine doktor demişki hapı bıraksanda 3 ay etkisini gösterir kalamzsın hamile buna ramen kalmış...
yani buralarda hep okuyoruz yok hap hormonları bozar, vücudunuza bunu yapmayın falan hikaye...olacağı varsa her koşulda olur.

Amiiin canım inş. evet çok ilginçti bu sabah işe gelirken kan testi yaptırmayı düşünüyodum ama belirtiler başlayınca vazgeçtim napalım bu ayda olmadı geçengün eşimde söyledi verecek Allah'ım zamanı gelince nasıl olsa verir diye sabahta biran önce bitsede bizde işimize baksak diyo:1:

Nasip canım gelecek zamanı gelince olacak bu bebekler. Oyüzden stres yapmaya gerek yok

Bu arada kızlar dün üç arkadaşımla buluştum yaşları benden en az 5 yaş büyük her birinin.
içlerinden bir tanesi benim 8 aydır uğraştığımı falan herşeyi biliyo diğer ikisi bilmiyo. diğer ikisi sordu yok mu bebek falan diye dedim artık yavaş yavaş düşünmeye başladım...
o sırada kendi çocukları nasıl oldu nasıl karar verdiler anlatmaya başladılar..
üçünün de ortak söylediği evlenir evlenmez hapla korunmaya başlamışlar ve 1 seneden fazla hapla korunmuşlar,üçü de hapı bıraktıkları ay hamile kalmışlar. hatta birine doktor demişki hapı bıraksanda 3 ay etkisini gösterir kalamzsın hamile buna ramen kalmış...
yani buralarda hep okuyoruz yok hap hormonları bozar, vücudunuza bunu yapmayın falan hikaye...olacağı varsa her koşulda olur.

Canım bu hapa korunan bazı kişilerde öyle oluyomuş bırakır bırakmaz hamile kalıyolar ama bu kişinin vucuduyla hormonlarıyla ve doğurganlığıyla alakalı. 8 aydır deniyorsun sen de inşallah 9. ayda gelir bebeğin benimki gibi :))

Nasip canım gelecek zamanı gelince olacak bu bebekler. Oyüzden stres yapmaya gerek yok

Canım bu hapa korunan bazı kişilerde öyle oluyomuş bırakır bırakmaz hamile kalıyolar ama bu kişinin vucuduyla hormonlarıyla ve doğurganlığıyla alakalı. 8 aydır deniyorsun sen de inşallah 9. ayda gelir bebeğin benimki gibi :))

kızlar benim yiğenimda hapla korunuyodu haplar sadece günlük korur yani sadece 1 bir günlük hormon alırsın yiğenim sadece bir sefer unutmuş ve hemen hamile kaldı iğneler öyle değil ama iğnede 30 günlük hormonu birden alıyosun ve iğneyi vurunduğun andan itibaren seni korumaya başlıyo hap ilk içmeye başladığın zaman hemen korumuyo bir gün sonra başlıyo etkisi

ne garip değil mi? ilk denemem de hamile kalsaydım 3-4 hafta içinde doğumum vardı...
gerçekten kul kurarmış kader gülermiş....

Bu daha anlaşılır olmuş, gayet net:ssz:
bu arada o yazıları nereden yazıyorsunuz ben daha keşfedemedim de....

topıktekı herkes anlamıstı zaten canım onuda zaten sureklı orda takılıyordum ama dagıldık işte sımdı telden gorusuyoruz :)

canım kontrol panelıne gır profil ayarlarından kişisel rutbe kısmında bı kutucuk car oraya yaz degısıklıklerı kaydet

Merhabalarrr :) kizlar hayir olsun insallah bugun ruyamda gelinlik giymis gelin oluyordum baktim anlamina guzel bir kiz bebege isaretmis ne kadar dogru bilmiyorum ama bi sevinc kapladi beni bu arada bel agrim ciddi derecede farkedilir olmaya basladi ozellikle ayakta fazla durunca bulasik falan yikarken hatta su an hala agrim var adet donemindekine cok benziyo bilmiyorum ama ben yavastan heyecanlanmaya basladim aa bide sey var bilmiyorum bi bilginiz var mi sabah uyandigimda bi islaklik hissettim wcye gittigimde camasirimin ufak bi yeri islakti esime soyledim altina kacirmissin deyip dalga gecti uyus :( ama geceleyin bi kac damla kadar biseyin akisini hissetmistim ne acaba :40:

Back