merhaba canım..
üşütmüş olmayasın ayaklarından yada belinden?akıntı ve sancı yapar çünkü
oda olabılır dımı offf bu bebek mevzusu kafamda yokken bole seylerı takmazdım ama sımdı sırf takıntı oldu bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım..
üşütmüş olmayasın ayaklarından yada belinden?akıntı ve sancı yapar çünkü
KIZLAAAARRRR GÜNAYDIIN HEPİNİZEEE
nikiyyciğim bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ama ben senden de umurluyum keşke senin şu elle kontrol yöntemini bilseydim...bat 2 şubat ama geç yumurtladım 4 şubatta olabilir batım bilmiyorum...ama bu sabah itibariyle regl belirtilerim başladı
Ay kis insallah bu ay olur canim rahim kontrolu vucudunu tanidiktan sonra gercekten cook iyi bi yontemtem
kızlar günaydın bnmde batım netten bakınca 2 şubat gözüküyo ama geçen ay 5 ocakta oldum regl salı akşamı test yptım tek çizgi çıktı bir tane testm var onu saklıorum reglim geçerse eğer yapıcam
kizlar benim bu gogus agrilarimin nedenini cok merak ediyorum eger hamile deilsem nedenini arastircam cok agriyolarrr bugun itibariyle bel agrim daha sık araliklarla olmaya basladi acaba adet mi olcam ama 2hafta var daha baska topiklerde hamilelik olsa bile belirtiler bu kadar erken olmaz diyolar anlamadim psikolojik de degil sanildigi gibi surekli kafama takmiyorum ah bu merak öldürür insani gel 14subat gel ...
kizlar benim bu gogus agrilarimin nedenini cok merak ediyorum eger hamile deilsem nedenini arastircam cok agriyolarrr bugun itibariyle bel agrim daha sık araliklarla olmaya basladi acaba adet mi olcam ama 2hafta var daha baska topiklerde hamilelik olsa bile belirtiler bu kadar erken olmaz diyolar anlamadim psikolojik de degil sanildigi gibi surekli kafama takmiyorum ah bu merak öldürür insani gel 14subat gel ...
Canım testi erken yapmışsın zaten sen günün geçsin ondan sonra yaparsın elindeki testi de zaten 2 gün kalmış şurda
doğru diosun ttlım ama heycanlandım yaptım bekliorum şimdi bi arkdaşımda kan testi yptır dio ne dersin beklim mi yaptırımmi
Canım kan testini böyle erkenden yaptırıp değeri düşük olanlarda değer artacak mı diye stres oluyo bi kaç arkdaş böyle durum yaşadı. Ama yine de sen bilirsin canım çok merak ediyorsan yaptır
günaydın kızlar
sanırım benim kırmızılar bugün geliyo acayip sancım var
birde aklıma birşey geldi benim bir arkadaşım vardı apt. komşum yıllardır çocukları olmuyordu gitmedikleri dr kalmamıştı en son gittikleri doktor bizi şok etmişti dr onlara ikinizde gayet sağlıklısınız hiçbir sorun yok şuan ayrılsanız ve başkalarıyla evlenseniz ikinizinde çocukları olur demiş çünkü tek sorun ten uyuşmazlığıymış sonra aşılama yaptırdılar ve onlar 1 isterken Allah'ım 3 verdi fakat dr 3 ünü taşıyamazsın 1 i mutlaka ölür o nedenle 1 tanesini alalım demiş şimdi 1 kızı 1 oğlu var ne garip gelmişti bana ten uyuşmazlığı olaya bakın
cnm ya bekliorum işte heycanla regl belirtisi yok bnde ama bilmiorum beklicem sen nasl öğrendn ?
cnm ya bekliorum işte heycanla regl belirtisi yok bnde ama bilmiorum beklicem sen nasl öğrendn ?
caNIM benim benimde 4 gün kalmıştı adetime 3 gün boyunca her sabah normal gebelik testi yaptım negatif çıktı :)) yılmadım bu sabah koşarak sağlık ocağına gittim beta hcg yaptırdım :))) yarın öğlen sonuç belli olacakmış :))) nasip sonucu Allah bilir de ne biliyim sanki tuhaf bir şey var içimde ya
caNIM benim benimde 4 gün kalmıştı adetime 3 gün boyunca her sabah normal gebelik testi yaptım negatif çıktı :)) yılmadım bu sabah koşarak sağlık ocağına gittim beta hcg yaptırdım :))) yarın öğlen sonuç belli olacakmış :))) nasip sonucu Allah bilir de ne biliyim sanki tuhaf bir şey var içimde ya
cnm bnde yaptırcam kan testi kesin karar verdim ama adetim geçsin öle 2 gün kaldı
günaydın kızlar
sanırım benim kırmızılar bugün geliyo acayip sancım var
birde aklıma birşey geldi benim bir arkadaşım vardı apt. komşum yıllardır çocukları olmuyordu gitmedikleri dr kalmamıştı en son gittikleri doktor bizi şok etmişti dr onlara ikinizde gayet sağlıklısınız hiçbir sorun yok şuan ayrılsanız ve başkalarıyla evlenseniz ikinizinde çocukları olur demiş çünkü tek sorun ten uyuşmazlığıymış sonra aşılama yaptırdılar ve onlar 1 isterken Allah'ım 3 verdi fakat dr 3 ünü taşıyamazsın 1 i mutlaka ölür o nedenle 1 tanesini alalım demiş şimdi 1 kızı 1 oğlu var ne garip gelmişti bana ten uyuşmazlığı olaya bakın
Ayyy şu an bende çok şaşırdımmm çok ilginç bir tespit yapmış doktor
Ama Allah verdim mi veriyo işte eğer doğacak çocuğun babası ve annesi o çiftse o bebek mutlaka gelir ama değilse de Allah zaten o ikisinin yolunu bir şekilde ayırır yani.
Kırımızıların geliyo madem geldiği gibi gitsinler inşallah canım sonra 9-10 ay uğramasınlar bir daha