• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

KIZLAAAARRRR GÜNAYDIIN HEPİNİZEEE:16:

nikiyyciğim bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ama ben senden de umurluyum:52: keşke senin şu elle kontrol yöntemini bilseydim...bat 2 şubat ama geç yumurtladım 4 şubatta olabilir batım bilmiyorum...ama bu sabah itibariyle regl belirtilerim başladı:52:

Ay kis insallah bu ay olur canim rahim kontrolu vucudunu tanidiktan sonra gercekten cook iyi bi yontemtem:34:

kizlar benim bu gogus agrilarimin nedenini cok merak ediyorum eger hamile deilsem nedenini arastircam cok agriyolarrr :( bugun itibariyle bel agrim daha sık araliklarla olmaya basladi acaba adet mi olcam ama 2hafta var daha baska topiklerde hamilelik olsa bile belirtiler bu kadar erken olmaz diyolar anlamadim psikolojik de degil sanildigi gibi surekli kafama takmiyorum ah bu merak öldürür insani gel 14subat gel ...

selam kizlar ben batimi 4-5 suabat olarak beklemekteyim ve midem bugun biraz yandi uzun sureli bisey degildi ve goguslerim hassaslasti sol kasigimda derinden bi agri hissediyorum tam olarak ifade edemiyorum bu agriyi ama garip bi agri gibime geliyo :31:

kızlar günaydın bnmde batım netten bakınca 2 şubat gözüküyo ama geçen ay 5 ocakta oldum regl salı akşamı test yptım tek çizgi çıktı bir tane testm var onu saklıorum reglim geçerse eğer yapıcam

kızlar günaydın bnmde batım netten bakınca 2 şubat gözüküyo ama geçen ay 5 ocakta oldum regl salı akşamı test yptım tek çizgi çıktı bir tane testm var onu saklıorum reglim geçerse eğer yapıcam

Canım testi erken yapmışsın zaten sen günün geçsin ondan sonra yaparsın elindeki testi de zaten 2 gün kalmış şurda :34:

kizlar benim bu gogus agrilarimin nedenini cok merak ediyorum eger hamile deilsem nedenini arastircam cok agriyolarrr :( bugun itibariyle bel agrim daha sık araliklarla olmaya basladi acaba adet mi olcam ama 2hafta var daha baska topiklerde hamilelik olsa bile belirtiler bu kadar erken olmaz diyolar anlamadim psikolojik de degil sanildigi gibi surekli kafama takmiyorum ah bu merak öldürür insani gel 14subat gel ...

canım innnşallah seninkiler gebelik belirtisidir, benim reglime 5 gün falan kala şişer neredeyse 1 beden büyür ağrı sancı yapar ama geçen ay yumurtlama dönemim biter bitmez şişti göğüslerim yani 15 gün önceden ve ben kessin hamileyim diye düşünmüştüm ama sonuç hüsran oldu...

olay şu ki hormonlarda bir değişiklik olduğu için şişiyor. ya bebek olduğu için, ya biz psikolojik olarak vücudumuzu etkilediğimiz için ya dabalçörekotu vs.. gibi kürlerle hormonlarımızla oynadığımız için... çok araştıracak bişey yok yani, umarım gebelik yüzünden şişmiştir tatlım...

bu arada senden ümitliyim bak, bu ay önemli günleri çok iyi değerlendirdiniz inşallah bu ayın hamilelerindensin canım....

günaydın kızlar
sanırım benim kırmızılar bugün geliyo acayip sancım var

birde aklıma birşey geldi benim bir arkadaşım vardı apt. komşum yıllardır çocukları olmuyordu gitmedikleri dr kalmamıştı en son gittikleri doktor bizi şok etmişti dr onlara ikinizde gayet sağlıklısınız hiçbir sorun yok şuan ayrılsanız ve başkalarıyla evlenseniz ikinizinde çocukları olur demiş çünkü tek sorun ten uyuşmazlığıymış sonra aşılama yaptırdılar ve onlar 1 isterken Allah'ım 3 verdi fakat dr 3 ünü taşıyamazsın 1 i mutlaka ölür o nedenle 1 tanesini alalım demiş şimdi 1 kızı 1 oğlu var ne garip gelmişti bana ten uyuşmazlığı olaya bakın

doğru diosun ttlım ama heycanlandım yaptım bekliorum şimdi bi arkdaşımda kan testi yptır dio ne dersin beklim mi yaptırımmi

Canım kan testini böyle erkenden yaptırıp değeri düşük olanlarda değer artacak mı diye stres oluyo bi kaç arkdaş böyle durum yaşadı. Ama yine de sen bilirsin canım çok merak ediyorsan yaptır

Canım kan testini böyle erkenden yaptırıp değeri düşük olanlarda değer artacak mı diye stres oluyo bi kaç arkdaş böyle durum yaşadı. Ama yine de sen bilirsin canım çok merak ediyorsan yaptır

cnm ya bekliorum işte heycanla regl belirtisi yok bnde ama bilmiorum beklicem sen nasl öğrendn ?

günaydın kızlar

birde aklıma birşey geldi benim bir arkadaşım vardı apt. komşum yıllardır çocukları olmuyordu gitmedikleri dr kalmamıştı en son gittikleri doktor bizi şok etmişti dr onlara ikinizde gayet sağlıklısınız hiçbir sorun yok şuan ayrılsanız ve başkalarıyla evlenseniz ikinizinde çocukları olur demiş çünkü tek sorun ten uyuşmazlığıymış sonra aşılama yaptırdılar ve onlar 1 isterken Allah'ım 3 verdi fakat dr 3 ünü taşıyamazsın 1 i mutlaka ölür o nedenle 1 tanesini alalım demiş şimdi 1 kızı 1 oğlu var ne garip gelmişti bana ten uyuşmazlığı olaya bakın

Ayyy şu an bende çok şaşırdımmm çok ilginç bir tespit yapmış doktor :53::53::53::53::53::53:

Ama Allah verdim mi veriyo işte eğer doğacak çocuğun babası ve annesi o çiftse o bebek mutlaka gelir ama değilse de Allah zaten o ikisinin yolunu bir şekilde ayırır yani.

Kırımızıların geliyo madem geldiği gibi gitsinler inşallah canım sonra 9-10 ay uğramasınlar bir daha:1::1:

cnm ya bekliorum işte heycanla regl belirtisi yok bnde ama bilmiorum beklicem sen nasl öğrendn ?

Canım ben reglim 2 gün geçince idrar testi ile öğrendim o da baya bi siliktii yani sanırım test kötüydü. Sonra gittim kan testi yaptırdım 97 çıkmıştı. Adetimden 3 gün önce idrar testi yapmıştım yine negatifti .

caNIM benim benimde 4 gün kalmıştı adetime 3 gün boyunca her sabah normal gebelik testi yaptım negatif çıktı :)) yılmadım bu sabah koşarak sağlık ocağına gittim beta hcg yaptırdım :))) yarın öğlen sonuç belli olacakmış :))) nasip sonucu Allah bilir de ne biliyim sanki tuhaf bir şey var içimde ya

caNIM benim benimde 4 gün kalmıştı adetime 3 gün boyunca her sabah normal gebelik testi yaptım negatif çıktı :)) yılmadım bu sabah koşarak sağlık ocağına gittim beta hcg yaptırdım :))) yarın öğlen sonuç belli olacakmış :))) nasip sonucu Allah bilir de ne biliyim sanki tuhaf bir şey var içimde ya

İçinde bir şey varsa inşallah doğrudur meryemcimm . Ya ama sonuç niye o kadar geç çıkıyo ki normalde 2-3 saatte çıkması lazım

cnm bnde yaptırcam kan testi kesin karar verdim ama adetim geçsin öle 2 gün kaldı

günaydın kızlar

hadi yaaa, bıktırdı artık bu kırmızılar:5:
Allah nasip ederse ten uyuşmazlığı falan fız gelirmiş bak hemde 3 tane olmuş. Allah bize eşlerimizle hayırlı, sağlıklı, huzurlu bir hayat nasip etsin bebekler elbet taçlandıracaktır o yuvayı...
senin bir çocuğun var değil mi? o nasıl olmuştu çok uğraştınızmı onun için de?

Ayyy şu an bende çok şaşırdımmm çok ilginç bir tespit yapmış doktor :53::53::53::53::53::53:

Ama Allah verdim mi veriyo işte eğer doğacak çocuğun babası ve annesi o çiftse o bebek mutlaka gelir ama değilse de Allah zaten o ikisinin yolunu bir şekilde ayırır yani.

Kırımızıların geliyo madem geldiği gibi gitsinler inşallah canım sonra 9-10 ay uğramasınlar bir daha:1::1:

Amiiin canım inş. evet çok ilginçti bu sabah işe gelirken kan testi yaptırmayı düşünüyodum ama belirtiler başlayınca vazgeçtim napalım bu ayda olmadı geçengün eşimde söyledi verecek Allah'ım zamanı gelince nasıl olsa verir diye sabahta biran önce bitsede bizde işimize baksak diyo:1:

Back