• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

eslem özlettin ama kendiniiiii

bende bebek fikrinden uzak duarayım diye topiğe girmeyeyim dedim. aklım daha çok burda kaldı :52: kediyi merak öldürür mü?

Bu arada bu gün bir arkadaşımın daha gebelik müjdesini aldım..
çevrem mi çok geniş, tüm arkadaşlarım çok mu verimli, aile planlamasını mı bilmiyolar çvremdeki herkes atağa geçti ya ilk ya da ikinci bebeklerini doğuruyorlar kızlar...
ben kendime ve eşime sabır diliyorum, her ay zorla sevişmekten gına geldi :52:

allah seni kız zorlaa he valla öyle olduk gerçektenn sölemesi ayıp kadın belimi çekti ya geçen çarşaf sardı belime atletimin üstüne sardı o gece ilişkiye girin dedi o gecede kandildi bizde sabah namazından sonra kalktık yaptık kadın da 3 gün yatcan deyince annemi çağırdım gel kal bizde diyee
annemde vardı ama mcbur yaptıkk sabah kalktım banyoda yapmamıştım kalkınca yapıyım dedim çarşafıda kendim çözemedim anneme dedim sen çöz diee ee bu akşam kadının bağladığımı daha dio annem hee dedim bende e çıkarmadın mı akşam dioo ayyy gül gül öldük yaa zorla yaptık zaten bide onla mı uğraşcamm uykulu uykulu dedimm :9::9::9::9::9::9:

Bu arada bu gün bir arkadaşımın daha gebelik müjdesini aldım..
çevrem mi çok geniş, tüm arkadaşlarım çok mu verimli, aile planlamasını mı bilmiyolar çvremdeki herkes atağa geçti ya ilk ya da ikinci bebeklerini doğuruyorlar kızlar...
ben kendime ve eşime sabır diliyorum, her ay zorla sevişmekten gına geldi :52:

alemsin valla şekerim :9::9::9:

Kizlar benim akintim hala devam ediyo onceden 2 gn surerdi biterdi bugun 4 gun olacak ve ben iki gundur hic iliski yapamadim annem oldugu icin neyse nasip degilmis diyorum ama seviniyorum yumurtladigim icin sizi seviyorum kuzularim:16::16::16:

kizlar bugun bi haber aldik, esimin halasinin oglu bizden bir ay sonra evlenmisti simdi bebek bekliyolarmis ve inanir misiniz herkes bize inat mi doguruyo anlamadim surekli dogum ve hamilelik haberleri aliyorum cevremden,topikte de sirayla hamisler cogaldi tabiat ananin bize kasti ne :60:
nevaaaa senin adina o kadar sevindim ki insallah nur topu gibi saglikli sihhatli bir bebegin olur :emir_bebek:

kizlar bugun bi haber aldik, esimin halasinin oglu bizden bir ay sonra evlenmisti simdi bebek bekliyolarmis ve inanir misiniz herkes bize inat mi doguruyo anlamadim surekli dogum ve hamilelik haberleri aliyorum cevremden,topikte de sirayla hamisler cogaldi tabiat ananin bize kasti ne :60:
nevaaaa senin adina o kadar sevindim ki insallah nur topu gibi saglikli sihhatli bir bebegin olur :emir_bebek:

Canim yanlis anlama ama tabiat ana diye bisey yok eger allahi kastediyorsan zaten allahin cinsiyeti de yok o yuzden gel biz allahitualanin emri boyleymis diyelim olurmu hem bak daha uzulme erken senin icin hep beraber bekleyelim birbirimize destek olalim

kizlar benimde batima 1 hafta var ne biliyim yaa her ay dusunmekten kendimi alikoyamiyorum yaklastikca dahada insan meraklaniyo :26:

kizlar bende akinti filan kalmadi adetime 2hafta falan var ama goguslerim inanilmaz agriyo esim dokunamiyo artik :9: bide geceleyin 3-4kez tuvalete kalkiyorum sinir olmaya basladm artik uyku duzenim bozuldu bide arada bi belime agri giriyo ve yine ara ara kasiklarima biseyler batiyo sanki.
bu ayin sonunu merakla bekliyorum, belirter icin yumurtlama olabilir dediler ama ben adetim bittikten 5gun sonra yumurtlamaya baslamistim ve ne olur ne olmaz diye dun yine de ovulasyn testi yaptm tek cizgi yani negatif cikti demekki yumurtlama degil ne oldugunu merak etmeden duramiyorum insallah bebegimdir :16: esimde yeminini bozmustu hatirliyosanz anlatmistim simdi tovbe orucu tutuyo 3gunluk bende onunla birlikte tutuyorum yarin 3.gunumuz insallah rabbim kabul eder :)

kizlar bende akinti filan kalmadi adetime 2hafta falan var ama goguslerim inanilmaz agriyo esim dokunamiyo artik :9: bide geceleyin 3-4kez tuvalete kalkiyorum sinir olmaya basladm artik uyku duzenim bozuldu bide arada bi belime agri giriyo ve yine ara ara kasiklarima biseyler batiyo sanki.
bu ayin sonunu merakla bekliyorum, belirter icin yumurtlama olabilir dediler ama ben adetim bittikten 5gun sonra yumurtlamaya baslamistim ve ne olur ne olmaz diye dun yine de ovulasyn testi yaptm tek cizgi yani negatif cikti demekki yumurtlama degil ne oldugunu merak etmeden duramiyorum insallah bebegimdir :16: esimde yeminini bozmustu hatirliyosanz anlatmistim simdi tovbe orucu tutuyo 3gunluk bende onunla birlikte tutuyorum yarin 3.gunumuz insallah rabbim kabul eder :)

insallah Rabbim dualarimizi kabul eder bizi fazla bekletmeden gonderir meleklerimizi :16:

Canim yanlis anlama ama tabiat ana diye bisey yok eger allahi kastediyorsan zaten allahin cinsiyeti de yok o yuzden gel biz allahitualanin emri boyleymis diyelim olurmu hem bak daha uzulme erken senin icin hep beraber bekleyelim birbirimize destek olalim

lafin gelisi tatlim yoksa tabiki sadece Allahtan isteyip yalnizca ondan bekliyoruz olmazsa da Allahin takdiri isyan etmek gibi bi lüksümüzde yok burda da birbirimiz icin seviniyoruz ve her zamanda birbirimizin destekcisiyiz :)

Kis ayberk ece senden umutluyum ben bu ay hadi hayirlisi bakalim akinti ne kadR surdu

Kis ayberk ece senden umutluyum ben bu ay hadi hayirlisi bakalim akinti ne kadR surdu

canimmm agzindan bal damliyyo insallah tutar bende heyecanliyim bi umut var acikcasi bakalim kismet artik, seffaf akintim 2gun surdu krem rengi akintim baya surdu sayamadim vallahi cunku kremsi akintim normalde de oluyo gecen gun seffaf akintim yine oldu ama onun ne oldugunu anlayamadim :)

canim ben ciktim hayirli geceler :16:

canimmm agzindan bal damliyyo insallah tutar bende heyecanliyim bi umut var acikcasi bakalim kismet artik, seffaf akintim 2gun surdu krem rengi akintim baya surdu sayamadim vallahi cunku kremsi akintim normalde de oluyo gecen gun seffaf akintim yine oldu ama onun ne oldugunu anlayamadim :)

canim ben ciktim hayirli geceler :16:

Seffaf uzayan akinti yumurtlAma akintisi canim bendede var 4 gun oluyo bugun ama 2 gundur calisma yok bizde ama yinede allahimdan umut kesilmez tamam canim by by aeo bol bebisli geceler insalahh:21:

sana kesinlikle katılıyorum canımm ben kasımda yenmiştim vajıyı..o zamandan beri çevremde hamile kalmayan kalmı.en yakın arkadaşlarımdan 3 ü hamile.biri ramazan bayramı zamanında biri de kurban bayramı zamanında evlenmişti..ben neredese 1,5 senedir evliyim sürekli bebek haberi bekliyorlar...ama benim kociş çokk tembel bir de gece çalışıyoo.hftada 3 yada 4 gün gece çalışıooo..evde olduğu zamn da da yatıoooo...tam şubat tatilinde çalışma yaparız diye düşünmüştümmm ama kayınvalidem rahat bırakmadı..

çok sağol canım,ben de size dua ediyorum,inşallah sizin müjdeli haberlerinizle daha çok sevinicem:16: senin bat kaçtı canım,inşallah hamişsindir sen de:49:

canımm çokk tebrik ederimm.darısı başımıza inşallah..Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canımmm

Back